Onze inbegrepen diensten

Onze taalreizen nemen je mee naar unieke plaatsen over de hele wereld, ze zijn een geweldige levenservaring en meer dan 55.000 studenten profiteren in gelijke mate van de opgedane taalvaardigheden en de geweldige momenten. Zodat u onbezorgd van deze ervaring kunt genieten, bieden wij u een totaalpakket aan waarbij alle belangrijke diensten "all-inclusive" zijn. Hieronder vindt u een overzicht van de voordelige "all-inclusive" diensten voor al onze taalreizen.


Taalcursussen

Alle taalcursussen voor elk taalniveau, in elke taal en met elke moeilijkheidsgraad zijn al inbegrepen in de totale kosten en er zijn geen extra kosten. Alle taalcursussen van PLUS Taalreizen worden gekenmerkt door:

Online taaltoets

We bepalen jouw taalniveau op de eerste dag van je taalreis.

Hooggekwalificeerde docenten

Zorgvuldig geselecteerde, uitstekend opgeleide en ervaren docenten.

Individueel cursusniveau

Taalcursussen voor beginners, examenvoorbereiders of voor gevorderden.

Individuele intensiteit

Van vrijetijdsbesteding tot educatief verblijf tot succesgerichte super-intensieve cursussen.

Lesmateriaal

De ideale mix van vernieuwende inzichten en gewaardeerde kennis.

Internationaal

Ontmoet mensen van over de hele wereld die gelijkgestemd zijn en maak een praatje in een ontspannen sfeer.

Taalcertificaat

Na afloop van de taalcursus ontvangt elke deelnemer het PLUS Taalreizen certificaat.

Interessante keuzevakken

Aanvullende cursussen in zakelijk Engels, Toneelkunst of Retorica en nog veel meer.

Sommige van onze taalscholen hebben een unieke ligging, zodat de lessen zowel in professionele klaslokalen als buiten kunnen plaatsvinden.


Extra diensten voor leerlingen

Elke accommodatie met volpension. In het algemeen worden ontbijt en avondeten direct in de accommodatie genuttigd. Tussen de middag krijgt elke leerling een lunchpakket of een warme lunch. Alle leerlingen eten dan samen op school of tijdens excursies en kunnen daarna hun activiteiten voortzetten.

Aankomst & transfer van/naar luchthaven.

✓ Leeftijdsadequaat toezicht door PLUS Taalreizen teamleden. Ons toegewijd personeel begeleidt de studenten ten allen tijde. Zij zijn graag beschikbaar als contactpersonen voor excursies en vrijetijdsactiviteiten en slapen vaak in hetzelfde gebouw als de kinderen en jongeren. Dus onze teamleden zijn er altijd voor de leerlingen als ze hulp nodig hebben.

✓ Gevarieerd vrijetijdsprogramma: Activiteiten omvatten excursies en culturele bezoeken, sportactiviteiten, welkomstfeesten, karaoke, filmavonden, winkelen en nog veel meer. Het programma varieert naar gelang van de bestemming en moedigt altijd een ontspannen interactie tussen de studenten en de cultuur van het gastland aan.


Accommodatie

Verschillende accommodatiemogelijkheden, waardoor je direct met moedertaalsprekers kunt leven of een plek hebt om je terug te trekken. Jouw welzijn komt op de eerste plaats en je bent vrij om te kiezen.

Standaard appartement

Eén- of tweepersoonskamer
Ontbijt, halfpension of volpension mogelijk
Keuken en badkamer worden gedeeld
Direct op de campus of max. 10 min te lopen

Comfort appartement

Eén- of tweepersoonskamer
Ontbijt, halfpension of volpension mogelijk
Keuken en badkamer worden gedeeld
Direct op de campus
Ruimere kamers van betere kwaliteit
Airconditioning

Gastgezin

Gedeelde kamer
Volpension
ca. 15 min. te voet of met de bus
Typische landelijke inrichting

Residentie

Gedeelde kamer
Volledige raad
ca. 15 min. te voet of met de bus
Eigen badkamer
Ventilator, TV, telefoon op de kamer

Hotel

Eén- of tweepersoonskamer
Zelfverzorging of volpension
5 minuten lopen
Eigen badkamer
TV & telefoon

Gastenverblijf

Eén- of tweepersoonskamer
Self-catering
20 minuten lopen
Badkamer gedeeld
Simpele voorzieningen

Studio

Eén- of tweepersoonskamer
Ontbijt, halfpension of volpension mogelijk
Airconditioning
Eigen badkamer en kookgelegenheid

College

Eénpersoonskamer
Volpension
Gratis Wifi
Bureau
Koelkast
Keuze uit privé of gedeelde badkamer


Plaatsingstoets volgens het "Gemeenschappelijk Europees Referentiekader" (CEFR)

Aan het begin van je taalreis met PLUS Taalreizen, maak je een online taaltest. Dit vindt plaats na je aankomst en voor het begin van je taalcursus aan de desbetreffende taalschool. Het wordt gebruikt om te bepalen wat jouw huidige taalniveau is en zo de juiste cursus voor jou te vinden. De toets zelf is gebaseerd op het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader (CEFR).

Onze plaatsingstoets is geen examen. Het wordt alleen gebruikt om het niveau van de taal te beoordelen. Zo kunnen we de taalcursus vinden die daadwerkelijk aansluit bij jouw voorkennis. Dus je hoeft je niet voor te bereiden of je zorgen te maken dat je niet slaagt.


PLUS Taalreizen certificaat

Elke deelnemer ontvangt een certificaat aan het einde van de taalcursus. Hiermee kunt je je verworven kennis van vreemde talen bewijzen bij PLUS Taalreizen.

Taalcertificaten zijn vaak vereist voor studies, maar ook voor een professionele loopbaan. Het Sprachaffe Language PLUS certificaat verwijst altijd naar het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader (ERK). Daar is alle informatie te vinden die nodig is voor internationale vergelijkbaarheid.

Belangrijk: Houd er rekening mee dat het Sprachaffe Language PLUS taalcertificaat verschilt van officieel erkende certificaten zoals het Cambridge-certificaat of het TOEFL-certificaat. Wij kunnen niet garanderen dat dit document wordt erkend door je universiteit of werkgever. Vaak hebben zij een officieel erkend document nodig, zoals het TOEFL-certificaat.


Heb je nog vragen of individueel advies nodig?

Wij staan altijd vriendelijk en deskundig tot jou beschikking!

Neem contact met ons op