ESPRESSOKORTING t/m februari 2023:

Boek nu jouw taalreis en bespaar tot €400,- !

Meer informatie

Arabisch leren in Marokko

Met PLUS Taalreizen kun je Arabisch leren aan onze taalschool in de levendige hoofdstad Rabat. Je kunt kiezen voor groepslessen of privélessen Arabisch. Je kunt op de taalschool zowel Modern Standaard Arabisch als Marokkaans Arabisch leren. De taalcursus Modern standaard Arabisch bestaat uit lezen, spreken en schrijven. Met deze taal kun je in de gehele Arabische wereld terecht. Aangezien het Marokkaans alleen een gesproken taal is, wordt hierin les gegeven.

Informatie Marokko

Marokko is gelegen in Noordwest-Afrika, aan de kust van de Middellandse Zee, de Straat van Gibraltar en de Atlantische Oceaan. Het grootste deel van de bevolking woont ten westen van het Atlasgebergte, dat het land scheidt van de Saharawoestijn. Marokko heeft twee officiële talen: Arabisch en Berbers. De hoofdstad van Marokko is Rabat, hier is tevens de hoofdzetel van de regering gevestigd.

Marokko is een land met een zeer rijke en eeuwenoude geschiedenis. Het land beschikt over een aantrekkelijk klimaat, prachtige zandstranden, historische steden, ruige bergen en een vriendelijke bevolking. Marokko is vanwege zijn woestijnen, bergen, valleien en stranden zeer geliefd bij natuurliefhebbers. Maar ook cultuurliefhebbers kunnen hun ogen uitkijken! Op de kleurrijke markten en in de Koninklijke paleizen en indrukwekkende moskeeën zie je zowel Afrikaanse en Europese als Arabische invloeden terug.