Au Pair Amerika

Beleef de "American Dream" ervaring als Au Pair in Amerika

Bekijk onze programma's >>

ESPRESSOKORTING t/m februari 2023:

Boek nu jouw taalreis en bespaar tot €400,- !

Meer informatie

Au pair in de Verenigde Staten met PLUS Taalreizen

Uitgestrekte landschappen, een opwindend stadsleven of rustige, vredige dorpjes - dit alles is kenmerkend voor de VS en maakt de VS tot één van de spannendste landen ter wereld. Als au pair in de VS kun je bekende tradities zoals Amerikaanse barbecues, Thanksgiving-diners of griezelige Halloween-feesten meemaken.

De Verenigde Staten van Amerika liggen niet bepaald op een steenworp afstand, maar dat is een deel van de uitdaging. Door bij een Amerikaans gezin te wonen zult je veel van de cultuur en het dagelijkse leven van dit fascinerende land meemaken. Als Au Pair zul je natuurlijk veel tijd met de kinderen van je gastgezin doorbrengen: met hen spelen, koken en bakken, de kleintjes naar school of de kleuterschool brengen, hen leren fietsen, hen naar balletles begeleiden of gewoon dicht bij hen zijn als ze slapen. Je zult ook licht huishoudelijk werk voor het gastgezin doen, zoals boodschappen, afwassen of maaltijden bereiden. Op die manier word je een waardevol lid van het gezin en een belangrijk persoon voor de kinderen in je gastgezin.

Wij geven je uitgebreide informatie, bijvoorbeeld over lokale ondersteuning, visa, het leven als au pair, en meer. Daarnaast willen wij je enkele tips en adviezen geven voor je verblijf bij het gastgezin.

Belangrijke informatie

 • Leeftijdscategorie: 18-26 jaar
 • Verblijfsduur: 12 maanden, met mogelijkheid tot verlenging met 6, 9 of 12 maanden
 • Zakgeld: 195,75 USD
 • Vertrekdata: het hele jaar mogelijk
 • Werktijden: maximaal 45 uur per week
 • Sollicitatietermijn: wij raden aan een sollicitatie in te dienen 6 maanden voor de gewenste aanvangsdatum (kortetermijnsollicitatie mogelijk op verzoek).

Waaruit bestaat het Au Pair programma in Amerika?

Het Au Pair programma in Amerika bestaat uit zorgen voor de kinderen van het gastgezin. De minimale verblijfsduur is meestal 12 maanden, zodat u zich volledig kunt verdiepen in de Amerikaanse taal en cultuur

 

Het Au pair Infant Care programma in Amerika duurt minimaal 12 maanden en bestaat uit zorgen voor ten minste één kind onder de twee jaar.

Vereiste: minstens 200 uur ervaring in verzorging van zuigelingen (kinderen tussen 3 - 24 maanden).

 

 

Vrije tijd in Amerika

Tijdens je verblijf als Au Pair verblijf in Amerika krijg je natuurlijk volop de kans om het land te verkennen of om regelmatig samen te komen met andere au pairs en ervaring uitwisselen. In de prijs van het programma zit ook tot 500 dollar inbegrepen voor universitaire cursussen. Dit bied je de mogelijkheid je opleiding voort te zetten in vakken als Amerikaanse geschiedenis of Amerikaanse literatuur en cultuur. Jouw supervisor, een medewerker van onze partnerorganisatie in de VS, zal je helpen bij de selecties. Deze contactpersoon, ook wel gemeenschapsadviseur genoemd, is ook de persoon die je kan contacteren als je tijdens je verblijf als Au Pair in Amerika vragen hebt. Hij/zij zal je ook helpen om met andere Au Pairs in jouw regio in contact te komen, door bijvoorbeeld het organiseren van een ontmoeting om elkaar te leren kennen of gezamenlijke activiteiten.


Onze selectie van Au pair programma's in Amerika

Amerika is het land van de kansen! Als Au Pair in de VS kun je de Amerikaanse manier van leven beleven en in je vrije tijd van allerlei activiteiten genieten zoals een Superbowl-wedstrijd, een middagje in een park, een toneelstuk in Broadwaystijl, water- of bergsporten, de mogelijkheden zijn eindeloos! Beleef de Amerikaanse manier van leven als Au Pair in de VS! Je zult gastvrij worden opgenomen in je gastgezin.

Hieronder vindt u de kenmerken van het Au pair programma in de Verenigde Staten.

ProgrammaLeeftijdVerblijfsduurWerktijdenZakgeld
Au Pair18-2612 maandenmax. 45 uur per week $195,75 per week

Aanvraagprocedure voor het Au Pair programma in de VS in 5 stappen

#Stap 1: Niet-bindende inschrijving

Met het online formulier kun je je vrijblijvend inschrijven voor een Au Pair programma in Amerika. Wij vragen je om meer gedetailleerde informatie over je ervaring met kinderen.

#Stap 2: Gedetailleerde aanvraag documenten

Zodra je tot het programma bent toegelaten, sturen wij je de gedetailleerde sollicitatiedocumenten toe, waaronder je toegang tot het online-sollicitatieplatform; dit bevat bijvoorbeeld een brief aan je potentiële gastgezin en een persoonlijke fotocollage. We willen je ook graag beter leren kennen en je informeren over het Au Pair programma in Amerika. Daarom nodigen wij je uit voor een online kennismakingsgesprek. Zodra wij de ingevulde sollicitatiedocumenten hebben ontvangen, zullen wij jouw online sollicitatieprofiel controleren. Dit profiel kan worden bekeken door Amerikaanse gezinnen die op zoek zijn naar een Au Pair. Aangezien gezinnen ook een bepaald idee hebben van hun "perfecte" Au Pair en verschillende profielen bekijken, kan de zoektijd enige tijd in beslag duren. Veel gezinnen nemen contact op met potentiële Au Pairs via Skype of e-mail om vragen te bespreken en om een persoonlijke indruk te krijgen.

#Stap 3: Uw gastgezin plaatsing

Zodra je het juiste gastgezin voor je Au Pair verblijf in Amerika hebt gevonden, ontvang je de bevestiging van je plaatsing, de contactgegevens van je gastgezin en een Au Pair handboek. Wij zullen ook de vlucht naar Amerika boeken. Dit is al inbegrepen in de prijs van het programma.

#Stap 4: Visumaanvraag

Zodra beide partijen akkoord geven, ontvang je een schriftelijke bevestiging van de bemiddelingsagent en informatie over je aanstaande Au Pair verblijf in Amerika.

#Stap 5: Welcome to America

Het is eindelijk zover: jouw tijd als Au Pair in Amerika is begonnen! Je gastgezin wacht op je om je te verwelkomen. Jouw "American dream" is begonnen.


Prijzen van het Au Pair programma in Amerika

Als Au Pair in de Amerika werken opent deuren voor je toekomst en geeft je een waardevolle ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Deze ervaring in Amerika geeft je de kans om een nieuw land te leren kennen, een nieuwe cultuur, een nieuwe manier van leven en je Engelse taalvaardigheid te verbeteren. Leven met een Amerikaanse familie zal je een nieuw perspectief en een nieuwe levensstijl geven. Je zult een belangrijk persoon zijn in het gezin en vooral in het leven van de kinderen. Hieronder vind je de kenmerken en prijzen van het Au Pair programma in Amerika.

ProgrammaPrijzen in euro's
Au pair€950
Au Pair Infant Care€900
 • Aanvraagtermijn: Wij raden aan ten minste 6 maanden voor de gewenste aanvang van het programma online te solliciteren (kortetermijnsollicitatie mogelijk).
 • Vertrekdata: het hele jaar mogelijk.

Prijzen van taalcursussen

Voor een volledige 'American experience' kunt je een taalcursus van 10 lessen per week volgen in Boston, New York of Los Angeles. De cursus kan elke week op een maandag beginnen.

Tijdsduur4 weken+ 1 week12 weken18 weken24 weken36 weken
Prijs€770€165€1760€2585€3410€5060

Inbegrepen in de prijs van het programma

Het Au Pair programma in Amerika is inclusief de volgende diensten:

Uitgaande vlucht vanuit Nederlands naar de Verenigde Staten.

Terugvlucht vanuit de Verenigde staten naar Nederland wanneer het programma met succes is afgerond

Vakkundige begeleiding en voorbereiding van het verblijf als Au Pair 

Ondersteuning bij de voorbereiding van de aanvraag documenten en de visumaanvraag

SEVIS-vergoeding

Plaatsing in een door jou geselecteerd gastgezin

Contactpersoon op locatie

Gratis verblijf met eigen kamer en maaltijden

Regelmatig vrije tijd (1,5 dag vrij per week en een weekend vrij per maand)

Twee weken betaalde vakantie

Wekelijks zakgeld: 195,75 Dollar

500 USD voor universitaire cursussen

Verzekeringspakket inclusief ziektekosten-, ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering

PLUS Taalreizen certificaat van deelname na afloop van het programma

Niet inbegrepen in de prijs van het programma:

 • Visumkosten (momenteel ongeveer 160 USD)
 • Kosten voor het opstellen van de benodigde documenten
 • Indien gewenst, een taalcursus