Chinees leren met PLUS Taalreizen

Waarom Chinees leren?

Standaard (Mandarijn) Chinees is de officiële spreektaal in China en Taiwan. Het standaard Chinees wordt momenteel gesproken door één vijfde van de wereldbevolking en is hiermee de meest gesproken taal ter wereld. Mandarijn Chinees wordt onderwezen op scholen en gebruikt door de autoriteiten en officiële media in China, Taiwan en Singapore. Wanneer je in de internationale handel werkzaam bent is kennis van de Chinese taal en cultuur een groot pluspunt.

Met PLUS Taalreizen kun je Chinees leren in:

Taalcursus Chinees

De meest aantrekkelijke en effectieve manier om Chinees te leren of je Chinese taalkennis uit te breiden is door het volgen van een taalcursus in het buitenland! Leer deze taal in een land waar Chinees de voertaal is en combineer een vakantie in het buitenland met een effectieve taalcursus. In gesprekken met de plaatselijke bevolking, leraren en medestudenten ontwikkel je gemakkelijk je Chinese spreek- en luistervaardigheden. Een taalreis naar een land waar Chinees de voertaal is draagt bij aan een snellere beheersing van de taal en biedt je tegelijkertijd de mogelijkheid om de cultuur, mentaliteit en gastvrijheid van de inwoners van je gastland te leren kennen. PLUS Taalreizen biedt een Chinese taalreis aan naar Peking in China.

De perfecte Chinese taalreis met PLUS Taalreizen

Accommodatie in het hart van Peking

Onze school ligt midden in het centrum van Peking, vlakbij de Verboden Stad. En we bieden je de juiste accommodatie!

Meer info

Onze inbegrepen diensten

Uw taalreis naar Beijing zal in uw geheugen voortleven: Ervaar de Chinese cultuur - een unieke ervaring.

Meer info

Taalcursussen voor uw niveau

Chinees zal in de toekomst steeds belangrijker worden en wij helpen u de taal te leren - ongeacht uw niveau!

Meer info

Meest gesproken taal

Chinees (Mandarijn) is de meest gesproken taal ter wereld. Je kunt dus met veel mensen een gesprek voeren.

Uw voordelen van een Chinese taalreis

Chinees is één van de meest gesproken talen ter wereld, wordt steeds belangrijker, vooral in het zakenleven, en is een fascinerende taal op zich. Tijdens een Chinese taalreis boekt u de snelste leervorderingen en kunt u niet alleen de taal leren, maar ook de cultuur, mentaliteit en gastvrijheid van de Chinezen ontdekken. Maak kennis met het buitenlandse China en duik in een wereld van bedwelmende geuren, verrukkelijke gerechten, een zee van mensen en de unieke kunst van het land, dat wordt gekenmerkt door zijn rijke geschiedenis. Met een cursus Chinees doe je waardevolle ervaring op, leer en breid je je Chinese vaardigheden uit en heb je gewoon plezier!

Ons cursusaanbod Chinees

U kunt kiezen uit vele taalcursussen als onderdeel van onze Chinese taalreizen. Of u nu geïnteresseerd bent in een 2-weekse cursus Chinees tijdens de zomer, een lange-termijn cursus of individuele lessen, een Chinese taalcursus van Sprachcaffe is altijd de juiste keuze voor u. U kunt ook zelf bepalen hoe lang en intensief u in Beijing wilt studeren. Door middel van een niveautest aan het begin van uw taalreis, bepalen we de perfecte cursus Chinees voor u.

Om de cultuur nog beter te leren kennen tijdens uw taalreis naar China, bieden we verschillende extra cursussen aan waarbij u kennis kunt maken met de traditionele kunsten van Tai Chi en Chinese schilderkunst. Wij helpen u graag de cursus Chinees te vinden die het beste bij u past! De cursus vindt plaats van maandag tot vrijdag op onze taalschool in Peking, die direct naast de beroemde Verboden Stad ligt.

Les en accommodatie tijdens uw Chinese taalreis

Onze Chinese taalcursussen worden op een boeiende en creatieve manier gegeven door gekwalificeerde, toegewijde en moedertaalsprekende leraren. De Beijingers spreken Mandarijn en zijn zeer vriendelijk en communicatief van aard. Ze werken met flexibel en up-to-date lesmateriaal, waarmee u in korte tijd grote vooruitgang zult boeken. In de cursus Chinees communiceren alle studenten vanaf het begin met elkaar en nemen deel aan discussies en rollenspelen. Dit helpt u om de nieuw verworven Chinese kennis permanent te internaliseren. Wees niet bang dat je het niet haalt - met onze plaatsingstest vinden we de juiste cursus voor je!

Ons brede aanbod van cursussen Chinees beperkt zich niet tot de verschillende niveaus. U kunt ook de duur en intensiteit van uw taalcursus kiezen. Chinees leren is niet gemakkelijk en daarom bieden we op onze taalreizen verschillende cursussen aan, die individueel op u zijn afgestemd. U kunt kiezen tussen groeps- en individuele cursussen, intensieve cursussen, standaard cursussen en lange termijn cursussen.

Om ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt in het buitenland, hebben we de juiste accommodatie voor u uitgekozen: U verblijft in een residentie samen met andere cursisten in een één- of tweepersoonskamer. Zo heeft u altijd gezelschap en kunt u ook op uw kamer van de rust genieten!

Onze huidige aanbiedingen voor taalreizen naar China

Profiteer van onze last minute aanbiedingen en reis naar uw droombestemming om Chinees te leren. Bijvoorbeeld met een taalreis naar China van PLUS Taalreizen!

Heb je nog vragen of individueel advies nodig?

Wij staan altijd vriendelijk en deskundig tot jou beschikking!

Neem contact met ons op