Onze selectie van Au Pair programma's in Canada

Canada heeft overal prachtige natuur, met vier verschillende seizoenen, je kunt genieten van allerlei sporten; wintersport (schaatsen, hockey, skiën) en buitenactiviteiten in natuurlandschappen het hele jaar door. Canada is een veilig, tweetalig land en zal de ideale bestemming zijn voor je verblijf als Au Pair. Je zult gastvrij ontvangen worden door jouw gastgezin. Hieronder vind je de kenmerken van het Au Pair programma in Canada.

ProgrammaLeeftijdTijdsduurWerktijdZakgeld
Au Pair18-2910-12 maanden

25-40 uur per week

150 CAD

Meer informatie over onze Au Pair programma's vind je hier

Au Pair aanvraagprocedure voor Canada in 6 stappen

#Stap 1: Niet-bindende inschrijving

Met het online formulier van PLUS Taalreizen registreer je je voor het Au Pair programma in Canada zonder enige verplichting. Wij sturen je het "Aanvraagformulier" om in te vullen. Hier vragen wij om meer gedetailleerde informatie over jouw ervaring met kinderen.

#Stap 2: Visum aanvraag

Zodra je tot het Au Pair programma in Canada bent toegelaten, is het noodzakelijk om zo snel mogelijk een visum aan te vragen. De "aanvraagformulieren" die je van ons hebt ontvangen, bevatten alle documenten en informatie die nodig zijn om je visum aan te vragen.

#Stap 3: Gedetailleerde aanvraag documenten

Wanneer je tot het programma bent toegelaten en alle documenten hebt ontvangen, kun je beginnen met het invullen van de gedetailleerde aanvraag documenten. Zodra wij de ingevulde aanvraag documenten hebben ontvangen, sturen wij ze door naar onze partners. Veel gezinnen nemen contact op met potentiële Au Pairs via Skype of e-mail om vragen te bespreken en om ook een persoonlijke indruk te krijgen.

#Stap 4: Leer de familie persoonlijk kennen via een telefoongesprek

Wij willen je graag beter leren kennen en jou over het Au Pair programma in Canada informeren. Wij nodigen je dan uit voor een telefonisch gesprek.

#Stap 5: Plaatsing in het gastgezin

Zodra beide partijen akkoord gaan, ontvang je een schriftelijke bevestiging van je plaatsing en informatie over jouw Au Pair verblijf in Canada.

#Stap 6: Reizen, Verzekering en Vlucht

De precieze datum van je aankomst bespreek je rechtstreeks af met je gastgezin en indien gewenst, ontvang je een vluchtofferte en een ziekte-, ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering voor je au pair verblijf (wij werken samen met de beste reisbureaus).