Erkenning en bekwaamheid

Languages Plus vindt de kwaliteit van de taallessen op de taalscholen in het buitenland erg belangrijk. Om de kwaliteit van de taalcursussen en taalscholen te waarborgen, zijn de meeste van onze taalscholen geaccrediteerd door verscheidene internationale organisaties die kwaliteitszekerheid toekennen. Zij voeren regelmatig controles uit om de kwaliteit te blijven garanderen.

FDSV

De 'Fachverband deutscher Sprachreise-Veranstalter' waarborgt transparante kwaliteitsstandaarden voor studenten op Duitse taalscholen. Deze standaarden worden door regelmatige controles zekergesteld.

CEC Network

Het Canadian Education Centre (CEC) is een onafhankelijk non-profit organisatie die Canada promoot onder internationale studenten als een studie bestemming  en als een wereldklasse provider van educatie services sinds 1995. 

DIN

De 'Deutsches Institut für Normung' is de Duitse nationale normeringsinstantie. Zij bepalen de normen waaraan taalonderwijs in Duitsland moet voldoen.

ACCET

De 'Accrediting Council of Continuing Education and Training' is een accrediterende instantie in Amerika, met als doel het onderwijs te verbeteren. ACCET is officiëel erkend door het Amerikaanse Onderwijsdepartement als vertrouwelijke authoriteit om de kwaliteit van onderwijs te waarborgen.

ALTO

De 'Association of Language Travel Organisations' is een wereldwijd samenwerkingsverband van aanbieders van taalcursussen en taalreisagenten. Meer dan 170 taalscholen, taalreisagenten en verenigingen uit meer dan 40 landen zijn als leden geregistreerd.

FELTOM

De 'Federation of English Language Teaching Organisations in Malta' is een vereniging van taalscholen op Malta. De aanbieders van taalcursussen op Malta zijn verplicht te voldoen aan hoge onderwijsstandaarden.

Instituto Cervantes

Het 'Instituto Cervantes' is opgericht in 1991 met als doel de populariteit van de Spaanse taal te bevorderen en de interesse in de cultuur van Spaans sprekende landen te verhogen. Meer dan 100 taalscholen in Spanje hebben een onderscheiding ontvangen van het Instituto Cervantes en zijn op kwaliteit van de taalcursussen getest.

ISO

De 'International Organization for Standardization' is werelds grootste ontwikkelaar van internationale standaarden. Er is bijvoorbeeld een internationale standaard voor een kwaliteits managementsysteem, dat wereldwijd erkend wordt.

Languages Canada

'Languages Canada' is de vereniging voor taalonderwijs in Canada. Deze staat voor het waarborgen van een eenduidige norm voor het aanbod van taalonderwijs in Canada. Aanbieders van taalcursussen worden middels een kwaliteitszekerheidsysteem getest.

WYSE

Het 'World Youth Students & Education' verbond is een organisatie met meer dan 500 leden die de wereldwijde vereniging van specialisten in jeugd- en studiereizen en internationale ontwikkeling representeert.