2 weken vanaf € 4.670

Inclusief: vlucht en transfer, standaard taalcursus, accommodatie o.b.v. volpension, activiteiten, excursies, begeleiding van een teamer.

Alle aanbiedingen

Jongerenreis Engels in Amerika: Boston

Boston is een echte studentenstad. Er zijn meer dan 100 colleges en universiteiten gevestigd, waaronder de wereldberoemde Harvard University en MIT. Ook is Boston één van de oudste steden van Amerika. Via The Freedom Trail ontdek je de meest historische bezienswaardigheden. Het is een aantrekkelijke bestemming voor jongeren die graag Engels willen leren en kennis willen maken met het Amerikaanse studentenleven.

Universiteitsstad

Boston is het thuis van meer dan 100 hogescholen, zoals Harvard University en is één van de meest studentvriendelijke steden in de VS

Bezienswaardig- heden

Fort Independence, Fenway Park, Boston Symphony Hall, Museum of Fine Arts en de Freedom Trail

Centrale locatie

De taalschool ligt op slechts enkele minuten van Faneuil Hall en de Quincy Market

Culinaire specialiteiten

Proef de wereldberoemde fish and chips of mosselsoep, verkrijgbaar op veel van de prachtige terassen in de stad

Bezienswaardigheden Boston

Boston is het culturele centrum van Amerika. Door de oude architectuur lijkt de stad soms erg Europees, maar er zijn ook genoeg wolkenkrabbers te vinden. Je vindt hier echt een mix van modern en historisch. De stad is gesticht in 1630 en via de 4 kilometer lange looproute, leer je de geschiedenis en het ontstaan van Amerika kennen. The Freedom Trail begint bij Boston Common, het oudste openbare park van Amerika, op loopafstand van onze taalschool. De school ligt bij de Faneuil Hall Marketplace, waar je ontelbare eettentjes en winkels kunt vinden.

Sportfans
Net als in heel Amerika zijn de inwoners van Boston toegewijde sportfans. Het Fenway Park is de thuisbasis van het beroemde honkbalteam ‘Boston Red Sox’. Het stadion is gebouwd in 1912 en is hiermee het oudste honkbalstadion in de Major League Baseball. 

Jouw middelbare school verblijf in de VS

Wil je meer tijd in het buitenland doorbrengen en de Amerikaanse cultuur en taal nog beter leren kennen? Tijdens een high school verblijf in Boston kun je in één semester je Engelse vaardigheden perfectioneren en volop genieten van het Amerikaanse leven. Een perfecte start is de New York Experience, waarbij je in drie dagen de kosmopolitische stad kunt verkennen. Meer informatie vind je hier

Onze cursussen Engels voor jongeren in de VS in Boston

Onze Engelse taalcursussen in Boston zijn een bijzondere ervaring: leer Engels van gekwalificeerde leraren met onze Engelse taalcursussen voor jongeren in Boston en ontdek tegelijkertijd één van de mooiste steden ter wereld. Bewonder de internationale sfeer in Boston! Taalreizen in Boston zijn een investering in je toekomst en leveren je tegelijkertijd veel unieke ervaringen, nuttige belevenissen en nieuwe vriendschappen op. Overtuig jezelf van de vele voordelen van jongeren taalreizen! Alle taalstudenten ouder dan 18 jaar kunnen ook onze taalcursussen in Boston voor volwassenen boeken.

Boek nu


Jongerenreis Engels in Boston: Taalschool

Onze taalschool heeft jarenlange ervaring en een perfecte locatie midden in het centrum bij de Faneuil Hall Marketplace. Op loopafstand van school zijn er vele bezienswaardigheden. De taalschool beschikt over 8 klaslokalen, een studentenruimte en gratis WiFi. Het is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Historisch gebouw in hartje Boston
Docenten zijn gekwalificeerde 'native speakers'
Internationale klasgenoten
Maximaal 15 studenten per klas

Begeleiding

Speciaal voor jou zijn er opgeleide, enthousiaste (Engelssprekende) begeleiders die fulltime tot je beschikking staan. Je kunt bij ze terecht met al je vragen en ze zorgen er voor dat je je geen moment verveelt! Mocht je een probleem hebben dan kun je altijd een beroep doen op je begeleider of docent(e). Natuurlijk mag je ook gewoon PLUS Taalreizen bellen of mailen.


Jongerenreis Engels in Boston: Taalcursus

Programma voor 14-21 jaar
's Morgens en/of 's middags les van maandag t/m vrijdag
Niveau: A1-C1
Certificaat van deelname na cursus

De Engelse taalcursus wordt van maandag tot en met vrijdag gegeven. De lessen worden geheel in het Engels gegeven, zodat je nog sneller stappen zult maken. Je wordt ingedeeld in een klas op jouw niveau. Alle onderdelen van het Engels komen aan bod en de docenten zijn ervaren en bevoegd om les te geven aan studenten voor wie Engels niet de moedertaal is.

Voor vertrek maak je online een taaltest, zodat de taalschool je op het juiste niveau en in de juiste klas kan indelen. Zo hebben jouw medestudenten ongeveer hetzelfde taalniveau. Uiteraard ontvang je na de taalcursus een certificaat met daarop jouw behaalde niveau.

Hieronder lichten we de taalcursus toe:

Standaard taalcursus Engels
De taalcursus vindt ’s morgens of ’s middags plaats, de indeling ontvang je op de eerste lesdag. Bij het organiseren van de activiteiten wordt rekening gehouden met het lesrooster. De standaard groepscursus Engels van 4 lesuren per dag biedt jongeren de perfecte balans tussen taalcursus en vakantie. De lessen zijn leuk en interactief.

Standaard Plus taalcursus Engels
De standaard groepscursus Engels van 20 lesuren gecombineerd met 4 workshops per week. De thema's van de workshops zijn verschillend waaronder communicatieve vaardigheden, presenteren, etc.


Jongerenreis Engels in Boston: Accommodatie

Accommodatie- mogelijkheden voor iedereen
Gastverblijf of college
Contact met de lokale bevolking
Gratis WiFi

De accommodaties zijn beschikbaar van zondag t/m zaterdag (een dag voor en na aanvang van de Engelse taalcursus). Verblijf is op basis van volpension*. Je kunt tijdens de jongerenreis in Boston kiezen uit twee accommodatie mogelijkheden:

Gastverblijf
Kies je voor een gastverblijf, dan zul je een stukje van de 'American way of life' meemaken. Je verblijft namelijk in een een- of tweepersoonskamer bij Amerikanen thuis! De gastverblijven zijn gelegen op maximaal 45 minuten van de taalschool. Je deelt de woon- en badkamer. Bedlinnen is aanwezig, maar handdoeken dien je wel zelf mee te nemen. Boek je samen met een vriend(in) of familielid en wil je de kamer delen? Neem van tevoren even contact op voor de mogelijkheden.

College
Op een college verblijf je met medestudenten van de taalschool en lokale Amerikaanse studenten die in Boston studeren. Je verblijft op een 2- of 3-persoonskamer. De college is gelegen op 30 tot 45 minuten reizen met het openbaar vervoer van de taalschool.

* Volpension bestaat uit drie maaltijden per dag, niet te verwarren met all-inclusive. Drankjes en tussendoortjes zijn niet bij de prijs inbegrepen. Voor speciale dieetwensen wordt een toeslag gevraagd, zie prijzen en data.

Voor meer informatie over begeleiding, programma en huisregels, verwijzen we je naar de algemene informatie over jongerenreizen.


Jongerenreis Engels in Boston: Activiteiten

Vrije tijd in Boston

★★★★★ Eten & Drinken

★★★★★ Shopping

★★★★☆ Natuur & Recreatie

★★★☆☆ Zwemmen & Strand

★★★★★ Cultuur

★★★★★ Transport

Naast de Engelse taalcursus verzorgt onze taalschool een leuk activiteitenprogramma. Zo kun je het Engels blijven oefenen en leer je Boston en de omgeving kennen. Op de eerste maandag organiseert de taalschool vaak een welkomsttour/ -feest. In de middagen biedt de taalschool een leuke mix aan van activiteiten en excursies. 

Per twee weken zijn er één dagexcursie en twee halve dagexcursies inclusief. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bezoek aan het Aquarium, Fenway Stadium, Harvard University of Quincy Market. Let op dat bij een 1-weekse reis de dagexcursie in het weekend vervalt en er slechts één halve dagexcursie inbegrepen is. Alle activiteiten dragen eraan bij dat je internationale vrienden maakt en met de Engelse taal bezig blijft!

Voorbeeld activiteitenprogramma

Maandag

Ochtend:
Plaatsingstest en lessen

Middag:
Oriëntatie rondleiding door de school

Avond:
Sport en spel in het park;
Welkomstfeest

Dinsdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Boston Duck Tour (bustour)*.

Avond:
Vrije avond

Woensdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Boston Freedom Trail

Avond:
Walvissen kijken in het New England Aquarium*

Donderdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Winkelen en wandelen in China Town

Avond:
New England Zoo*

Vrijdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Bezoek aan de Hardvard Universiteit

Avond:
Prudential Skywalk*

Zaterdag

Excursie USS Constitution en Bunker Hill bij minimum verblijf van 2 weken

↪ Vertrek bij 1-weekse jongerenreis

Zondag

Aankomst

Nog meer plezier met het Intensief Fun Pack!

Met het ultieme Fun Pack intensief activiteitenprogramma heb je de mogelijkheid om aan twee keer zoveel excursies en activiteiten deel te nemen, zoals een bezoek aan de New England Zoo of een bustocht met de Boston Duck Tour door de stad. Dit pakket wordt aangeboden tegen een meerprijs van slechts 150 euro.

In Boston kun je dus veel meemaken. Maar ook in de omgeving van Boston zijn veel interessante dingen te doen. Een overzicht van de belangrijkste bezienswaardigheden en alles wat de moeite waard is om te weten over de VS vind je in onze reisgids.


Jongerenreis Engels in Boston: Prijzen en data

Inbegrepen diensten

PLUS Taalreizen biedt je een compleet verzorgd pakket. Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle taalreis is bij de prijs inbegrepen. Of aankomst, een geweldig vrijetijdsprogramma, evenals excursies, begeleiding, accommodatie, taalcursus, lesmateriaal en natuurlijk een ervaring van onschatbare waarde.

Onze inbegrepen diensten

Reizen

Wij zoeken voor jou de goedkoopste vluchten met de beste vluchtverbinding.

Optioneel kun je een begeleide vlucht bijboeken: Een medewerker van PLUS Taalreizen zal je op de luchthaven ontmoeten. Je herkent hem of haar aan een teken of T-shirt. Het ontmoetingspunt is meestal direct bij de incheckbalie, maar het exacte ontmoetingspunt zal twee weken voor vertrek aan jou worden bekendgemaakt.

Hieronder vind je de prijzen en data voor de jongerenreizen in 2022 naar Boston. De prijzen zijn per persoon in € en van toepassing op reizen met onderstaande startdata. Deze zijn inclusief vlucht, o.b.v. beschikbaarheid en onderhevig aan wijzigingen van tarieven en taxen van de luchtvaartmaatschappij.

Boek hier jouw jongerenreis:

Exclusief

Toeslag per week

  • Speciale dieetwensen € 70
    (vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, etc.)
  • Fun Pack' intensief activiteitenprogramma € 150
  • Unaccompanied Minor service luchtvaartmaatschappij + taalschool (verplicht t/m 14 jaar)*

Seizoentoeslag

Voor de zomerperiode geldt een seizoenstoeslag die in de prijs wordt verrekend. Dit varieert per bestemming.

Minimaal aantal deelnemers

Voor deze reis geldt een minimum aantal van 4 deelnemers. Uit ervaring blijkt dat de reizen in het hoogseizoen vrijwel altijd doorgaan.

Visum

Voor verblijf in Amerika is een visum niet vereist. Wel dien je een ESTA formulier in te vullen. Voor verdere informatie over dit formulier of het aanvragen hiervan kun je terecht op https://esta.cbp.dhs.gov/. Zorg er wel voor dat je een geldig paspoort meeneemt.

* Belangrijke informatie omtrent vluchten bij KLM

Met de Unaccompanied Minor-service weet je zeker dat jouw kind veilig alleen op reis kan. Deze service is verplicht voor kinderen tot en met 14 jaar die alleen reizen. Voor vertrek en bij aankomst begeleidt het KLM-personeel, of personeel ingehuurd door KLM, jouw kind tijdens het in- en uitstappen, ook in het geval van eventuele vertraging. En tijdens de vlucht houdt het cabinepersoneel een extra oogje in het zeil.

Wanneer u uw kind naar de luchthaven brengt voor vertrek, moet u een geldig identiteitsbewijs meenemen voor zowel u als uw kind. Daarnaast dient u 4 ingevulde, ondertekende en uitgeprinte exemplaren mee te nemen van het formulier met de gegevens van de personen die uw kind komt brengen en ophalen. Meer informatie kunt u vinden op de volgende link: Meer informatie over de Unaccompanied Minor-service.

Voor gedetailleerde informatie over de Unaccompanied Minor-service kunt u contact met ons opnemen.