Ervaringen van klanten van PLUS Taalreizen

Elk jaar zijn er tal van studenten enthousiast over een taalreis met PLUS Taalreizen. Op deze pagina hebben we een aantal ervaringen verzameld van studenten die hun persoonlijke ervaringen met ons gedeeld hebben en willen we jullie een beeld geven van onze taalreisprogramma's: Wat vinden onze voormalige studenten van hun ervaringen en avonturen met PLUS Taalreizen?

Bekijk de video's of lees de verschillende ervaringen en laat je inspireren voor je taalreis! Ben je al op reis geweest met PLUS Taalreizen en wil je graag een ervaring achterlaten? Stuur ons dan een e-mail en wie weet staat jouw verhaal binnenkort ook op deze pagina!

Elles' ervaring in Malta

In de video vertelt taalstudent Elles over haar taalreis naar Malta. Wil je graag meerdere ervaringen lezen van onze andere taalstudenten over hun ervaringen? Klik dan hier.

Rosa's ervaring in Malta

In de video vertelt taalstudent Rosa over haar tussenjaar in Malta. Wil je graag meerdere ervaringen lezen van onze andere taalstudenten over hun ervaringen? Klik dan hier.

Bram's ervaring in Málaga

Ik was vier weken in Málaga en ik moet zeggen dat ik een absoluut geweldige tijd heb gehad! De leraren waren goed gekwalificeerd en ook erg vriendelijk. Ik leerde veel beter spreken door de interactieve lessen.

Maar het beste van alles waren de dagelijkse activiteiten die ik meemaakte. We bezochten bijvoorbeeld mooie musea, gingen kajakken en surfen, we hadden wekelijkse bijeenkomsten om alle (nieuwe) mensen te leren kennen.

En onze gidsen zoals Jose en Elena zijn de beste van de wereld!

Taalreis in Málaga

Britt's ervaring in Málaga

❝ 𝙻𝚊 𝚌𝚕𝚊𝚜𝚎𝚜 𝚍𝚎 𝙴𝚜𝚙𝚊𝚗𝚘𝚕 ❞

Dat was 'm dan! 5 weken lang Spaanse lessen onder de Spaanse zon. Ruim 100 uur Spaans lezen, luisteren en spreken. Van 0 naar niveau A2+!

Geen spon, máár mocht je ooit Spaans willen leren, bij @plustaalreizen heb ik het deze 5 weken super gehad! Goede lessen, een súper leuke groep, een heel fijn gastgezin waar ik heb mogen verblijven en een héle grote ervaring rijker!

Muchas gracias @plustaalreizen y @malagaplus!

Taalreis in Málaga

Fleur's ervaring in Malta

Mijn taalreis naar Malta met PLUS was goed geregeld. In het begin was ik bang om Engels te praten, maar door het gewoon te doen, gaat het steeds beter. Als ik een woord niet wist of fout uitsprak, hielpen andere studenten of leraren mij hiermee. Zo is Engels leren leuk en je maakt er internationale vrienden door!

Zelf had ik de intensieve cursus gekozen voor 2 weken. Ik vond het wel pittig. Maar aan de andere kant waren de intensieve lessen leerzamer en leuker dan de standaard lessen.
Ik zou anderen adviseren om bij een reis van 1 of 2 weken intensief te kiezen. Bij een langere taalreis is standaard ook al genoeg. Het is ook heel leuk om mee te doen aan activiteiten, omdat je iets leuks gaat doen en Engels blijft spreken.

Taalreis in Malta

Waar komen onze ervaringen vandaan?

PLUS Taalreizen studenten worden door ons gevraagd of zij verslag willen doen van hun ervaring met PLUS Taalreizen. Dit is natuurlijk op vrijwillige basis - alle getuigenissen die je op onze homepage kunt vinden zijn geschreven door studenten die hun ervaringen over de taalreis en taalschool met ons willen delen.

Lukas in St. Julian's

Mijn taalreis is een leuke en plezierige ervaring geweest. Toen ik aankwam op Malta, was de buschauffeur er meteen en bracht mij en de andere aankomende studenten naar Sprachcaffe St Julian's. Na een korte checkin toonde een teamer mijn kamer die ik deelde met 2 andere jongens ( één van hen was een vriend van mij die met mij mee was gekomen naar Malta). De kamer zelf was niet al te groot maar je komt toch niet naar Malta om op je kamer te zitten. s Morgens had ik Engelse les die duurde van negen uur tot kwart over twaalf. In de klas was er een leuke sfeer. Mijn leraar was aardig en de lessen waren interessant. De dagelijkse nieuwe onderwerpen en de verschillende nationaliteiten hadden invloed op de lessen. In een kwartiertje pauze (half elf) kwamen alle leerlingen in groepjes bij elkaar met hun teamgenoten om te bespreken aan wat voor activiteiten elke leerling wilde meedoen. De activiteiten bestreken een grote verscheidenheid: volleybaltoernooien, stedentrips of studentenfeesten.

Maar je hoefde natuurlijk niet je hele tijd aan uitstapjes te besteden als je wilde poolen of naar een nabijgelegen strand wilde gaan. Wat eten betreft had je verschillende opties. Je kon de standaard (vooraf betaalde) maaltijden krijgen - ontbijt, lunch, avondeten in de school. Als je iets meer wilde investeren was het mogelijk om te eten in de bistro gelegen op het Sprachcaffe clubdorp of in een restaurant in St Julian's. Al met al kan ik zeggen dat een taalreis een geweldige kans is voor studenten om hun taalvaardigheden te verbeteren, nieuwe mensen uit andere landen te ontmoeten en een leuke vakantie te hebben.

Taalreis in Malta

Lexia in Peking

De school ligt in het centrum van Peking, net als het hotel, en het geeft ons toegang tot heel Peking. De leraren zijn aardig en geven ons goed les, het niveau is echt goed en gaat elke week omhoog. Ook de lunch is goed.
Het hotel ligt vlakbij de school en is makkelijk te vinden. Het is makkelijk te bereiken met de metro, de bus en de taxi. Het ontbijt en avondeten zijn erg goed en de kamer ook.

De activiteiten zijn geweldig, er is veel keuze. De bezoeken zijn interessant en de activiteiten zijn erg leuk en goed georganiseerd. De teamleider (Kevin) is open-minded en aardig. Hij helpt je wanneer je het nodig hebt en in elke situatie. Hij staat dicht bij iedereen (en hij is erg grappig).

Ik wil jullie bedanken voor deze geweldige ervaring in Peking, het was een genoegen en ik kom weer voor de derde keer...

Taalschool in Peking

Valeriya in Peking

Ik ben echt blij dat ik dit bedrijf heb gekozen voor mijn taalvakantie.

Mijn lessen waren erg nuttig omdat onze leraren precies wisten hoe ze de taal moesten introduceren. Ik had geluk met Kevin als mijn groepsleider: hij deed zijn verantwoordelijkheden goed en slaagde erin ons geïnteresseerd te houden in het verkennen van Peking. Ik was tevreden met de lijst van excursies en de timing - het was gewoon perfect, we zijn naar alle bezienswaardigheden geweest die de moeite waard waren.

Taalschool in Peking

@plustaalreizen @Joris ging met ons mee op taalreis naar Toronto en dat verliep zo 🙌🏼#canada#toronto#taalreis#traveltiktok#fyp#voorjou♬ Unforgettable x Peru - switchdisco
@plustaalreizen Leer deze zomer Engels in Malta en maak internationale vrienden! ☀️🇲🇹 #taalreis#jongeren#zomervakantie#reizen#voorjou#plusmoment♬ Originalton - Lasse Böckmann

Wil je nog meer lezen over andere studenten hun ervaringen ? Klik op deze link voor meer ervaringsberichten.