Ontdek onze huidige aanbiedingen en bespaar op uw volgende taalstudiereis.

Goedkope Taalreizen: Onze huidige aanbiedingen

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een last-minute Taalreis of liever een complete All-inclusive Taalcursus boekt. Op de PLUS Taalreizen Aanbiedingen pagina vindt u altijd een overzicht van alle Specials en Kortingsacties die wij op dit moment aanbieden. Maar u moet niet te lang aarzelen, want PLUS Taalreizen aanbiedingen zijn slechts voor een beperkte periode beschikbaar. Dus als u eenmaal een taal en een favoriete bestemming hebt gekozen, kunt u hier geselecteerde Taalcursussen met korting vinden.

WIN WIN WIN!

Win een fantastische reispakket van PLUS Taalreizen!

Wat kun je winnen?

  • Een geweldige katoenen tas.
  • Een bidon, drink voldoende water met deze stijlvolle waterfles.
  • Een reiskussen, dat vliegen aangenamer zal maken.
  • Fleece deken, comfortabel op reis met deze zachte en warme fleece deken.
  • Bucketlist boek, om je te motiveren om je droom te beleven.

Wil je meer weten over deze toffe winactie? Check onze Instagram voor de winregels en wie weet word jij de gelukkige winnaar!

Doe mee met deze leuke winactie

Update winactie

De winnaar van de winactie is inmiddels bekend. De winnaar is: @lentefbh

Wij willen iedereen bedanken die heeft meegedaan aan onze winactie. En als je deze keer niet gewonnen hebt; geen stress. De volgende winactie komt sneller dan je denkt!

Bekijk hier de loting

Loyaliteit wordt beloond

FANtastico loyaliteitskorting: Reis voor de tweede keer en bespaar

5% korting op uw volgende taalreis!

U bent al met PLUS Taalreizen op reis geweest en wilt graag nog een keer met ons op reis? Uw loyaliteit en vertrouwen zullen nu beloond worden! Boek gewoon nog een taalreis en u krijgt 5% korting op alle gronddiensten.

Als u ook een nieuwe reiziger bij ons introduceert, ontvangt u zelfs 10% (zie kortingsactie Familie & Vrienden).

Hoe het werkt: Voer gewoon uw persoonlijke repeater-kortingscode in bij het boeken in de winkel. Kunt u uw persoonlijke kortingscode niet vinden? Laat dan gewoon het codewoord "FANtastico" achter en wij zullen de nauwkeurigheid van de informatie controleren.

Family & Friends: Reis samen en bespaar geld op de gehele reis

5% korting op de gehele reis.

Wij willen iedereen die deelneemt aan een taalstudiereis bedanken met een korting op de prijs van uw reis. Geldig voor broers en zussen, familieleden en alle vrienden!

Kleine groepen: Van 3 vrienden die zich inschrijven voor dezelfde taalreis, geeft PLUS Taalreizen elk een korting van 5% op de reissom. Zo kunnen de reisdeelnemers samen sparen!

Hoe het werkt: Wanneer u zich inschrijft, gebruikt u gewoon uw Familie & Vrienden korting. Of maak gewoon een notitie "kleine groep" en voer de namen van de vrienden in onder "kamer delen".

7 dagen gratis: een lang taalverblijf is de moeite waard

5 weken betalen en 6 weken reizen

Wil je langer in het buitenland blijven? Dan hebben we nog een interessant aanbod: Na elke 5e week belonen wij u met een week gratis taalcursus ter plaatse.

Op Malta krijg je, naast deze gratis taalcursusverlenging in de 6e week, ook gratis accommodatie in één van onze appartementen of studio's op de legendarische campus van onze partner Sprachcaffe.

Een bijzondere kans: Maak gebruik van deze unieke kans om uw taalvaardigheden nog verder te verbeteren. En het is gratis!


Voorwaarden & condities van ons voordeelprogramma

De programma's kunnen niet met elkaar worden gecombineerd. Ook een combinatie met andere promoties is niet mogelijk. Uitzondering: FANtastico + Family & Friends. De voordeelprogramma's gelden voor alle taalreisbestemmingen en zijn geldig in combinatie met de geldende prijzen. Alle aanbiedingen en voordelen zijn geldig voor een beperkte tijd en zolang de voorraad strekt. De rechtsgang is uitgesloten. 

Goedkoper reizen met de PLUS Taalreizen voordeelprogramma's

Uw trouw en daadkracht worden beloond: Ontdek nu onze fantastische voordeelprogramma's en bespaar geld! PLUS Taalreizen dankt op deze manier de trouwe klanten, de kleine groepen en de jarenlange cursisten!

Mis nooit meer een geweldige aanbieding

Nieuwsbrief

Onze Nieuwsbrief

✓ Altijd goed geïnformeerd

✓ Diverse uitkeringsprogramma's

✓ Huidige Last minute aanbiedingen 

Heb je nog vragen of individueel advies nodig?

Wij staan altijd vriendelijk en deskundig tot jou beschikking!

Neem contact met ons op