Chinees leren in China

Met PLUS Taalreizen kun je Chinees leren op onze taalschool in Peking. Je kunt kiezen voor groepslessen Chinees of privélessen Chinees en in Peking kun je een taalcursus ook combineren met een cursus Tai Chi of een cursus Chinees schilderen. Ook bieden wij de mogelijkheid een 12 weekse taalreis in Peking te volgen tegen een speciale aanbiedingsprijs.

Peking

Tradities en moderniteit in Peking
Taalscholen gelegen nabij Verboden Stad
Verschillende cursussen beschikbaar

Informatie China

China, voluit Volksrepubliek China, is gelegen in Oost-Azië en grenst aan maar liefst 17 landen. China is qua inwoners het grootste land ter wereld en qua oppervlakte het op drie na grootste land (na Rusland, Canada en de Verenigde Staten). Het land is één van de vroegste centra van beschaving en had al vroeg in de wereldgeschiedenis een geavanceerde cultuur op het vlak van kunst en wetenschap. De hoofdstad van China is Peking. Peking is een van de vier historische steden van China en wordt gezien als het belangrijkste centrum voor bestuur, onderwijs en cultuur.

China kent een divers landschap, met het hoogste gebergte ter wereld in het zuidwesten, de Taklamakan- en de Gobi-woestijnen in het noorden en enkele subtropische regenwouden in het zuiden. De vele historische monumenten die het land rijk is getuigen van een lange en turbulente geschiedenis. China is een bijzonder en een gevarieerd land, met prachtige historische schatten, afwisselende landschappen en een bijzondere cultuur. Kortom, de perfecte plek om Chinees te leren!