Italiaans leren met PLUS Taalreizen

Waarom Italiaans leren?

Het Italiaans is een officiële taal in Italië, Zwitserland, San Marino en Vaticaanstad. Wereldwijd zijn er ongeveer 63 miljoen mensen die Italiaans spreken. Italiaans is de taal van de opera, kunst, mode, architectuur en de heerlijke Italiaanse keuken. Het Italiaans is een Romaanse taal, afkomstig van het Latijn, en heeft veel overeenkomsten met talen uit andere Zuid-Europese talen. Kom je vaak in Italië en houd je van de Italiaanse levenswijze? Dan is het leren van deze prachtige taal een must.

Met PLUS Taalreizen kun je Italiaans leren in:

Taalcursus Italiaans

De meest aantrekkelijke en effectieve manier om Italiaans te leren of je Italiaanse taalkennis uit te breiden is door het volgen van een taalcursus in het buitenland! Leer Italiaans in een Italiaanstalig land en combineer een vakantie in het buitenland met een effectieve taalcursus. In gesprekken met de plaatselijke bevolking, leraren en medestudenten ontwikkel je gemakkelijk je Italiaanse spreek- en luistervaardigheden.

Een taalreis naar een land waar Italiaans de voertaal is draagt bij aan een snellere beheersing van de taal en biedt je tegelijkertijd de mogelijkheid om de cultuur, mentaliteit en gastvrijheid van de inwoners van je gastland te leren kennen.

PLUS Taalreizen biedt Italiaanse taalreizen aan in Florence, in Italië.

Waarom zijn taalcursussen in Italië de moeite waard?

Door taalstudiereizen naar Italië leert u niet alleen de Italiaanse taal, maar leert u ook een geweldig land beter kennen. Of het nu gaat om cultuur, prachtige kusten of gewoon de manier van leven: Italië is niet voor niets zo populair als vakantiebestemming! Kies het beroemde Toscane of het mooie zuiden. Ontdek de tradities en kenmerken van de Italianen, de unieke Italiaanse keuken en de kleurrijke festivals tijdens een taalstudiereis naar Italië. Alles wat u vooraf over het land en zijn inwoners moet weten, kunt u lezen in onze reisgids.

Maak kennis met het huis van pizza, pasta en pure levensvreugde tijdens een taalreis naar Italië aan onze taalschool. Gebruik uw pas verworven Italiaanse taalvaardigheden om gesprekken aan te knopen met de plaatselijke bevolking en andere taalstudenten! Onze taalcursussen in Italië zullen u inspireren!

De perfecte Italiaanse taalreis met PLUS Taalreizen

Italiaans leren

Met PLUS Taalreizen kunt u uw gewenste doelen bereiken. Wij laten u zien hoe u het beste kunt leren!

Meer info

Uw accommodatie

Onze taalscholen bieden een ideale leersfeer en u zult zich ook in uw accommodatie helemaal thuis voelen!

Meer info

Cursussen

Kies de cursus die perfect bij uw behoeften past. Of je nu beginner of gevorderde bent!

Meer info

Onze diensten

Wij helpen u om effectief Italiaans te leren - en bieden u het totaalpakket van PLUS Taalreizen

Meer info

Voor wie zijn de Italiaanse taalreizen geschikt?

Alle Italië-liefhebbers die het land en zijn cultuur nog beter willen leren kennen, zouden de taal moeten leren tijdens een Italiaanse taalreis. Het maakt niet uit of u een beginner of een gevorderde student bent - wij hebben de juiste cursus voor elk taalniveau.

Uw voordelen van een taalreis Italiaans

Italiaans is één van de belangrijkste talen in Europa en wint steeds meer aan belang in cultuur, onderzoek en politiek. Met een taalreis naar Italië leert u de taal waar die ook echt wordt geleefd! De beste manier om te internaliseren wat je hebt geleerd is te genieten van een goede wijn en een perfect bereide pasta. Door een taalcursus Italiaans te volgen maakt u de snelste vorderingen bij het leren van de taal en ontdekt u ook de cultuur, mentaliteit en gastvrijheid van de Italianen. Laat u meeslepen door hun temperament en dompel u onder in de mediterrane levensstijl. Met Italiaanse taalreizen zult u nuttige ervaring opdoen, uw Italiaanse taalvaardigheden verbeteren en gewoon plezier hebben!

Accommodatie tijdens uw Italiaanse taalreis

Om u een succesvol leerproces te garanderen, worden onze cursussen uitsluitend gegeven door moedertaalsprekers die u, naast hun kennis van het Italiaans, ook iets zullen bijbrengen over de cultuur en mentaliteit van de Italianen. Om er zeker van te zijn dat u een cursus volgt die past bij uw taalniveau, maakt u aan het begin van uw taalverblijf een niveautest. Op die manier zitten alle cursisten op hetzelfde niveau en kunt u samen vooruitgang boeken. U kunt kiezen tussen verschillende cursusmodellen.

Je hoeft je geen zorgen te maken over accommodatie - dat regelen wij ook voor je! Je hoeft maar één type accommodatie te kiezen.

Appartement

Samen met andere studenten verblijf je in een appartement en kun je een één- of tweepersoonskamer boeken. De perfecte gelegenheid om te socialiseren met mensen van over de hele wereld!

Gastgezinnen

In Florence kunt u de echte Italiaanse levensstijl leren kennen: we vinden een gastgezin dat bij u past en waar u tijdens uw taalreis zult wonen.

Studio

Voor wat meer privacy kunt u tijdens uw taalreis ook in een privéstudio in Florence wonen.

Onze huidige aanbiedingen voor taalreizen Italiaans

Profiteer van onze last minute aanbiedingen en reis naar uw droombestemming om een taal te leren. Bijvoorbeeld een aantrekkelijke taalreis naar één van onze taalscholen in Italië.

Heb je nog vragen of individueel advies nodig?

Wij staan altijd vriendelijk en deskundig tot jou beschikking!

Neem contact met ons op