Au Pair Nieuw-Zeeland

Ervaar de natuur, rugby en de cultuur tijdens je Au Pair baantje in Nieuw-Zeeland

Bekijk onze programma's >>

Au pair in Nieuw Zeeland - Welkom in het land van de witte wolken!

Van warmwaterbronnen en altijd groene regenwouden tot droomstranden en ijzige gletsjers, Nieuw-Zeeland is rijk aan contrasten en diversiteit. De spannende mix van culturele diversiteit en moderne levensstijl garandeert je een onvergetelijk Au Pair verblijf. Nieuw-Zeeland, een land dat barst van de natuur, zal je fascineren en jouw tweede thuis worden.

Au pair in Nieuw-Zeeland zijn betekent het land en de mensen leren kennen en een écht paradijs ontdekken. Naast culturele kennis zul je ook meer zelfvertrouwen krijgen in het spreken van Engels en veel tijd doorbrengen met de kinderen van je gastgezin: kijken naar de Kiwi's in de dierentuin, hokey-pokey-ijs eten in de stad of gewoon spelen in de natuur.

Nieuw-Zeelandse gastgezinnen wonen zowel op het Noord- als Zuidereiland, maar we hebben er meer in de regio's Auckland en Wellington. Als je al weet waar je je Au Pair verblijf wilt doorbrengen kun je je voorkeuren bij het kiezen van je gastgezin aangeven. We zullen proberen hier rekening mee te houden, maar het is verstandig om zo flexibel mogelijk te zijn wat betreft de locatie, het aantal kinderen, de leeftijd van de kinderen, enzovoort, omdat anders het aantal beschikbare gastgezinnen beperkt wordt.

Met PLUS Taalreizen en lokale begeleiders hebben je altijd een contactpersoon aan je zijde tijdens jouw Au Pair verblijf in Nieuw Zeeland. Bovendien organiseren onze partners in Nieuw-Zeeland regelmatig Au Pair bijeenkomsten zodat je andere Au Pairs kunt ontmoeten en nieuwe vrienden kunt maken. Onze Nieuw-Zeelandse partner biedt ook vrijetijdsactiviteiten en excursies aan.

Belangrijke details

 • Leeftijd: 18-30 jaar
 • Verblijfsduur: Au Pair: 6-12 maanden / Professionele Au Pair: 12 maanden
 • Zakgeld: 150 tot 310 Nieuw-Zeelandse dollars per week
 • Vertrektijden: het hele jaar mogelijk
 • Werktijden: van 20 tot 45 uur per week
 • Sollicitatieperiode: Wij raden aan een aanvraag in te dienen 6 maanden voor de gewenste startdatum (aanvraag op korte termijn mogelijk op verzoek)

Waaruit bestaat het Au Pair programma in Nieuw Zeeland?

Het Au Pair programma in Nieuw Zeeland bestaat uit het full-time zorgen voor de kinderen van het gastgezin. De minimumduur is meestal 6 tot 12 maanden, zodat je een internationale ervaring in een nieuw land kunt opdoen en een nieuwe cultuur kunt ontdekken.

 

 

Het Professionele Au Pair Programma in Nieuw-Zeeland duurt minimaal 12 maanden en bestaat uit voltijdse kinderopvang.

Voorwaarde: volledige opleiding of twee jaar voltijds werk in de kinderopvang als leraar, kinderverpleegkundige, kinder- of gezinsverzorger, maatschappelijk werker, leraar basisonderwijs of verloskundige.

Om in Nieuw Zeeland als Professionele Au Pair te werken is het nodig om minstens één jaar rijervaring te hebben, wat betekent dat je minstens een jaar voor je vertrek uit het land geslaagd moet zijn voor het rijexamen.

 

 

Au Pair ervaring - Nieuw Zeeland is gastvrij!

Kia Ora: zelfs de Maori-groet, die "geluk en gezondheid" betekent, weerspiegelt de vriendelijkheid en gastvrijheid van de Nieuw-Zeelanders. Jouw gastgezin zal proberen jouw Au Pair verblijf vanaf het begin af aan zo aangenaam mogelijk te maken.

Naast je Au Pair werk in Nieuw-Zeeland heb je ook voldoende vrije tijd om deel te nemen aan regelmatige ontmoetingen met andere au pairs en om verschillende activiteiten uit te proberen, van kajakken en paardrijden tot gletsjertochten en bungeejumpen. Na een paar rijlessen bij je gastouders zal links rijden niet langer een probleem voor je zijn. Afhankelijk van de duur van je Au Pair verblijf kun je je twaalf maanden durende werk-vakantievisum gebruiken om het land verder te verkennen en opwindende steden zoals Auckland, de hoofdstad Wellington of de opnamelocatie van "The Lord of the Rings", Queenstown, te ontdekken. Schrijf je nu in voor een Au Pair positie - Nieuw-Zeeland wacht op je!

Jouw Nieuw-Zeelandse avontuur wacht op jou!

In de volgende video kun je zien wat je tijdens je Au Pair verblijf in Nieuw-Zeeland kunt beleven. De video werd ons ter ter beschikking gesteld met de vriendelijke toestemming van onze partnerorganisatie in Nieuw-Zeeland.


Onze selectie van Au Pair programma's in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een land dat door zijn natuur uniek is! Als Au Pair in Nieuw-Zeeland werken heeft vele voordelen: je zult de Nieuw-Zeelandse manier van leven kunnen ervaren en van allerlei buitenactiviteiten en de natuurlijke omgeving kunnen genieten. Als Au Pair in Nieuw-Zeeland leven en werken, zul je door je gastgezin worden verwelkomd.

Hieronder vind je de kenmerken van het Au Pair programma in Nieuw-Zeeland.

ProgrammaLeeftijdVerblijfsduurWerktijdenZakgeld
Au Pair

18-30 jaar

6-12 maanden

18 - 30 uur per week

150 - 270 Nieuw-Zeelandse dollars per week
Au Pair professioneel

18-30 jaar

12 maanden

20 - 45 uur per week

200 - 320 Nieuw-Zeelandse dollars per week

Meer informatie over onze Au Pair programma's vind je hier

Aanvraagprocedure voor het Au Pair programma in Nieuw-Zeeland in 5 stappen

#Stap 1: Niet-bindende inschrijving

Met het online formulier kun je je vrijblijvend inschrijven voor het Au Pair programma in Nieuw-Zeeland.

#Stap 2: Gedetailleerde aanvraag documenten

Als je aan alle voorwaarden voldoet, sturen wij per e-mail de gedetailleerde aanvraag documenten die je moet invullen. Ze zijn belangrijk zodat potentiële gastgezinnen zoveel mogelijk te weten kunnen komen over jou, jouw hobby's, interesses en ervaring met kinderopvang. Wij zullen tips en suggesties geven om jouw documenten aantrekkelijker te maken. Wij zullen dan uw aanvraag documenten controleren en, indien nodig, samen enkele wijzigingen aanbrengen. Om jouw Engelse vaardigheden beter te beoordelen, kunnen we een kort telefonisch gesprek afnemen. Is alles compleet? Dan sturen wij sturen jouw Au Pair aanvraag naar ons partnerbureau. Het partnerbureau zal jouw aanvraag voorleggen aan verschillende gezinnen die een op zoek zijn naar een Au Pair.

#Stap 3: Plaatsing in het gastgezin

Als een gezin belangstelling heeft voor jouw aanvraag, sturen wij jou een zogenaamd "gezinsprofiel" van het gezin. Je hebt nu de mogelijkheid om contact op te nemen met de familie via telefoon, Skype of e-mail. Vooral een eerste telefoongesprek kan heel spannend zijn, hier en daar kunnen er communicatieproblemen zijn, maar over het algemeen is het belangrijk dat de "klik" er is. Je moet de tijd nemen om elkaar te leren kennen. Het verblijf moet immers voor beide partijen positief zijn: jij moet een fijne tijd hebben in het gezin en het gezin moet baat hebben bij jouw steun. Omdat gastgezinnen vaak meerdere Au Pairs hebben om uit te kiezen of omdat je misschien niet zeker bent over een gezin, kan het zijn dat het niet altijd meteen lukt. Maar laat dit je niet ontmoedigen: de ervaring die je opdoet bij de sollicitatiegesprekken zal je van pas komen bij de volgende.

#Stap 4: Succesvolle plaatsing

Zodra het een goede match is voor beide partijen, sturen wij je een schriftelijke bevestiging van je plaatsing, evenals informatie over je volgende Au Pair verblijf in Nieuw-Zeeland.

#Stap 5: Visum, Verzekering en Vlucht

Daarna volgt de visumaanvraag - wij helpen je daar graag bij. Wij sturen jou ook een niet-bindende offerte voor de terugvlucht en een verzekeringspakket (wij werken met de beste reisbureaus).


Prijzen van het Au Pair programma in Nieuw-Zeeland

Werken als Au Pair in Nieuw-Zeeland opent deuren voor je toekomst aangezien een internationale ervaring in het buitenland tegenwoordig een van de meest gewilde voordelen is. Je zult ook je Engelse taalvaardigheden kunnen verbeteren bij je gastgezin en in je dagelijkse leven terwijl je je taken als au pair uitvoert. Je zult ook wat vrije tijd voor jezelf hebben. Hieronder zie je de kenmerken en prijzen van het Au Pair programma in Nieuw-Zeeland.

ProgrammaPrijzen
Au Pair€730
Au Pair Professioneel€730
 • Aanvraagtermijn: Wij raden aan een aanvraag in te dienen ten minste 6 maanden voor de gewenste aanvang van het programma (aanvraag op korte termijn mogelijk).
 • Vertrekdata: het hele jaar mogelijk.

Inbegrepen in de prijs van het programma

Het Au Pair programma in Nieuw-Zeeland is inclusief de volgende diensten:

Vakkundige begeleiding en voorbereiding van jouw Au Pair verblijf

Ondersteuning bij de voorbereiding van aanvraag documenten en visumaanvragen

Plaatsing in een geselecteerd gastgezin

Contactpersoon en ondersteuner op locatie

Gratis verblijf in jouw eigen kamer inclusief maaltijden

Indien gewenst word je opgehaald van het vliegveld 

Optionele deelname aan ons voorbereidingsseminar

Wekelijks zakgeld

PLUS Taalreizen certificaat van deelname aan het einde van het verblijf

Oriëntatiedagen in Auckland

Niet inbegrepen in de prijs van het programma:

 • Vlucht (vluchtofferte op aanvraag)
 • Visum
 • Internationale ziektekosten-, ongevallen-, aansprakelijkheids- en annuleringsverzekering (PLUS Taalreizen verzekeringspakket op aanvraag)