Au pair in Nieuw Zeeland - Welkom in het land van de witte wolken!

Van warmwaterbronnen en altijd groene regenwouden tot droomstranden en ijzige gletsjers, Nieuw-Zeeland is rijk aan contrasten en diversiteit. De spannende mix van culturele diversiteit en moderne levensstijl garandeert je een onvergetelijk Au Pair verblijf. Nieuw-Zeeland, een land dat barst van de natuur, zal je fascineren en jouw tweede thuis worden.

Au pair in Nieuw-Zeeland zijn betekent het land en de mensen leren kennen en een écht paradijs ontdekken. Naast culturele kennis zul je ook meer zelfvertrouwen krijgen in het spreken van Engels en veel tijd doorbrengen met de kinderen van je gastgezin: kijken naar de Kiwi's in de dierentuin, hokey-pokey-ijs eten in de stad of gewoon spelen in de natuur.

Nieuw-Zeelandse gastgezinnen wonen zowel op het Noord- als Zuidereiland, maar we hebben er meer in de regio's Auckland en Wellington. Als je al weet waar je je Au Pair verblijf wilt doorbrengen kun je je voorkeuren bij het kiezen van je gastgezin aangeven. We zullen proberen hier rekening mee te houden, maar het is verstandig om zo flexibel mogelijk te zijn wat betreft de locatie, het aantal kinderen, de leeftijd van de kinderen, enzovoort, omdat anders het aantal beschikbare gastgezinnen beperkt wordt.

Met PLUS Taalreizen en lokale begeleiders hebben je altijd een contactpersoon aan je zijde tijdens jouw Au Pair verblijf in Nieuw Zeeland. Bovendien organiseren onze partners in Nieuw-Zeeland regelmatig Au Pair bijeenkomsten zodat je andere Au Pairs kunt ontmoeten en nieuwe vrienden kunt maken. Onze Nieuw-Zeelandse partner biedt ook vrijetijdsactiviteiten en excursies aan.

Belangrijke details

  • Leeftijd: 18-30 jaar
  • Verblijfsduur: Au Pair: 6-12 maanden / Professionele Au Pair: 12 maanden
  • Zakgeld: 150 tot 310 Nieuw-Zeelandse dollars per week
  • Vertrektijden: het hele jaar mogelijk
  • Werktijden: van 20 tot 45 uur per week
  • Sollicitatieperiode: Wij raden aan een aanvraag in te dienen 6 maanden voor de gewenste startdatum (aanvraag op korte termijn mogelijk op verzoek)

Waaruit bestaat het Au Pair programma in Nieuw Zeeland?

Het Au Pair programma in Nieuw Zeeland bestaat uit het full-time zorgen voor de kinderen van het gastgezin. De minimumduur is meestal 6 tot 12 maanden, zodat je een internationale ervaring in een nieuw land kunt opdoen en een nieuwe cultuur kunt ontdekken.

 

 

Het Professionele Au Pair Programma in Nieuw-Zeeland duurt minimaal 12 maanden en bestaat uit voltijdse kinderopvang.

Voorwaarde: volledige opleiding of twee jaar voltijds werk in de kinderopvang als leraar, kinderverpleegkundige, kinder- of gezinsverzorger, maatschappelijk werker, leraar basisonderwijs of verloskundige.

Om in Nieuw Zeeland als Professionele Au Pair te werken is het nodig om minstens één jaar rijervaring te hebben, wat betekent dat je minstens een jaar voor je vertrek uit het land geslaagd moet zijn voor het rijexamen.

 

 

Au Pair ervaring - Nieuw Zeeland is gastvrij!

Kia Ora: zelfs de Maori-groet, die "geluk en gezondheid" betekent, weerspiegelt de vriendelijkheid en gastvrijheid van de Nieuw-Zeelanders. Jouw gastgezin zal proberen jouw Au Pair verblijf vanaf het begin af aan zo aangenaam mogelijk te maken.

Naast je Au Pair werk in Nieuw-Zeeland heb je ook voldoende vrije tijd om deel te nemen aan regelmatige ontmoetingen met andere au pairs en om verschillende activiteiten uit te proberen, van kajakken en paardrijden tot gletsjertochten en bungeejumpen. Na een paar rijlessen bij je gastouders zal links rijden niet langer een probleem voor je zijn. Afhankelijk van de duur van je Au Pair verblijf kun je je twaalf maanden durende werk-vakantievisum gebruiken om het land verder te verkennen en opwindende steden zoals Auckland, de hoofdstad Wellington of de opnamelocatie van "The Lord of the Rings", Queenstown, te ontdekken. Schrijf je nu in voor een Au Pair positie - Nieuw-Zeeland wacht op je!

Jouw Nieuw-Zeelandse avontuur wacht op jou!

In de volgende video kun je zien wat je tijdens je Au Pair verblijf in Nieuw-Zeeland kunt beleven. De video werd ons ter ter beschikking gesteld met de vriendelijke toestemming van onze partnerorganisatie in Nieuw-Zeeland.