VROEGBOEKKORTING t/m 31 januari 2022: Boek nu en bespaar tot €400,- op jouw taalreis! Meer info >>

Accommodatie

Ik ga alleen op taalreis, kan ik toch een 2-persoonskamer boeken?
Bij de meeste scholen is dit geen enkel probleem. De school zoekt in dit geval een kamergenoot van hetzelfde geslacht en van ongeveer dezelfde leeftijd.
Op een aantal scholen is het niet mogelijk om een 2 persoonskamer te boeken wanneer je alleen reist. Je kunt dit terugvinden in de prijstabel van de school.

Hoe kom ik bij de accommodatie?
Bij een aantal bestemmingen is mogelijk om een transfer te boeken vanaf het vliegveld of treinstation. Je wordt dan opgehaald van het vliegveld of station door een medewerker van school. Hij/ zij brengt je vervolgens naar je accommodatie of naar de school (zie de pagina ‘prijzen’ bij de desbetreffende bestemming).
In veel gevallen is het juist handig en voordeliger een taxi of bus te nemen. We adviseren graag! Bij je reisbescheiden die je voor vertrek ontvangt, laten we weten hoe je het beste van vliegveld of station naar de school/accommodatie kunt gaan.

Wat als mijn kamergenoot/ accommodatie niet bevalt?
Mocht het zo zijn dat het je niet kunt vinden met je kamergenoot of indien je niet tevreden bent over je accommodatie, kun je dit het beste direct melden bij de receptie of administratie van de taalschool. Zij kunnen vervolgens samen met jou kijken naar andere mogelijkheden.

Kan ik meerdere accomodaties kiezen?
Ga je langer op taalreis en twijfel je tussen twee accommodatiemogelijkheden? Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld te starten bij een gastverblijf en vervolgens kun je in een appartement verblijven met internationale studenten. Zo kun je van beide soorten profiteren!