Individuele Lessen

Taalcursussen - Individueel
  • Cursusduur: min. 1 week
  • 2, 4 of 6 lessen per dag
  • Aantal studenten: 1!

Één-op-één taaltraining is de snelste en meest intensieve manier om een taal te leren of te verbeteren. De inhoud van de lessen wordt volledig bepaald door de behoeften en wensen van de student. De uren van deze cursus zijn flexibel zodat het mogelijk is om deze cursus te combineren met een andere cursus.

Deze cursus is ook perfect als mentor of hulp cursus om op probleemgebieden te focussen. U bepaalt zelf het aantal dagelijkse lessen: twee, vier of zes. Alle aspecten van de taal worden in een zo kort mogelijke tijd bijgeleerd, zonder te veel van de student te vragen.

Onze individuele lessen in één oogopslag

  • Cursusduur: minimaal 1 week
  • Lessen: 2, 4 of 6 lessen per dag, van elk 45 minutes, op verzoek
  • Groote van de klas: 1 student
  • Minimum leeftijd: 18 jaar; 16-17 wordt geaccepteerd met toestemming van de ouders of voogd
  • Niveau's: basis, gemiddeld, gevorderd
  • Aanvangsdata: het hele jaar door

Cursus structuur

De student heeft een sterke invloed op de inhoud en structuur van de lessen, die de individuele lessen van de andere type taalcursussen onderscheid. Het geeft de leraar de gelegenheid om zich op specifieke taalgebieden te focussen, waar de student assistentie en extra oefening bij nodig heeft, om zo de vorderingen in de gaten te kunnen houden.

Individuele lessen kunnen ook geboekt worden met het oog op een speciaal doel, bijvoorbeeld de voorbereiding op een presentatie of solicitatiegesprek, of om vaktaal te oefenen vanuit de medische, juridische of andere wereld. In dit geval, neem alstublieft van te voren contact op, zodat wij uw cursus als gepland kunnen laten verlopen. De kosten hiervoor kunnen hoger uitvallen dan de standaardvorm van de individuele lessen.

Individuele lessen in onze taalschool

Als u zich graag grondig op uw leerproces wilt richten, heeft u de mogelijkheid om individuele lessen te boeken in de meeste van onze taalscholen. Individuele lessen zijn beschikbaar in de volgende bestemmingen:

Individuele lessen Engels

We bieden individuele lessen Engels in veel van onze taalscholen. Neem contact op met uw favoriete cursus bestemming:

Individuele lessen Engels in Brighton, individuele lessen in Londen, individuele lessen Engels in Devon, individuele lessen Engels op Malta, individuele lessen Engels in Toronto

Individuele lessen Spaans

Voor de taalstudenten die hun vaardigheden Spaans willen verbeteren, we bieden individuele lessen aan bij een groot aantal taalscholen. Dit zijn uw mogelijkheden:

Individuele lessen Spaans in Barcelona, individuele lessen Spaans in Madrid, individuele lessen Spaans in Malaga, individuele lessen Spaans in Mallorca, individuele lessen Spaans in Havana, individuele lessen Spaans in Playa del Carmen

Individuele lessen Frans

Om Franse les te krijgen die voor 100% op uw wensen aangepast, probeer één van de volgende cursussen:

Individuele lessen Frans in Parijs, individuele lessen in Nice

Individuele lessen Italiaans

Boek uw Italiaanse cursus zoals u hem wenst. Wij bieden individuele lessen Italiaans op onze volgende taalscholen:

Individuele lessen in Calabriëindividuele lessen Italiaans in Rome, individuele lessen Italiaans in Florence

Individuele lessen Duits

Leer Duits met een taaltrainer die alleen u les geeft! Onze individuele lessen Duits zijn beschikbaar op de volgende taalscholen in Duitsland:

Individuele lessen Duits in Frankfurtindividuele lessen Duits in Düsseldorf

Individuele lessen Chinees

In het fascinerende land China treedt u een nieuwe wereld binnen. Leer de taal tijdens individuele lessen in deze taalschool:

Individuele lessen Chinees in Peking

Individuele lessen Arabisch

Marokko! Ervaar het land van de mythen en leer Arabisch met onze individuele lessen:

Individuele lessen Arabisch in Rabat