Hoge Kwaliteit Taalcursussen

Geassocieerde Organisaties
  • Associatie met prestigieuze organisaties
  • Regelmatige kwaliteitscontroles
  • Samenwerking met lokale en internationale instanties
  • Erkenning door internationale organisaties

Om een zo hoog mogelijke kwaliteit van taalcursussen aan onze scholen aan te kunnen blijven bieden, hebben we gedetailleerde evaluaties ingesteld. Daarnaast ontvangen wij regelmatig inspecteurs van taalinstituten op onze taalscholen. 

Sprachcaffe Languages PLUS is geassocieerd met verschillende lokale en internationale instituten met het gemeenschappelijke doel om hogere standaarden en hogere kwaliteit van onze taalcursussen te garanderen.

Taalschool Kwaliteitstoezicht Organisaties

ISO (International Organization for Standardization)
Vanaf 16 januari 2007 heeft Sprachcaffe International een ISO 9001:2000 certificering. ISO 9001:2000 is een internationale standaard voor kwaliteitsmanagement dat internationaal erkend is en door meer dan 100 landen wereldwijd geaccepteerd is. ISO 9001:2000 certificering erkent bedrijven die een goed kwaliteitssysteem hanteren, zodat hun producten en service aan de hoogste standaarden voldoet; dat hun klanten tevreden zijn en de toekomst van de organisatie de goede kant op gaat.

BRITISH COUNCIL
Een organisatie die garant staat voor de lesmethodes in scholen overal ter wereld. De leden zijn verplicht om aan de benodigde kwaliteitsstandaarden te voldoen, en worden regelmatig geïnspecteerd.
Erkend door het British Council: Onze scholen in Londen en Brighton.

ALTO (Association of Language Travel Organisations)
Op dit moment, zijn er meer dan 200 geregistreerde taalscholen, reisbureaus en organisaties in meer dan 40 verschillende landen. Het belangrijkste doel van de ALTO is om respectvolle en eerlijke concurrentie tussen de leden mogelijk te maken.

FDSV (Fachverband deutscher Sprachreiseveranstalter)
Een Duitse organisatie die verschillende bedrijven die zich bezighouden met internationaal onderwijs controleert. De leden zijn verplicht om aan de benodigde standaarden te voldoen en worden regelmatig geïnspecteerd. Alleen de instanties die aan deze eisen voldoen kunnen lid worden van deze organisatie.

ASILS (Associazione Scuole d`Italiano come Lingua Seconda)
Bevat de belangrijkste Italiaanse taalscholen in Italië. In het bijzonder controleert de ASILS het concurrentieniveau in de onderwijssector en hoe het gerelateerd is aan de Europese eisen.

WYSE (World Youth Student & Educational)
De WYSE is een non-profit organisatie bestaande uit meer dan 500 leden en representeert de wereldwijde gemeenschap van jongeren/studenten reizen en internationale onderwijs specialisten.

FELTOM (Federation of English Language Teaching Organisations in Malta)
Een nationale organisatie die de belangrijkste Engelse taalscholen op Malta representeert. Het is officieel erkend door het Ministerie van Onderwijs en het Ministerie van Toerisme in Malta. De organisatie representeert slechts 17 taalscholen die voldoen aan de eisen die regelmatig geïnspecteerd worden om de hoge standaarden te handhaven. We zijn er trots op dat beide Sprachcaffe scholen in Malta lid zijn.

ENGLISH UK
Sinds 2004, is ENGLISH UK uitgebreid tot meer dan 350 leden waaronder particuliere taalscholen, educatieve fondsen en goede doelen, hogescholen en universiteiten. Alle leden worden gekenmerkt door het British Council als "Accreditation UK Scheme", aangezien ENGLISH UK een partnerschap heeft met het British Council.