Taalcursussen PLUS Taalreizen

Onze (partner)scholen bieden ieder een apart programma qua cursussen aan. Hieronder vind je een korte beschrijving van de verschillende cursussen en werkervaring:

Taalcursussen

Groepscursus
Taalles in een groep met internationale medecursisten. Des te meer lesuren, des te meer je leert in korte tijd. Gemiddeld aantal studenten per klas is 12.
Standaard cursus: groepscursus van 4 lesuren per dag.
Intensieve cursus: groepscursus van 6 lesuren per dag.

Gespecialiseerde taalcursus
Taalles in een groep met een specifiek onderwerp als toerisme, zakelijk, academisch, grammatica of conversatie.

Combicursus
Een combinatie van een groepscursus in de ochtend en privé-lessen in de middag.

Minigroep
Taallessen in kleine klassen met als voordeel veel persoonlijke aandacht.

Privé-lessen
Taalles 1 op 1 met de leraar, vaak in de middag. Inhoud in overleg met de leraar. Met 2 personen vaak ook mogelijk tegen gereduceerde prijs.

Examencursussen

Voor veel talen kun je een examencursus volgen voor een officieel diploma als Cambridge, TOEFL, IELTS, DELE of DALF/ DELF. Afhankelijk van je niveau duurt de examencursus 4 tot 12 weken. De slagingspercentages op onze scholen zijn zeer hoog.

Langer dan 2 maanden naar het buitenland?

Heb je een paar maanden de tijd of zelfs een heel schooljaar? Dan heeft PLUS Taalreizen veel mogelijkheden voor je! Wanneer je voor een langere tijd een taalcursus wilt volgen, kun je verschillende talen en bestemmingen combineren. Iedereen die voor langere tijd op een taalschool studeert is laaiend enthousiast. Je maakt (internationale) vrienden voor het leven en leert één of meerdere talen goed spreken. Wij denken graag met je mee en kunnen op maat een offerte voor je maken.

Themacursussen

Deze themacursussen zijn losstaand van taalcursus te boeken, bijvoorbeeld Italiaanse kooklessen of salsa-, flamenco- of tangolessen.

Werken in het buitenland

Na het volgen van een taalcursus kun je op een aantal bestemmingen werkervaring opdoen of vrijwilligerswerk. Je bent niet alleen bezig met het uitbreiden van je Spaanse taalkennis, maar ook je persoonlijke ontwikkeling in het bedrijfsleven.

Groepsreizen

Organiseer je een groepsreis voor een klas, bedrijf of vereniging? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij geven advies op maat en bieden scherpe prijzen.