VROEGBOEKKORTING t/m 31 januari 2022: Boek nu en bespaar tot €400,- op jouw taalreis! Meer info >>

Inschrijving

Hoe kan ik me inschrijven?
Je kunt jezelf inschrijven via onze website of via de e-mail. Langskomen kan natuurlijk ook, vergeet niet even een afspraak te maken, zodat we alle tijd voor je hebben.
Bij het versturen van je inschrijving, geef je aan akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. Na inschrijving ontvang je per e-mail van ons de bevestiging en rekening van de taalreis. Enige tijd voor vertrek krijg je de reisbescheiden per e-mail toegestuurd. Hierin staat precies wanneer en waar je wordt verwacht, het adres van de school en je accommodatie en nog veel meer nuttige informatie en tips. Voor tussentijdse informatie kun je natuurlijk altijd contact opnemen met PLUS Taalreizen.

Vanaf welke leeftijd kun je je inschrijven?
PLUS Taalreizen biedt taalcursussen aan voor jongeren vanaf 13 jaar. Voor iedere leeftijd hebben we een passend programma. De minimumleeftijd waarop je een taalcursus kunt volgen is afhankelijk van de bestemming. Dit staat vermeld op de pagina ‘taalcursus’ van de desbetreffende bestemming.

Wanneer moet ik me inschrijven?
Er is geen uiterste inschrijfdatum voor onze cursussen. Wij adviseren om je taalcursus te boeken zodra je weet wat je wilt gaan doen. Vooral in de zomermaanden geldt dat sommige bestemmingen of accommodaties snel zijn volgeboekt. Wanneer je wilt weten of er nog plek is op een bepaalde bestemming, kun je natuurlijk even contact met ons opnemen. Indien een taalschool beschikbaarheid heeft, is het zelfs vaak mogelijk om in dezelfde week nog te vertrekken!

Rekent PLUS Taalreizen inschrijfkosten?
Nee PLUS Taalreizen rekent geen inschrijfkosten.

Kan ik me al inschrijven voor een taalreis, ondanks dat mijn examenuitslag nog niet bekend is?
Wanneer het doorgaan van je taalreis afhangt van het behalen van je eindexamen op je middelbare school, dan kun je bij ons een Examengarantie Annuleringsverzekering afsluiten voor 7,5%. Zo ben je toch zeker van de beschikbaarheid bij de taalschool, maar is het niet halen van een examen een geldige reden om de taalreis eventueel te annuleren.