Arabisch leren met PLUS Taalreizen

Waarom Arabisch leren?

Arabisch is een Semitische taal die door ongeveer 240 miljoen mensen in ongeveer 20 verschillende landen wordt gesproken. Dit maakt Arabisch de op vier na meest gesproken taal ter wereld. Sinds 1973 is het Arabisch de zesde officiële taal van de Verenigde Naties naast het Mandarijn, Engels, Russisch, Frans en Spaans. Het is tevens de taal van de Koran, het Heilige Boek van de Islam, en wordt daarom gezien als de moedertaal van de Islamitische wereld. Een goede basiskennis van het Arabisch is een pré voor iedereen zich op internationaal gebied wil ontwikkelen en meer inzicht wil verschaffen in de Arabische cultuur.

Met PLUS Taalreizen kun je Arabisch leren in:

Taalcursus Arabisch

De meest aantrekkelijke en effectieve manier om Arabisch te leren of je Arabische taalkennis uit te breiden is door het volgen van een taalcursus in het buitenland! Leer deze taal in een land waar Arabisch de voertaal is en combineer een vakantie in het buitenland met een effectieve taalcursus. In gesprekken met de plaatselijke bevolking, leraren en medestudenten ontwikkel je gemakkelijk je Arabische spreek- en luistervaardigheden. Een taalreis naar een land waar Arabisch de voertaal is draagt bij aan een snellere beheersing van de taal en biedt je tegelijkertijd de mogelijkheid om de cultuur, mentaliteit en gastvrijheid van de inwoners van het gastland te leren kennen. PLUS Taalreizen biedt een Arabische en Marokkaanse taalreis aan naar Rabat in Marokko.

De perfecte Arabische taalreis met PLUS Taalreizen

Accommodatie

Tijdens uw Arabische taalreis kunt u verblijven in een hotel, bij een gastgezin of in een traditionele riad.

Meer info

Inbegrepen diensten

Bij PLUS Taalreizen hoeft u zich nergens zorgen over te maken wij bieden alles wat u nodig heeft met ons totaalpakket!

Meer info

Cursussen

Kies de cursus die perfect bij uw behoeften past. Of je nu beginner of gevorderde bent!

Meer info

Uw voordelen van een Arabische taalreis

Arabisch is één van de meest gesproken talen ter wereld. Het wordt steeds belangrijker, vooral in het zakenleven, en de sprekers zijn in veel delen van de wereld te vinden. Wereldwijd spreken naar schatting 300 miljoen mensen in 26 landen Arabisch - en met een taalreis naar Marokko met PLUS Taalreizen, zult u dat binnenkort ook doen! U leert de taal in een land waar de taal ook geleefd wordt. Door een taalcursus te volgen maakt u de snelste vooruitgang en ontdekt u ook de cultuur, mentaliteit en gastvrijheid van het Arabische volk. Ervaar de diversiteit van Marokko, geniet van de geweldige Marokkaanse keuken of bezoek de indrukwekkende verveningswerken in Fez. Met taalreizen doet u nuttige ervaring op, verbetert u uw Arabische taalvaardigheid en brengt u een onvergelijkbare tijd door in een exotisch land!

Het Koninkrijk Marokko maakt ook indruk met zijn unieke ligging tussen de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan en de Sahara. Marokko biedt een unieke natuur, fascinerende landschappen, een aangenaam mediterraan klimaat en een cultureel erfgoed dat rijk is aan tradities - gewoon een droomomgeving om Arabisch te leren!

Ons cursusaanbod tijdens uw Arabische taalreis

Samen met andere internationale studenten volgt u een taalcursus die past bij uw niveau. Door middel van een niveautest aan het begin kunnen we bepalen welke cursus het beste bij u past!

U kunt kiezen uit verschillende taalcursussen om Arabisch te leren. Iedere student heeft andere leerdoelen en wensen, waar we graag rekening mee houden. We bieden cursussen aan voor beginners en gevorderden in Rabat. U kunt deelnemen aan standaard cursussen, intensieve cursussen, groepscursussen en individuele cursussen. Met de juiste cursus is Arabisch leren bijzonder effectief en gevarieerd - en wij zullen u helpen die te vinden!

Voordelig Arabisch leren: Onze huidige taalreis aanbiedingen

Leer Arabisch met PLUS Taalreizen! Het voordeel van een taalcursus bij PLUS Taalreizen is duidelijk: We bieden speciaal op maat gemaakte cursussen Arabisch in Marokko, waar u snel vooruitgang zult boeken en zult genieten van de speciale flair van onze taalschool.

Mis de kans niet om een prachtige en economisch zeer belangrijke taal te leren en boek een cursus Arabisch bij PLUS Taalreizen! Een taalreis naar Marokko hoeft niet duur te zijn - hier vindt u onze huidige, beperkte tijd aanbiedingen. Kom regelmatig terug en profiteer van geweldige kortingen!

Onze huidige aanbiedingen voor taalreizen Marokko

Profiteer van onze last minute aanbiedingen en reis naar uw droombestemming om een taal te leren. Bijvoorbeeld een leuke taalreis naar onze taalschool in Marokko.

Heb je nog vragen of individueel advies nodig?

Wij staan altijd vriendelijk en deskundig tot jou beschikking!

Neem contact met ons op