VROEGBOEKKORTING t/m 31 januari 2022: Boek nu en bespaar tot €400,- op jouw taalreis! Meer info >>

Tijdens taalreis

Heb ik naast de taalcursus veel vrije tijd?
Meestal verzamelen de cursisten zich na de lessen om plannen te maken voor de rest van de dag. De medewerkers van onze scholen adviseren graag hierbij. Ook organiseren de scholen zelf activiteiten, vaak gratis, soms tegen kostprijs. Dankzij deze activiteiten leer je je medestudenten, maar vooral ook het land en de bevolking beter kennen. Zo staan er regelmatig sportactiviteiten, kooklessen, museumbezoek onder leiding van deskundige docenten, uitstapjes, feestavonden en complete dagtrips op het programma. Het kan zijn dat er in het laagseizoen minder activiteiten georganiseerd worden i.v.m. minder studenten.

Wat als er tijdens mijn taalreis een probleem voordoet?
Niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je taalreis kun je altijd een beroep doen op PLUS Taalreizen. Mochten er onverhoopt problemen zijn tijdens je verblijf, van welke aard dan ook, meldt dit dan direct bij de taalschool. Zij zijn je eerste aanspreekpunt. De medewerkers zullen hun best doen om een passende oplossing te vinden. Als de school het probleem niet naar tevredenheid oplost, neem dan contact op met PLUS Taalreizen, zodat wij kunnen bemiddelen. Ook de thuisblijvers kunnen altijd bij ons terecht met hun vragen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor klanten met een noodgeval.

Wat als er tijdens mijn taalreis een feestdag is?
Wanneer er op de desbetreffende bestemming een feestdag is tijdens je taalreis, zal de taalschool waarschijnlijk gesloten zijn. In dit geval mis je een dag van je taalcursus, welke niet wordt vergoed. Een aantal taalscholen halen deze lessen wel in, of soms organiseert de taalschool een vervangende excursie. Op de pagina ‘Prijzen en data’ vind je onderaan een overzicht van de feestdagen.