Onze selectie van Au Pair programma's in Australië

Wonen in Australië zal een complete verandering van je omgeving zijn! Het is een ideale bestemming voor avonturiers met een passie voor de natuur, exotische en wilde stranden, met een goed klimaat, waar je zult genieten van een uitstekende kwaliteit van leven. Hieronder vind je informatie over de verschillende Au Pair programma's in Australië. Kies het programma dat het best bij je profiel en voorkeuren past.

ProgrammaLeeftijd TijdsduurWerktijd Zakgeld
Au pair18-30 jaar 6-12 maanden 30-40 uur per week $ 175 tot $ 380 per week
Au pair professioneel18-30 jaar 6-12 maanden 30-40 uur per week$ 200 tot $ 410 per week
Demi Pair18-30 jaar 3-4 maanden 15-20 uur per week$ 80 tot $ 180 per week

Meer informatie over Au Pair reizen vind je hier

Au Pair aanvraagprocedure voor Australië in 5 stappen

#Stap 1: Niet-bindende inschrijving

Met het online formulier kun je je vrijblijvend voor het au pair programma in Australië inschrijven.

#Stap 2: Gedetailleerde aanvraag documenten

Als je aan alle voorwaarden voldoet, sturen wij je de aanvraag documenten voor het au pair programma in Australië per e-mail toe. Deze documenten bepalen jouw profiel en zijn belangrijk voor potentiële gastgezinnen om je zo te leren kennen; hobby's, interesses en ervaring met kinderen. Je krijgt vooraf advies en suggesties over hoe je de documenten op een aantrekkelijke manier kunt vormgeven. Nadat wij de aanvraag documenten hebben bestudeerd, zullen wij, indien nodig, samen nog meer informatie toevoegen. Om je Engelse vaardigheden beter te kunnen beoordelen, kunnen we ook een kort telefonisch interview met je afnemen. Is alles compleet? Dan sturen wij je Au Pair aanvraag naar ons partnerbureau. Ons partnerkantoor zal de documenten aan verschillende gezinnen voorleggen die een Au Pair willen ontvangen. Alle gezinnen zijn zorgvuldig geselecteerd door onze partnerorganisatie.

#Stap 3: Eerste contact met het gastgezin

Wanneer een gezin interesse toont in je profiel, sturen wij de informatie over het gastgezin op. Vanaf dit punt is het mogelijk om contact op te nemen met de familie via telefoon, Skype of e-mail. Een eerste telefoongesprek kan heel spannend zijn, hier en daar kunnen er communicatieproblemen zijn, maar over het algemeen is het belangrijk dat "de klik van beide kanten aanwezig is". Het kan soms wat tijd kosten om elkaar te leren kennen. Het verblijf moet immers voor beide partijen positief zijn: je moet een fijne tijd hebben met het gezin en het gezin moet baat hebben bij jouw ondersteuning. Gezinnen kunnen vaak uit meerdere Au Pairs kunnen kiezen, soms twijfel je zelf over of een gezin wel bij jou past. Hoeft het niet altijd meteen goed te gaan, maar laat je hierdoor niet ontmoedigen, de ervaring die je opdoet met de gesprekken zal je helpen bij toekomstige gesprekken met andere gastgezinnen.

#Step 4: Succesvolle plaatsing

Zodra beide partijen goedkeuring geven, ontvang je een schriftelijke bevestiging van de plaatsingsagent, evenals informatie over je volgende Au Pair verblijf in Australië.

#Stap 5: Visum, Verzekering en Vlucht

De volgende stap is de visumaanvraag, en wij helpen je daar graag bij. Indien gewenst, sturen wij ook een vrijblijvende offerte voor de vluchten en reisverzekering (wij werken namelijk samen met de beste reisbureaus).