Examen Voorbereidingscursussen

Examen Voorbereidingscursussen
  • 12 weekse taalcursus
  • 20 of 30 lessen per week
  • Voorbereiding op het Cambridge Certificaat, IELTS, TOEFL, D.E.L.E., D.E.L.F., C.I.L.S. of TestDAF

In een concurrerende wereld als deze worden goede kwalificaties en certificaten steeds belangrijker in één of zelfs meerdere talen. Dit kan een onoverkomelijk voordeel zijn als u indruk wilt maken op toekomstige werkgevers.

Door meerdere weken of maanden in het buitenland te spenderen kunt u zich helemaal richten op het leren van de vreemde taal, vooral als u er ook nog een internationaal erkend examen mee behaald.

Wij van Sprachcaffe / Languages PLUS hebben veel ervaringen in het voorbereiden van onze studenten op alle belangrijke examens: Cambridge Certificaat, IELTS, TOEFL, D.E.L.E., D.E.L.F., C.I.L.S. en TestDAF.

We houden uw vorderingen tijdens de cursus zorgvuldig in de gaten, geven u regelmatig feedback en helpen u om de doelen die u zichzelf gesteld heeft, te behalen. De examenkosten zijn niet inbegrepen in de cursusprijs.

Onze examen voorbereidingscursussen in één oogopslag

  • Cursusduur: gemiddeld 12 weken
  • Lessen: 20 of 30 lessen per week, incl. specifieke examen voorbereiding
  • Minimum leeftijd: 18 jaar; 16-17 wordt geaccepteerd met toestemming van ouder of voogd
  • Niveau's: gemiddeld, gevorderd

Cursus structuur

U zult uw luistervaardigheden verbeteren door gevariëerde oefeningen. Onze gekwalificeerde taalcursussenzullen u verschillende methodes leren om informatie te absorberen. U zult zelfvertrouwen verzamelen als u informatie moet reproduceren. Daarnaast zult u beter grammaticale constructies leren herkennen door de verschillende onderwerpen. 

Een gedeelte van uw taalcursus zal gebruikt worden voor de specifieke voorbereiding op het examen dat u kiest. Onze leraren maken u bekend met de structuur van het examen door vele oefeningen en voorbeelden, waarbij het laatste lesmateriaal gebruikt wordt. De exacte cursus stuctuur kan variëren afhankelijk van de individuele leraren en studenten.