2 weken vanaf €2.595

Inclusief: vlucht en transfer, standaard taalcursus, accommodatie o.b.v. volpension, activiteiten, excursies, begeleiding van een teamer.

Alle aanbiedingen

Jongerenreis Engels in Engeland: Bournemouth

Kuststad

Bournemouth is een populaire toeristenbestemming aand de zuidkust van Engeland door de aanwezigheid van een 9 km lang strand

Bezienswa- ardigheden

Brownsea Island, Old Harry Rocks, Oceanarium, Bournemouth Pier, Bournemouth Beach en de Bournemouth Parks-Lower Garden

Multiculturele stad

Bournemouth is een levendige en multiculturele stad met veel buiten-, watersport- en sociale activiteiten voor studenten

Geliefde vakantiebestemming

De taalschool ligt recht tegenover onze studentenresidentie, dicht bij alle voorzieningen en het strand

Bournemouth is een levendige kustplaats in het zuiden van Engeland. Vanwege de prachtige kustlijn van maar liefst 9 kilometer, is Bournemouth een populaire vakantiebestemming voor Engelse en internationale toeristen. Op de gezellige pier kun je het hele jaar door verschillende activiteiten ondernemen. Maar ook op het gebied van cultuur heeft Bournemouth een hoop te bieden. Dat maakt deze levendige stad tot een ideale bestemming voor een jongerenreis!

Bezienswaardigheden Bournemouth

Naast het prachtige strand en de levendige pier, is er nog meer te beleven in Bournemouth. Zo vind je er verschillende stadsparken, waaronder de Bournemouth Gardens. Dit park ligt in het centrum van de stad en is ideaal om te ontspannen of juist om iets te ondernemen. Zomers worden er in het park vele festivals en activiteiten georganiseerd, maar je kunt er bijvoorbeeld ook golfen.

Breng ook eens een bezoek aan het Oceanarium: hier leer je alles over de zee. Deze attractie past natuurlijk goed bij het karakter van Bournemouth als kustplaats. Daarnaast kun je in Bournemouth verschillende musea en kunstgallerieën bezoeken.

In de omgeving van Bournemouth vind je veel typisch Britse dorpen. Ook zijn de steden Bath, Brighton en Londen goed te bereiken!


Jongerenreis Engels in Bournemouth: Taalschool

Centraal gelegen taalschool

Docenten zijn gekwalificeerde 'native speakers'

Internatio- nale klasgenoten

Per klas maximaal 15 studenten

Onze taalschool in Bournemouth is centraal gelegen op zo’n 5 minuten loopafstand van de residenties. Het centrum van de stad ligt op zo’n 20 minuten loopafstand of 10 minuten reizen met de bus. De taalschool heeft de beschikking over 5 klaslokalen en in het gebuw is WiFi beschikbaar.

Onze leraren zijn allemaal gekwalificeerd en spreken Engels als moedertaal. Daarnaast hebben zij een passie voor lesgeven in de Engelse taal! De medewerkers en docenten van de taalschool staan altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt over jouw taalreis.

Begeleiding

Speciaal voor jou zijn er ook opgeleide, enthousiaste begeleiders die fulltime tot jouw beschikking staan. De meeste begeleiders komen uit Engeland of hebben een advanced niveau van het Engels. Mocht je een probleem hebben dan kun je altijd een beroep doen op je begeleider of docent(e). Je kunt bij ze terecht met al je vragen en ze zorgen er voor dat je je geen moment verveelt! Natuurlijk mag je ook gewoon PLUS Taalreizen bellen of mailen.

Voor meer informatie over begeleiding, programma en huisregels, verwijzen we je naar de algemene informatie over jongerenreizen.


Jongerenreis Engels in Bournemouth: Taalcursus

(copy 1)

Programma voor 12-17 jaar

's Morgens en/of 's middags les van maandag t/m vrijdag

Niveau: A1-C1

Certificaat van deelname na cursus

Je kunt tijdens de jongerenreis kiezen uit een standaard taalcursus van 4 lesuren per dag of een intensieve taalcursus van 6 lesuren per dag. De lessen zijn levendig; je oefent veel spreekvaardigheid, grammatica, woordenschat en luistervaardigheid. De lessen zijn volledig in het Engels, zodat je snel stappen maakt. Op de eerste lesdag in Bournemouth wordt een niveautest afgenomen. Op basis van de resultaten van deze test word je vervolgens ingedeeld op het juiste niveau en in de juiste klas. Aan het einde van je taalcursus ontvang je een certificaat met het behaalde niveau erop.

Engelse taalcursus voor jongeren

Cursus

Lessen per week *

Minimum verblijfsduur

Maximum cursisten per klas

Standaard cursus

20 (15 uur per week)

1 week

Maximum 15**

Intensieve cursus

30 (22,5 uur per week)

1 week

Maximum 15**

*   1 les = 45 minuten
** De taalschool behoudt zich het recht voor om de klasgroottes te verhogen in uitzonderlijke omstandigheden, maar streeft naar een maximum van 15 studenten per klas.

Standaard taalcursus Engels
De standaard taalcursus van 4 lesuren per dag biedt jongeren de perfecte balans tussen het leren van de taal en vrije tijd. De lessen vinden plaats in groepsverband en behandelen alle onderdelen van de Engelse taal. De lessen vinden voornamelijk in de ochtend plaats.

Intensieve taalcursus Engels
Wil je intensiever met de taal bezig zijn dan is de intensieve cursus van 6 lesuren per dag misschien iets voor jou. Deze taalcursus is ’s morgens en een deel van de middag. De taallessen in de middag zijn gericht op het verbeteren van de spreekvaardigheid. De georganiseerde activiteiten beginnen als de studenten van deze cursus klaar zijn met de les.


Jongerenreis Engels in Bournemouth: Accommodatie

Accommodatie- mogelijkheden voor iedereen
Residentie of gastverblijf
Contact met de lokale bevolking
Gratis WiFi

Onze taalschool in Bournemouth biedt diverse accommodaties aan. De accommodatie is beschikbaar van zondag t/m zaterdag (een dag voor- en na aanvang van de taalcursus). In Bournemouth kun je kiezen uit de volgende accommodaties:

Residentie
Onze residentie, Dorchester House, ligt centraal in Bournemouth en op loopafstand van de taalschool. De residentie wordt gedurende het schooljaar gebruikt door studenten van de universiteit van Bournemouth. Je verblijft in een appartement in een 1-persoonskamer met en-suite badkamer. De overige faciliteiten deel je met mede-studenten. In de residentie is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Verblijf op basis van volpension.

Gastverblijf
Als je voor het gastverblijf kiest, verblijf je bij Britse mensen thuis. De samenstelling van het verblijf varieert. De kamer deel je met ten minste één leeftijdsgenoot van hetzelfde geslacht. De badkamer wordt gedeeld. De gastverblijven bevinden zich op maximaal 45 minuten reisafstand van de taalschool. Het aanschaffen van een buskaart is nodig om naar school te reizen. Verblijf op basis van volpension.

Let op: volpension bestaat uit 3 maaltijden per dag, niet te verwarren met all-inclusive. Drankjes en tussendoortjes zijn er niet bij inbegrepen. Speciale dieetwensen op aanvraag en tegen toeslag.

Voor meer informatie over begeleiding, programma en huisregels, verwijzen we je naar de algemene informatie over jongerenreizen.

 


Jongerenreis Engels in Bournemouth: Activiteiten

Vrije tijd in Bournemouth

★★★★★ Eten & Drinken

★★★☆☆ Shopping

★★★★☆ Natuur & Recreatie

☆☆☆☆☆ Zwemmen & Strand

★★★★☆ Cultuur

★★★☆☆ Transport

Onze taalschool in Bournemouth organiseert naast de taalcursus verschillende activiteiten. Deze activiteiten worden 's ochtends, overdag en ’s avonds georganiseerd, afhankelijk van wanneer de lessen plaatsvinden. Het programma wisselt wekelijks en is bij de prijs inbegrepen. Op de eerste lesdag is er meestal een rondleiding door Bournemouth en ’s avonds een ‘welcome party’. De activiteiten variëren van een bowlingavond, karaoke-avond, filmavond, surfen, een barbecue of picnic in het park of een 'Open podium’.  Door deze activiteiten maak je kennis met je medestudenten en oefen je het Engels.

Naast de activiteiten is per twee weken in ieder geval één dagexcursie inclusief. Denk bijvoorbeeld aan een dagexcursie naar een nabijgelegen stad als Bath, Winchester of Salisbury. Mogelijk wordt er ook een excursie naar Londen of Brighton georganiseerd. Er worden soms tegen betaling ook nog extra activiteiten en excursies aangeboden op de vrije middagen en avonden. Let op dat bij een 1-weekse reis de dagexcursie vervalt en er slechts één halve dagexcursie inbegrepen is.

Let op:

  • De activiteiten in onderstaand schema zijn voorbeelden van onze programma's en afhankelijk van het weer en andere onvoorziene omstandigheden.
  • Het inplannen van je vrije tijd wordt beoordeeld door je teamers en de avondklok geldt voor alle accommodaties voor studenten onder de 18 jaar. 

Voorbeeld activiteitenprogramma's

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
OchtendLessenLessenLessenLessenLessen(naar huis bij 1 wk)Free Sunday
MiddagWelkomst-tourOceanariumMini-OlympicsExcursie naar Corfe CastleVrije middagExcursie naar LondenOf aankomst
AvondWelkomst-avondFilmavondVrije avondQuizAfscheidsfeest

Nog meer plezier: Fun Pack intensief activiteitenprogramma

Met het Fun Pack intensief activiteitenprogramma heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan tweemaal zoveel excursies en activiteiten. Dit pakket kun je bijboeken tegen een meerprijs van € 70 per week. Zo kun je ook deelnemen aan extra excursies waar je normaal gesproken ter plaatse extra voor dient te betalen.


Jongerenreis Engels in Bournemouth: Prijzen en data

Inbegrepen diensten

PLUS Taalreizen biedt je een compleet verzorgd pakket. Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle taalreis is bij de prijs inbegrepen. Of aankomst, een geweldig vrijetijdsprogramma, evenals excursies, begeleiding, accommodatie, taalcursus, lesmateriaal en natuurlijk een ervaring van onschatbare waarde.

Onze inbegrepen diensten

Reizen

Vluchten zijn ten alle tijden inbegrepen in ons jongerenprogramma. Wij zoeken voor jou de goedkoopste vluchten met de beste vluchtverbinding.

Optioneel kun je een begeleide vlucht bijboeken: Een medewerker van PLUS Taalreizen zal je op de luchthaven ontmoeten. Je herkent hem of haar aan een teken of T-shirt. Het ontmoetingspunt is meestal direct bij de incheckbalie, maar het exacte ontmoetingspunt zal twee weken voor vertrek aan jou worden bekendgemaakt.

Hieronder vind je de prijzen en data voor de jongerenreizen in 2022 naar Bournemouth. De prijzen zijn per persoon in € en van toepassing op reizen met onderstaande startdata. Deze zijn inclusief vlucht, o.b.v. beschikbaarheid en onderhevig aan wijzigingen van tarieven en taxen van de luchtvaartmaatschappij.

Boek hier jouw jongerenreis:

Groepsvertrek vanuit Amsterdam

Op de volgende data worden er begeleide groepsvertrekken van Schiphol naar Engeland georganiseerd:

24 juli + 7 augustus

Let op: op de terugvlucht vliegt er geen begeleiding mee. Uiteraard worden de studenten wel onder begeleiding naar het vliegveld in Londen gebracht. Deze service vindt plaats bij een minimum van 5 deelnemers, met een toeslag van € 50 p.p.

Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact met ons op.

Exclusief

Toeslag per week

  • Speciale dieetwensen € 70
    (vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, etc.)
  • Fun Pack' intensief activiteitenprogramma € 75
  • Unaccompanied Minor service luchtvaartmaatschappij + taalschool (verplicht t/m 14 jaar)*

Korting

Korting eigen vervoer v.v. € 205.

Minimaal aantal deelnemers

Voor deze reis geldt een minimum aantal van 4 deelnemers. Uit ervaring blijkt dat de reizen in het hoogseizoen vrijwel altijd doorgaan.

Visum

Voor verblijf in Engeland is een visum niet vereist. Zorg er wel voor dat je een geldig paspoort meeneemt. Een identiteitskaart (ID-kaart) is niet meer geldig.

* Belangrijke informatie omtrent vluchten

Een retourvlucht met KLM is inbegrepen bij deze jongerenreis. Met de Unaccompanied Minor-service weet je zeker dat jouw kind veilig alleen op reis kan. Deze service is verplicht voor kinderen tot en met 14 jaar die alleen reizen. Voor vertrek en bij aankomst begeleidt het KLM-personeel, of personeel ingehuurd door KLM, jouw kind tijdens het in- en uitstappen, ook in het geval van eventuele vertraging. En tijdens de vlucht houdt het cabinepersoneel een extra oogje in het zeil.
Voor meer informatie neem contact met ons op.