Vervoer PLUS Taalreizen

Tijdens je taalreis krijg je te maken met verschillende vervoersmogelijkheden. Hieronder beschrijven we de volgende drie opties: 

Vervoer van en naar de bestemming

Vervoer van en naar de bestemming is niet bij de prijs inbegrepen. Je kunt wel via PLUS Taalreizen een vlucht bijboeken. We zoeken graag de meest voordelige of meest gunstige vlucht voor je uit. Je ontvangt dan een prijsofferte met verschillende vluchtmogelijkheden, waar je uit kunt kiezen. Na jouw akkoord zullen we vervolgens de vlucht vastleggen.  Helaas zijn lowcost aanbieders niet via ons systeem te boeken.

Transfer

De meeste taalscholen bieden de mogelijkheid om een transfer bij je taalreis boeken. In dit geval wordt je opgewacht in de aankomsthal van de luchthaven. Vaak kun je kiezen tussen transfer bij aankomst of een retour transfer. Het voordeel is dat er altijd iemand op je wacht, ook bij vertraging, en dat je direct naar je accommodatie wordt gebracht. Meer informatie over de kosten van de transfers vind je op de pagina 'prijzen en data' bij de desbetreffende bestemming.  Uiteraard kun je ook zelf met het openbaar vervoer of met de taxi naar je accommodatie gaan. In de reisbescheiden, welke je één week voor vertrek ontvangt, informeren we je over de beste route.  

Vervoer ter plaatse

Vervoer ter plaatse van je accommodatie naar de taalschool is niet bij de prijs inbegrepen. De taalscholen infomeren vaak de eerste lesdag over alle openbaar vervoer tickets. Je kunt bij de receptie of op de stations informeren welke tickets of kaarten voor jou het meest voordelig zijn. Geef in dit geval aan hoe lang je taalreis duurt en de adressen van de taalschool en je accomodatie.  Wanneer de taalscholen activiteiten en/ of excursies organiseren, kan het zijn dat het vervoer ter plaatse wel bij de prijs is inbegrepen.