VALENTIJNSDAG SPECIAL t/m 28 februari 2022: Boek nu en krijg de tweede accommodatie gratis! Meer info >>

Arabisch leren met PLUS Taalreizen

Waarom Arabisch leren?

Arabisch is een Semitische taal die door ongeveer 240 miljoen mensen in ongeveer 20 verschillende landen wordt gesproken. Dit maakt Arabisch de op vier na meest gesproken taal ter wereld. Sinds 1973 is het Arabisch de zesde officiële taal van de Verenigde Naties naast het Mandarijn, Engels, Russisch, Frans en Spaans. Het is tevens de taal van de Koran, het Heilige Boek van de Islam, en wordt daarom gezien als de moedertaal van de Islamitische wereld. Een goede basiskennis van het Arabisch is een pré voor iedereen zich op internationaal gebied wil ontwikkelen en meer inzicht wil verschaffen in de Arabische cultuur.

Met PLUS Taalreizen kun je Arabisch leren in:

Taalcursus Arabisch

De meest aantrekkelijke en effectieve manier om Arabisch te leren of je Arabische taalkennis uit te breiden is door het volgen van een taalcursus in het buitenland! Leer deze taal in een land waar Arabisch de voertaal is en combineer een vakantie in het buitenland met een effectieve taalcursus. In gesprekken met de plaatselijke bevolking, leraren en medestudenten ontwikkel je gemakkelijk je Arabische spreek- en luistervaardigheden.

Een taalreis naar een land waar Arabisch de voertaal is draagt bij aan een snellere beheersing van de taal en biedt je tegelijkertijd de mogelijkheid om de cultuur, mentaliteit en gastvrijheid van de inwoners van het gastland te leren kennen.

PLUS Taalreizen biedt een Arabische en Marokkaanse taalreis aan naar Rabat in Marokko.

Heb je nog vragen of individueel advies nodig?

Wij staan altijd vriendelijk en deskundig tot jou beschikking!

Neem contact met ons op