Au-Pair in Canada: wonen en werken in een geweldig land

Als au pair in Canada zul je wonen omringd door prachtige natuur met meren en prachtige bergzichten, en enorme naaldbossen of steden met miljoenen inwoners zoals Toronto, Vancouver en Montreal. Canada is qua oppervlakte het op één na grootste land ter wereld en biedt veel mogelijkheden. Bovendien is er een diversiteit aan culturen, tradities en talen. Je kunt bijvoorbeeld de Amerikaanse manier van schrijven uit je hoofd zetten, want Brits Engels is veel gebruikelijker in Canada.

Waar je ook woont en werkt als Au Pair in Canada, je zult de Canadezen in je gastgezin beter leren kennen door op de kinderen te passen. Naast het kopen van ahornsiroop, het bezoeken van rendieren of het reizen naar rustige plekjes in de unieke natuur, zul je als Au Pair de ouders actief ondersteunen in hun dagelijks leven met de kinderen en word je deel van het gezin.

Belangrijke informatie

  • Leeftijdscategorie: 18-29 jaar
  • Verblijfsduur: 10-12 maanden
  • Zakgeld: 75 Canadese Dollars per week
  • Vertrekdata: het hele jaar mogelijk
  • Werktijden: maximaal 40 uur per week
  • Aanvraagtermijn: het hele jaar. Wij raden aan een aanvraag in te dienen 6 maanden voor het begin van het gewenste programma (aanvraag op korte termijn is mogelijk op verzoek).

Wat houdt het Au Pair programma in Canada in?

Het Au Pair programma in Canada bestaat uit een voltijds verblijf van 10 tot 12 maanden in het buitenland waarbij je voltijds voor de kinderen van je gastgezin zorgt. Beleef de ervaring om Au Pair in Canada te worden en ontdek de Canadese manier van leven en een fantastisch land vol natuur, in het op één na grootste land ter wereld.

Altijd in goede handen

Om ervoor je op je gemak te stellen zullen wij tijdens het hele programma voor je klaar staan. Onze partnerorganisatie in Canada selecteert je gastgezin met de grootste zorg en is altijd beschikbaar om al je vragen te beantwoorden. Zij zullen je alles vertellen wat je moet weten over het land, de mensen en de cursusmogelijkheden. En als je niet weet hoe je in een bepaalde situatie met je gastgezin moet omgaan, kun je contact opnemen met het lokale personeel.