Onze selectie van Au Pair programma's in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een land dat door zijn natuur uniek is! Als Au Pair in Nieuw-Zeeland werken heeft vele voordelen: je zult de Nieuw-Zeelandse manier van leven kunnen ervaren en van allerlei buitenactiviteiten en de natuurlijke omgeving kunnen genieten. Als Au Pair in Nieuw-Zeeland leven en werken, zul je door je gastgezin worden verwelkomd.

Hieronder vind je de kenmerken van het Au Pair programma in Nieuw-Zeeland.

ProgrammaLeeftijdVerblijfsduurWerktijdenZakgeld
Au Pair

18-30 jaar

6-12 maanden

18 - 30 uur per week

150 - 270 Nieuw-Zeelandse dollars per week
Au Pair professioneel

18-30 jaar

12 maanden

20 - 45 uur per week

200 - 320 Nieuw-Zeelandse dollars per week

Meer informatie over onze Au Pair programma's vind je hier

Aanvraagprocedure voor het Au Pair programma in Nieuw-Zeeland in 5 stappen

#Stap 1: Niet-bindende inschrijving

Met het online formulier kun je je vrijblijvend inschrijven voor het Au Pair programma in Nieuw-Zeeland.

#Stap 2: Gedetailleerde aanvraag documenten

Als je aan alle voorwaarden voldoet, sturen wij per e-mail de gedetailleerde aanvraag documenten die je moet invullen. Ze zijn belangrijk zodat potentiële gastgezinnen zoveel mogelijk te weten kunnen komen over jou, jouw hobby's, interesses en ervaring met kinderopvang. Wij zullen tips en suggesties geven om jouw documenten aantrekkelijker te maken. Wij zullen dan uw aanvraag documenten controleren en, indien nodig, samen enkele wijzigingen aanbrengen. Om jouw Engelse vaardigheden beter te beoordelen, kunnen we een kort telefonisch gesprek afnemen. Is alles compleet? Dan sturen wij sturen jouw Au Pair aanvraag naar ons partnerbureau. Het partnerbureau zal jouw aanvraag voorleggen aan verschillende gezinnen die een op zoek zijn naar een Au Pair.

#Stap 3: Plaatsing in het gastgezin

Als een gezin belangstelling heeft voor jouw aanvraag, sturen wij jou een zogenaamd "gezinsprofiel" van het gezin. Je hebt nu de mogelijkheid om contact op te nemen met de familie via telefoon, Skype of e-mail. Vooral een eerste telefoongesprek kan heel spannend zijn, hier en daar kunnen er communicatieproblemen zijn, maar over het algemeen is het belangrijk dat de "klik" er is. Je moet de tijd nemen om elkaar te leren kennen. Het verblijf moet immers voor beide partijen positief zijn: jij moet een fijne tijd hebben in het gezin en het gezin moet baat hebben bij jouw steun. Omdat gastgezinnen vaak meerdere Au Pairs hebben om uit te kiezen of omdat je misschien niet zeker bent over een gezin, kan het zijn dat het niet altijd meteen lukt. Maar laat dit je niet ontmoedigen: de ervaring die je opdoet bij de sollicitatiegesprekken zal je van pas komen bij de volgende.

#Stap 4: Succesvolle plaatsing

Zodra het een goede match is voor beide partijen, sturen wij je een schriftelijke bevestiging van je plaatsing, evenals informatie over je volgende Au Pair verblijf in Nieuw-Zeeland.

#Stap 5: Visum, Verzekering en Vlucht

Daarna volgt de visumaanvraag - wij helpen je daar graag bij. Wij sturen jou ook een niet-bindende offerte voor de terugvlucht en een verzekeringspakket (wij werken met de beste reisbureaus).