VROEGBOEKKORTING t/m 31 januari 2022: Boek nu en bespaar tot €400,- op jouw taalreis! Meer info >>

Taalreizen

Jongeren & Scholieren
Studenten en volwassenen
Examencursussen

Jongerenreizen (10-18 jaar)

Speciaal voor jongeren onder de 18 jaar bieden wij jongerenreizen naar een aantal geweldige bestemmingen. Tijdens een jongerenreis verbeter je je taalkennis en vier je vakantie met internationale jongeren. De jongerenreizen zijn volledig georganiseerd. Ze worden gescheiden van de volwassenen taalreizen en zijn onder begeleiding. Een jongerenreis met PLUS Taalreizen is een onvergetelijke ervaring!

Reizen naar Malta in tijden van Corona!

Dit is mogelijk met ons allesomvattende veiligheidsconcept! Om ervoor te zorgen dat u een veilige vakantie heeft in Malta, neemt PLUS Taalreizen passende maatregelen. Wij geven u dagelijks updates over de Corona situatie in Malta, zodat u met een gerust hart op reis kunt. Ontdek hoe u tot €700 extra kunt verdienen bovenop uw taalreis! Meer info

Taalcursus

De taalcursus vindt in kleine internationale groepjes met leeftijdgenoten plaats. Je kunt meestal kiezen voor 4 of 6 lesuren per dag. De docenten zijn gediplomeerd en speciaal getraind in het lesgeven aan jonge cursisten. Zij geven op een speelse en effectieve manier les, zodat je taalkennis snel verbetert.

Accommodatie

Tijdens de jongerenreis overnach je bij een gastverblijf of in een residentie/ college. Bij een gastverblijf deel je de kamer meestal met een andere internationale leeftijdsgenoot en leer je de cultuur en gebruiken van de lokale bevolking kennen. In een residentie/ college verblijf je met andere internationale leeftijdsgenootjes en de begeleiding.

Activiteiten

Naast de lessen blijft er meer dan genoeg tijd over voor gezellige activiteiten en interessante excursies. De school organiseert bijv. een welkomstfeest, volleybaltoernooi of een excursie naar een andere stad. Tijdens een jongerenreis leer je de taal spreken, maak je internationale vrienden en vier je vakantie!

Begeleiding en huisregels

De jongeren worden ter plaatse begeleid. Op de meeste scholen zijn de begeleiders tussen de 20 en 30 jaar. Zij hebben voorafgaand aan het seizoen een training gekregen. Elke begeleider is verantwoordelijk voor +/- 15 jongeren. Daarnaast staat ook het schoolteam altijd voor de jongeren klaar. Mocht er een noodgeval zijn, kan de deelnemer ter plaatse contact opnemen met zijn/haar begeleider of met PLUS Taalreizen (noodnummer 24 uur per dag). Op onze pagina jongerenreizen lees je meer informatie over de huisregels.

Reis en transfer

De retourvlucht en transfers van/naar de luchthaven zijn bij de jongerenreis inbegrepen. De vluchten zijn op basis van beschikbaarheid en onderhevig aan wijzigingen van tarieven en taxen van de luchtvaartmaatschappij. Voor de jongererenreizen in de zomervakantie naar Malta en Engeland bieden wij op 21 juli en 4 augustus begeleide groepsvertrekken aan. Dit houdt in dat de Nederlandse jongeren in groepsverband met een begeleider heen naar de bestemming vliegen. Zo start je dit avontuur niet alleen. Kijk voor meer informatie bij de prijzen en data pagina per bestemming.

Flexibel programma

Ook als je tussen de 18 en 21 jaar bent, is het mogelijk deel te nemen aan de meeste jongerenreizen. Het verschil is dat je met volwassenen de taalcursus volgt en in de accommodatie verblijft en de huisregels soepeler zijn. De voordelen zijn dat de begeleider 24 uur tot je beschikking staat, het activiteitenprogramma en de maaltijden geboekt zijn. Als je ouder dan 18 jaar bent, kun je ook een taalreis voor volwassenen boeken.

Taalreizen in het buitenland voor volwassenen

PLUS Taalreizen biedt taalreizen voor studenten en volwassenen in 7 verschillende talen op de mooiste bestemmingen. Een taalreis is een uitstekende combinatie van een taalcursus en vakantie. Je leert de taal in het land waar deze gesproken wordt en maakt kennis met de cultuur en omgeving. Een taalreis voor volwassenen is al mogelijk vanaf een week tot een jaar.

Wij bieden taalreizen voor volwassenen in 7 talen:

Engelse taalreizen

Taalreizen naar Engeland, Malta, Ierland, Schotland, Amerika, Canada en Australië.

Meer informatie »

Taalcursussen

PLUS Taalreizen werkt samen met internationale taalscholen die bekend staan om de goede kwaliteit en de vriendelijke sfeer. Wij hebben met hen een jarenlange relatie opgebouwd en wij bezoeken onze taalscholen regelmatig. De taalcursussen zijn voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Er is een groot aanbod aan type taalcursussen en voor iedereen een passende cursus.

Accommodatie

Tijdens je taalreis verblijf je in een accommodatie die bij jou past. Het verblijf bij een gastgezin is de meest ideale manier om de cultuur en gebruiken te leren kennen van de lokale bevolking. In een appartement of residentie verblijf je vaak met andere internationale studenten.

Activiteiten

Naast de taalcursus maak je makkelijk contact met internationale medecursisten en ben je ongemerkt de hele dag met de taal bezig. Er worden vaak leuke activiteiten en excursies georganiseerd, met als doel de taal, je medecursisten en het land te leren kennen. Zo heb je een onvergetelijke taalreis!

Examencursussen

Wil je een internationaal erkend diploma halen? Geef je dan op voor één van onze examencursussen. Je kunt een examencursus volgen in de talen Engels, Spaans, Frans, Italiaans en Duits. De taalschool bereidt je gedurende een langere periode voor op het maken van officieel examen. Samen met je internationale medestudenten verbeter je jouw taalvaardigheden en maak je oefenexamens. De examencursussen duren vaak 4 tot 12 weken. Slaag je? Dan ontvang je een internationaal erkend diploma.
Niet alleen is een examencursus in het buitenland een onvergetelijke ervaring, het internationale diploma is een waardevolle aanvulling op je CV. Kies voor één van de volgende examencursussen:

Examencursussen Engels

Cambridge examen
Volg 12 weken lang een voorbereidingscursus op het Cambridge examen. De cursus start meerdere keren per jaar op onze taalscholen in Engeland, Ierland, Schotland, Australië en op Malta. Het examen vindt op de gekozen bestemming plaats aan het einde van de cursus. Het examen wordt op verschillende niveaus aangeboden. Je kunt een cursus volgen op FCE of CAE niveau. De Cambridge examencursus heeft een hoog slagingspercentage!

TOEFL examen
In Amerika en Canada is het mogelijk om een voorbereidingscursus op het Engelse TOEFL examen te volgen. De cursus Engels duurt 12 weken en aan het eind van de cursus doe je het TOEFL examen. Het TOEFL diploma is een belangrijke voorwaarden wanneer je aan een Amerikaanse of Canadese universiteit wilt studeren of wanneer je in een Engelstalig land wilt werken.

IELTS examen
In Cambridge, Londen, Brighton, New York, Los Angeles, Sydney en diverse steden in Canada kun je de IELTS examencursus volgen. Dit examen kan van belang zijn als je in Engeland of Ierland wilt werken of studeren. Ook is deze noodzakelijk wanneer je naar Australië of Nieuw-Zeeland wilt emigreren.

Examencursus Spaans

DELE examen
Op vele plaatsen in Spanje is het mogelijk een DELE examencursus Spaans te volgen. De duur en inhoud van de cursus verschilt per bestemming. Er zijn 3 niveaus waarop je het DELE examen ter plaatse kunt doen.

Examencursus Frans

DELF/DALF examen
Als je een Franse examencursus volgt, werk je in 8 weken toe naar het DELF of DALF examen. De taalcursus kun je op verschillende scholen in Frankrijk volgen. De laagste 4 niveaus zijn DELF en de 2 hoogste niveaus zijn DALF.

Examencursussen Duits

TestDaF/TELC
Volg 8 weken lang een voorbereidingscursus op het TestDaF of TELC examen. De cursus start meerdere keren per jaar op onze taalscholen in Frankfurt en München. Het examen vindt op de gekozen bestemming plaats aan het einde van de cursus. Beiden certificaten worden volledig erkend door universiteiten!

Examencursussen Italiaans

CILS
Onze Italiaanse examencursus van 8 weken bereidt je voor op het CILS-certificaat. Het is een officieel erkend taalcertificaat dat als bewijs van taalvaardigheid kan worden voorgelegd aan universiteiten of werkgevers. Onze CILS-voorbereidingscursus is een standaard taalcursus met een focus op examenvoorbereiding. Het is bedoeld voor leerlingen die bewijs van hun Italiaanse taalvaardigheid nodig hebben voor studie, werk of andere doeleinden.

Heb je vragen of individueel advies nodig?

Wij staan altijd vriendelijk en deskundig tot jouw beschikking!

Neem contact met ons op