Au Pair in China

Verken een oude cultuur

Het is geen geheim meer dat China ongelooflijk fascinerend is. Er is nauwelijks een ander land ter wereld waar traditie en moderniteit zo indrukwekkend hand in hand gaan. Als Au Pair in China maak je samen met je gastgezin kennis met vreemde culturen en gewoonten en krijg je de kans om gaandeweg Chinees te leren.

Als jouw passie voor reizen je roept, als je een vreemd land, een nieuwe cultuur en, het beste van alles, een ander continent wilt ontdekken, waag je dan aan een avontuur in China! Als Au Pair in China zul je je zeker niet vervelen: je zult tijd hebben om een traditionele Chinese tempel te bezoeken, langs de Chinese Muur te wandelen of de sfeer van de grote Chinese steden op te snuiven.

Je wordt au pair in China in de steden Guangzhou, Shenzhen of Foshan, die allemaal in Guangdong liggen, de grootste Chinese provincie in het zuiden van het land. De Chinezen staan over de hele wereld bekend om hun hoge gastvrijheid. Het gastgezin zal je open en hartelijk ontvangen en je voldoende tijd geven om in jouw vrije tijd het land en zijn bevolking te leren kennen. Zij zullen je in alle aangelegenheden bijstaan en jou met raad en daad terzijde staan indien nodig.

Belangrijke details

  • Leeftijd: 18-29 jaar
  • Duur van het verblijf: 3, 6, 9 (kan ter plaatse worden verlengd indien gewenst) of 12 maanden
  • Zakgeld: afhankelijk van werktijd tussen 1.000 en 2.000 RMB per maand
  • Vertrekdata: het hele jaar mogelijk
  • Werktijden: 25, 30 of 35 uur per week
  • Aanvraagtermijn: wij raden een een aanvraag in te dienen van 4 of 6 maanden voor de gewenste aanvangsdatum (aanvraag op korte termijn is mogelijk op verzoek).

LET OP!

Vanwege de huidige situatie bieden wij op dit moment geen au pair programma in China aan.

Wat houdt het Au Pair programma in China in?

Het Au Pair programma in China duurt minimaal 3 maanden en kan tot 12 maanden verlengd worden. Als Au Pair in China zal je tijdens je verblijf voor de kinderen van je gastgezin zorgen. Deze ervaring zal je een nieuwe kijk op het leven geven, geeft je de mogelijkheid om een nieuwe duizendjarige cultuur ontdekken en jouw taalvaardigheid in het Chinees of Engels verbeteren. In je vrije tijd kun je het land verkennen en andere Au Pairs ontmoeten.

 

 

Chinees leren terwijl je als Au Pair in China werkt

Door als Au Pair in China te werken zul je een waardevolle ervaring opdoen die je een leven lang zal bijblijven. Maar dat is nog niet alles: met PLUS Taalreizen heb je de mogelijkheid om Chinees te leren tijdens je Au Pair activiteiten. Onze gastgezinnen, bij wie je als Au Pair in China zult wonen, hebben een goede financiële situatie en zullen je een comfortabel leven bieden. Zij zullen dus graag de kosten van jouw cursus Chinees dekken en jouw helpen hun taal te leren.

Je kunt je nieuwe taalkennis 's avonds testen wanneer je dim sum eet met je gastgezin. Grijp je kans en leer de taal van de toekomst in 's werelds snelst groeiende land tijdens je Au Pair verblijf in China!