Infodagen/ Beurzen PLUS Taalreizen

Ben je op zoek naar een leuke taalreis, maar weet je niet precies wat je wilt? Of zijn er specifieke vragen die je wilt stellen? Plus Taalreizen organiseert vaak informatiedagen of -avonden en is regelmatig op beurzen te vinden!

Terugblik op de BuitenlandBeurs 2021!

Vrijdag 26 en zaterdag 27 november stonden wij op de BuitenlandBeurs! Het was een enorm succes en wij willen graag iedereen bedanken die langs onze stand is geweest. Op onze TikTok kun je een kleine terugblik van de BuitenlandBeurs bekijken.

Vrijdag 3 december zijn de winaars van de BuitenlandBeurs winactie bekend gemaakt. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor jullie leuke motivaties en creatieve foto's! Wil jij nou ook kans maken op één van onze vouchers of misschien wel een taalreis voor twee personen?

Houdt dan onze socials en je mailbox in de gaten voor onze lopende winacties!

Bekijk hier onze TikTok

Afspraken

Wil je graag persoonlijk advies van onze medewerkers? Plan dan een persoonlijk adviesgesprek in bij ons op kantoor. In principe is dit dagelijks op kantoortijden mogelijk. Eén van onze medewerkers maakt dan tijd voor je vrij om al je vragen omtrent een taalreis te beantwoorden. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.