Au pair in de Verenigde Staten met PLUS Taalreizen

Uitgestrekte landschappen, een opwindend stadsleven of rustige, vredige dorpjes - dit alles is kenmerkend voor de VS en maakt de VS tot één van de spannendste landen ter wereld. Als au pair in de VS kun je bekende tradities zoals Amerikaanse barbecues, Thanksgiving-diners of griezelige Halloween-feesten meemaken.

De Verenigde Staten van Amerika liggen niet bepaald op een steenworp afstand, maar dat is een deel van de uitdaging. Door bij een Amerikaans gezin te wonen zult je veel van de cultuur en het dagelijkse leven van dit fascinerende land meemaken. Als Au Pair zul je natuurlijk veel tijd met de kinderen van je gastgezin doorbrengen: met hen spelen, koken en bakken, de kleintjes naar school of de kleuterschool brengen, hen leren fietsen, hen naar balletles begeleiden of gewoon dicht bij hen zijn als ze slapen. Je zult ook licht huishoudelijk werk voor het gastgezin doen, zoals boodschappen, afwassen of maaltijden bereiden. Op die manier word je een waardevol lid van het gezin en een belangrijk persoon voor de kinderen in je gastgezin.

Wij geven je uitgebreide informatie, bijvoorbeeld over lokale ondersteuning, visa, het leven als au pair, en meer. Daarnaast willen wij je enkele tips en adviezen geven voor je verblijf bij het gastgezin.

Belangrijke informatie

  • Leeftijdscategorie: 18-26 jaar
  • Verblijfsduur: 12 maanden, met mogelijkheid tot verlenging met 6, 9 of 12 maanden
  • Zakgeld: 195,75 USD
  • Vertrekdata: het hele jaar mogelijk
  • Werktijden: maximaal 45 uur per week
  • Sollicitatietermijn: wij raden aan een sollicitatie in te dienen 6 maanden voor de gewenste aanvangsdatum (kortetermijnsollicitatie mogelijk op verzoek).

Waaruit bestaat het Au Pair programma in Amerika?

Het Au Pair programma in Amerika bestaat uit zorgen voor de kinderen van het gastgezin. De minimale verblijfsduur is meestal 12 maanden, zodat u zich volledig kunt verdiepen in de Amerikaanse taal en cultuur

 

Het Au pair Infant Care programma in Amerika duurt minimaal 12 maanden en bestaat uit zorgen voor ten minste één kind onder de twee jaar. Vereiste: minstens 200 uur ervaring in verzorging van zuigelingen (kinderen tussen 3 - 24 maanden).    

Vrije tijd in Amerika

Tijdens je verblijf als Au Pair verblijf in Amerika krijg je natuurlijk volop de kans om het land te verkennen of om regelmatig samen te komen met andere au pairs en ervaring uitwisselen. In de prijs van het programma zit ook tot 500 dollar inbegrepen voor universitaire cursussen. Dit bied je de mogelijkheid je opleiding voort te zetten in vakken als Amerikaanse geschiedenis of Amerikaanse literatuur en cultuur. Jouw supervisor, een medewerker van onze partnerorganisatie in de VS, zal je helpen bij de selecties. Deze contactpersoon, ook wel gemeenschapsadviseur genoemd, is ook de persoon die je kan contacteren als je tijdens je verblijf als Au Pair in Amerika vragen hebt. Hij/zij zal je ook helpen om met andere Au Pairs in jouw regio in contact te komen, door bijvoorbeeld het organiseren van een ontmoeting om elkaar te leren kennen of gezamenlijke activiteiten.