Engels leren in Amerika

In Amerika kun je met PLUS Taalreizen Engels leren op de volgende bestemmingen: New York, Boston en Los Angeles.

Naast standaard en intensieve taalcursussen biedt PLUS Taalreizen in Amerika TOEFL examencursussen aan. Deze examencursus bereid je voor op het TOEFL examen en biedt je de kans een internationaal erkend diploma te halen. Een TOEFL diploma is vooral interessant wanneer je in Amerika of Canada wilt gaan werken of studeren.

Informatie Amerika

De Verenigde Staten zijn een federatie van 50 staten en het district Columbia, grotendeels in Noord-Amerika gelegen. Amerika is het op twee na grootste land ter wereld wanneer je kijkt naar oppervlakte en bevolkingsaantal. Het landschap, klimaat en de steden binnen Amerika variëren sterk. Of je nu houdt van natuur, het strand of het stadsleven, je vindt gegarandeerd een bestemming die bij jou past!

In het land van de onbegrensde mogelijkheden vind je prachtig natuurschoon, bruisende wereldsteden, prestigieuze universiteiten en een interessante mix van verschillende culturen. Ontdek nu zelf de American Way Of Life tijdens een taalcursus Engels in Amerika!

Visum

Je hebt geen visum nodig wanneer je tot 90 dagen een cursus van 4 lesuren per dag volgt. Wel dien je een ESTA formulier in te vullen. Voor verdere informatie over dit formulier of het aanvragen hiervan kun je terecht op https://esta.cbp.dhs.gov/. Ga je langer dan 90 dagen of kies je voor de cursus van 6 lesuren per dag, dien je wel een (studenten)visum aan te vragen.