Au pair Australië. A 'lifetime experience'

Als het grootste eiland en het kleinste continent ter wereld heeft Australië altijd een magische aantrekkingskracht gehad op jongeren uit de hele wereld. Het binnenland van Australië staat bekend als de Outback, waar natuur en het stadsleven elkaar ontmoeten en exotische wilde dieren en moderne attracties samenkomen.

Werken als Au Pair in Australië is een combinatie van prachtige reiservaringen met taken en verantwoordelijkheid: je gaat niet alleen op vakantie, je zorgt voor de kinderen van je gastgezin, speelt met ze, brengt ze naar school, doet aan sport en nog veel meer.

Bij PLUS Taalreizen ondersteunen we je bij de voorbereiding van je verblijf in Australië (Down Under) tijdens het Au Pair programma: onze lokale partners staan tot je beschikking. Zij organiseren bijvoorbeeld Au Pair bijeenkomsten zodat je het eerste contact kunt hebben en misschien zelfs nieuwe vrienden kunt maken.

Onze reisagenten geven je advies over je Au Pair verblijf in Australië. Je ontvangt uitgebreide informatie over onze programma's, bijvoorbeeld over lokale ondersteuning, visa, het leven als Au Pair, en meer. We willen je ook graag wat tips geven om je te helpen het meeste uit je tijd bij je gastgezin te halen. Heb je nog vragen over je verblijf? Stuur ons een e-mail, of bel ons.

Belangrijke informatie

  • Leeftijd: 18-30 jaar
  • Duur van het verblijf: 6-12 maanden/ Semi Pair 3 - 12 maanden
  • Zakgeld: vanaf $175 / Demi Pair vanaf $80 per week
  • Vertrekdata: het hele jaar mogelijk
  • Werktijden: 30 - 40 uur uur per week
  • Aanvraagtermijn: Wij raden aan een aanvraag in te dienen 6 maanden voor het begin van het gewenste programma (aanvraag op korte termijn is mogelijk)

Wat voor Au Pair programma in Australië kan ik kiezen?

Het Au Pair programma in Australië bestaat voltijd uit tijd doorbrengen met de kinderen.

Je neemt 's ochtends deel aan een taalcursus in Perth, West-Australië, en werkt parttime als Au Pair bij een Australisch gastgezin.

Voordat je het land verlaat, zul je een Engelse taaltest moeten afleggen, aan de hand daarvan kunnen wij het taalniveau bepalen en u op basis van de taalvaardigheid in een klas worden geplaatst.

Voor de taalcursus in Perth moet je minstens 4 weken de tijd hebben.

De Australische AuPair coördinator, die ook je contactpersoon zal zijn, zal je opbellen voor een oriëntatiegesprek op de taalschool.

Je moet de taalcursus zelf betalen.

 

 

 

Voltijdse Au Pair

 

Voorwaarden: afgeronde opleiding of twee jaar voltijds werk in de kinderopvang, kinderverpleegkundige, kinder- of gezinsverzorger, maatschappelijk werker, leraar basisonderwijs of verloskundige.

 

Jouw voordelen als au pair in Australië - Down Under heeft genoeg te bieden!

Welkom in Australië als au pair! Australië staat bekend om de "relaxte levensstijl" - in plaats van stress en onrust, zijn optimisme en sereniteit de normale gang van zaken. Australiërs zijn zeer open-minded en houden van gezelligheid, wat het gemakkelijk maakt om bij het gastgezin aan de slag te gaan.

In principe is een Au Pair programma in alle delen van Australië mogelijk. Je zou een Au Pair visum voor zes maanden kunnen krijgen, maar je zou na die zes maanden nog een éxtra zes maanden kunnen blijven. Of je het land wilt verkennen of nog zes maanden bij een ander gastgezin wilt doorbrengen, is aan jou. Je reist op een werk- en vakantievisum, waarmee je tot twaalf maanden in Australië kunt blijven. Begin je avontuur in de Outback, adem de stadslucht van Sydney in of surf op de golven in Surfer's Paradise- de goudkust van Australië!