Over PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen is opgericht in 1995 en staat voor Languages PLUS Taalreizen B.V. Wij zijn een Nederlands bedrijf en organiseren al meer dan 25 jaar taalreizen naar het buitenland. Daarmee is PLUS Taalreizen één van de meest ervaren taalreisorganisaties in Nederland. Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam. PLUS Taalreizen bestaat uit 4 medewerkers en een stagiair. Wij bezoeken regelmatig de internationale taalscholen en hebben veel buitenlandervaring. Door onze kleinschaligheid en kennis kunnen wij goede persoonlijke service bieden.
Naast taalreizen organiseren wij ook reizen naar Cuba op www.plustraveladventures.nl

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Frankfurt. Sprachcaffe Languages PLUS heeft 23 eigen taalscholen wereldwijd en verzorgt daarnaast uitgebreide reisprogramma's in Cuba, Mexico en Italië.

Ontdek meer over ons en deel jouw #plusmoment

Waarom u bij ons aan het juiste adres bent - Concept en Visie

De ervaring leert dat een taal pas leuk is, en vooral, op lange termijn pas effectief geïnternaliseerd wordt, wanneer het direct in de praktijk wordt toegepast, gevoeld en beleefd. De bestemming zelf, de stad en haar inwoners worden essentiële onderdelen van ons leerconcept. Uw voordeel: U verbreedt uw interculturele horizon door samen te leren en te leven met taalstudenten van over de hele wereld en brengt een onvergetelijke vakantie door in pulserende metropolen of mediterrane steden aan zee.

Wij geloven dat alleen native docenten die ook getraind en ervaren zijn in het onderwijzen van talen, succesvol een taal kunnen onderwijzen. Als moedertaalsprekers zijn onze leraren sterk beïnvloed door hun cultuur en geven ze hun kennis door met humor, energie en gevoeligheid. Ze creëren echte gesprekssituaties, delen persoonlijke levenservaringen en geven insidertips over hun thuisland. Het resultaat is een ontspannen, communicatieve sfeer - u leert zonder de angst om fouten te maken - alsof u vrienden ontmoet voor een drankje en een praatje in een "caffé linguístico", Italiaans voor taalcaffè.

Om de hoge kwaliteit van onze taalcursussen en scholen te garanderen, zijn we lid van toonaangevende nationale en internationale organisaties voor de kwaliteitsborging van taalonderwijs.

De kwaliteit van de taalscholen van PLUS Taalreizen wordt bevestigd door

  • Nederlandse organisatie met meer dan 25 jaar ervaring
  • Deskundig en eerlijk advies

  • SGR-garantie (financiële zekerheid voor jou)

  • Internationale topscholen

  • Goede prijs-kwaliteit verhouding

  • Nederlands noodnummer 24 uur per dag bereikbaar

Je kunt altijd uitgebreide informatie inwinnen per telefoon op 030-2076040 en e-mail info@plustaalreizen.nl bij onze enthousiaste en deskundige medewerkers. Is daar even geen gelegenheid voor, dan bellen we je graag terug op een rustiger moment om al je vragen te beantwoorden.

Je bent van harte welkom om langs te komen op ons kantoor in Utrecht. We nemen dan de tijd om je meer te vertellen over de bestemming van je keuze en antwoord te geven op je vragen. Belangrijk: bel even om een afspraak te maken. Check ook onze informatiedagen.

Niet alleen voor je reis, maar ook tijdens je taalreis kun je altijd een beroep doen op PLUS Taalreizen. Mochten er onverhoopt problemen zijn tijdens je verblijf, van welke aard dan ook, en je komt er met de medewerkers van de school niet uit, dan kun je PLUS Taalreizen bellen of e-mailen. We helpen je dan, samen met de school het probleem op de lossen. Ook de thuisblijvers kunnen altijd bij ons terecht.