Last Minute jongerenvakantie in Londen Noord of Brighton 💂🏼🎡

Klein aantal plaatsen nog beschikbaar! Bespaar tot 400 euro in Brighton of Londen Noord op jouw jongerenreis! 😍

Meer informatie

Frans leren in Canada

Omdat het land zo groot is, biedt Canada haar bezoekers bijna ongelimiteerde ruimte voor avontuur. Ontdek nu zelf Canada's prachtige steden en ongerepte natuur tijdens een taalcursus Frans in Canada! In Canada kun je met PLUS Taalreizen Frans leren in Montreal, het culturele centrum van Franstalig Canada.

Naast het volgen van een standaard of intensieve taalcursus Frans is het in Montreal ook mogelijk om werkervaring op te doen. Je volgt dan eerst een taalcursus van minimaal 12 weken en kunt vervolgens voor hetzelfde aantal weken een werkvergunning krijgen.
In Montreal is het ook mogelijk om een cursus Frans met
een cursus Engels te combineren.

Informatie Canada

Canada ligt in het noorden van Amerika en wordt in het zuiden begrensd door de Verenigde Staten. De hoofdstad van Canada is Ottawa en de grootste steden zijn Toronto, Montreal en Calgary. Het Noord-Amerikaanse land is met een oppervlakte van 9.970.610 km2 het op één na grootste land ter wereld. Canada is dunbevolkt en staat vooral bekend om zijn prachtige uitgestrekte natuurgebieden. Het land is tweetalig, er wordt zowel Frans als Engels gesproken.