Vacatures PLUS Taalreizen

Hou je van internationaal en dynamisch? Wij ook.
Als één van de taaltouroperators in Nederland streeft PLUS Taalreizen naar voortdurende ontwikkeling om topprestaties te kunnen garanderen. We zijn meer dan een touroperator; we zijn bruggenbouwers die mensen over taal- en cultuurgrenzen heen met elkaar verbinden door middel van unieke en inspirerende reiservaringen. Onze missie gaat veel verder dan het leren van een nieuwe taal. Het gaat om het creëren van onvergetelijke momenten die onze klanten verrijken en hen achterlaten met een levenslange herinnering.

In onze werkomgeving ontmoeten passie en professionaliteit elkaar: ons jonge, dynamische en internationale team gaat zowel dagelijkse als strategische uitdagingen met enthousiasme aan. Elke dag brengt nieuwe en spannende taken met zich mee, en we groeien samen als we ze aanpakken.

Bij PLUS Taalreizen leven en ademen we de overtuiging dat de wereld een betere plek wordt door begrip en uitwisseling. Maak deel uit van deze inspirerende reis.

Vacatures

Vacatures in Malta

Ervaar de magie van ons meest bekende bestemming Malta! Wil jij in het buitenland werken?

Werken op Malta

Stages

Doe ervaring en waardevolle inzichten op in een opwindend werkveld met maatschappelijke betekenis.

Ontdek de posities

Jongerenreis begeleider

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in het buitenland? Ben je gemotiveerd, spreek je goed Engels, Frans, Spaans, Italiaans of Duits en houd je van werken met tieners? Dan zijn wij op zoek naar jou als een teamer voor onze jongeren taalreizen naar Engeland, Malta, Frankrijk, Duitsland, Spanje of Italië.

Lees meer