Onze selectie van Au pair programma's in Amerika

Amerika is het land van de kansen! Als Au Pair in de VS kun je de Amerikaanse manier van leven beleven en in je vrije tijd van allerlei activiteiten genieten zoals een Superbowl-wedstrijd, een middagje in een park, een toneelstuk in Broadwaystijl, water- of bergsporten, de mogelijkheden zijn eindeloos! Beleef de Amerikaanse manier van leven als Au Pair in de VS! Je zult gastvrij worden opgenomen in je gastgezin.

Hieronder vindt u de kenmerken van het Au pair programma in de Verenigde Staten.

ProgrammaLeeftijdVerblijfsduurWerktijdenZakgeld
Au Pair18-2612 maandenmax. 45 uur per week $195,75 per week

Aanvraagprocedure voor het Au Pair programma in de VS in 5 stappen

#Stap 1: Niet-bindende inschrijving

Met het online formulier kun je je vrijblijvend inschrijven voor een Au Pair programma in Amerika. Wij vragen je om meer gedetailleerde informatie over je ervaring met kinderen.

#Stap 2: Gedetailleerde aanvraag documenten

Zodra je tot het programma bent toegelaten, sturen wij je de gedetailleerde sollicitatiedocumenten toe, waaronder je toegang tot het online-sollicitatieplatform; dit bevat bijvoorbeeld een brief aan je potentiële gastgezin en een persoonlijke fotocollage. We willen je ook graag beter leren kennen en je informeren over het Au Pair programma in Amerika. Daarom nodigen wij je uit voor een online kennismakingsgesprek. Zodra wij de ingevulde sollicitatiedocumenten hebben ontvangen, zullen wij jouw online sollicitatieprofiel controleren. Dit profiel kan worden bekeken door Amerikaanse gezinnen die op zoek zijn naar een Au Pair. Aangezien gezinnen ook een bepaald idee hebben van hun "perfecte" Au Pair en verschillende profielen bekijken, kan de zoektijd enige tijd in beslag duren. Veel gezinnen nemen contact op met potentiële Au Pairs via Skype of e-mail om vragen te bespreken en om een persoonlijke indruk te krijgen.

#Stap 3: Uw gastgezin plaatsing

Zodra je het juiste gastgezin voor je Au Pair verblijf in Amerika hebt gevonden, ontvang je de bevestiging van je plaatsing, de contactgegevens van je gastgezin en een Au Pair handboek. Wij zullen ook de vlucht naar Amerika boeken. Dit is al inbegrepen in de prijs van het programma.

#Stap 4: Visumaanvraag

Zodra beide partijen akkoord geven, ontvang je een schriftelijke bevestiging van de bemiddelingsagent en informatie over je aanstaande Au Pair verblijf in Amerika.

#Stap 5: Welcome to America

Het is eindelijk zover: jouw tijd als Au Pair in Amerika is begonnen! Je gastgezin wacht op je om je te verwelkomen. Jouw "American dream" is begonnen.