Last Minute jongerenvakantie in Londen Noord of Brighton 💂🏼🎡

Klein aantal plaatsen nog beschikbaar! Bespaar tot 400 euro in Brighton of Londen Noord op jouw jongerenreis! 😍

Meer informatie

Engels leren op Malta: St. Julians

Aan de Oostkust van het eiland
Bruisend nachtleven in Paceville
Verschillende soorten taalcursussen
Voordelig Engels leren op Malta

St. Julians is een dorpje aan de oostkust van Malta, gelegen op een paar kilometer ten noorden van Malta's hoofdstad Valetta. Onder invloed van de Britten is St. Julians van een klein vissersdorpje getransformeerd tot een belangrijke kustplaats. Het wordt gekarakteriseerd door mooie huisjes en kleurrijke vissersboten. Ook vind je er vele restaurants, barretjes en winkels. Volg nu een taalcursus Engels in de ontspannen omgeving van St. Julians, want nergens kun je Engels leren in zo'n heerlijk Mediterraans klimaat!

Sprachcaffe Languages PLUS campus tour

Bekijk onze video, waarin wij jou meenemen op tour door onze prachtige campus op St. Julians, Malta! De campus van Sprachcaffe Languages PLUS is de ideale plek om jouw Engels te verbeteren en tegelijkertijd kun je genieten van al het mediterraanse wat Malta te bieden heeft, zoals zon, zee en strand!

Veel van de clubs en bars concentreren zich rondom het winkelcomplex Bay Street. In Paceville vind je ook diverse cafés, restaurants, een bioscoop en een fitnesscentrum. 

St. Julians ligt op een paar kilometer afstand van Malta’s hoofdstad Valetta. In Valetta vind je prachtige mix van Italiaanse en Franse architectuur, zandkleurige gebouwen en oude handelshuizen, musea, kathedralen en prachtige tuinen. Bekijk ook de vele kleine vissersdorpjes, zoals Sliema, langs de kust van het eiland of breng een bezoekje aan de vulkanische bergen en indrukwekkende grotten en kloven. De Mediterrane flora en fauna in de wateren rondom Malta is bijzonder kleurrijk; dit maakt het eiland ook een paradijs voor duikers. Vandaar dat PLUS Taalreizen er diverse duikcursussen aanbiedt.

Taalreizen naar Malta St. Julians voor volwassenen en studenten

Ervaar de Engelse taal met andere gelijkgestemden van over de hele wereld.

Volwassenenreis naar Malta St. Julians

Taalreizen naar Malta St. Julians voor jongeren & scholieren

Taalreizen naar Malta St. Julians voor jongeren in de leeftijd van 14 tot 21 jaar.

Jongerenreis naar Malta St. Julians


Engels leren op Malta St. Julians: Taalschool

Sprachcaffe Languages PLUS

Alles op één locatie

Prachtige schoolcampus met accomodatie, restaurant en zwembad op één locatie

Loopafstand

Op 10 minuten loopafstand van het uitgaanscentrum en strand

Vrijetijdsprogramma

Je kunt een gevarieerd vrijetijdsprogramma bij boeken

Onze taalschool op Malta heeft een zeer goede reputatie en is ideaal voor een leerzame en zonnige taalreis het hele jaar door. De taalschool bevindt zich in St. Julians, de ideale uitvalsbasis voor uitgaan, winkelen en het strand.

Het schitterende historische schoolcomplex bestaat uit een grote campus met zwembad. Op de campus van de taalschool vind je ook een eetcafé, overdekte zitjes in de tuinen, een 24-uurs receptie, een levensgroot schaakspel en een beachvolleybalveld. Er is (gratis) WiFi op de school. In de galerijen van de taalschool, rond het zwembad, bevinden zich de leslokalen waar de taalcursus Engels wordt gegeven. Deze zijn allemaal voorzien van airco.

Onze school is officieel erkend door Feltom.


Engels leren in St. Julians: Taalcursus

Taalcursus Engels

Minimale leeftijd van 18 jaar
's Morgens en/of 's middags les van maandag t/m vrijdag
Maximaal 10 studenten per klas
Certificaat van deelname na cursus

Voorafgaand aan de taalcursus wordt er een online niveautest afgenomen. Op basis van de resultaten van deze test word je vervolgens ingedeeld bij andere studenten met ongeveer hetzelfde niveau. Onze taalschool op Malta biedt de volgende Engelse taalcursussen aan:

Standaard / Intensieve taalcursus Engels
De standaard groepscursus Engels van 4 lesuren per dag biedt studenten de perfecte balans tussen de taalcursus en vrije tijd. Wil je intensiever met de taal bezig zijn dan is een intensieve groepscursus van 6 lesuren per dag misschien iets voor jou. De eerste 4 lesuren per dag zijn bij beide cursussen hetzelfde. Tijdens de 2 extra lesuren van de intensieve cursus werk je specifiek aan je spreekvaardigheid. Je hebt vaak een andere leraar en worden er geen boeken gebruikt.

Zakelijk Engels
Deze taalcursus is erop gericht studenten voor te bereiden op het gebruik van de Engelse taal in werksituaties. De onderwerpen zijn o.a. marketing, ecomomie, het maken van presentaties. Er wordt geen boek gebruikt, maar de invulling is meer op maat. De taalcursus bestaat uit 4 standaard lesuren en 2 lesuren zakelijk Engels per dag. Voor aanvang van deze taalcursus dien je het Engels op een gemiddeld niveau B1 te beheersen.

Cambridge examencursus Engels
Op onze taalschool op Malta kun je aantal keer per jaar een speciale 10- of 12-weekse taalcursus voor het Cambridge examen Engels volgen. Deze examencursus bereidt je voor op het Cambridge examen en biedt je de kans een internationaal erkend diploma te behalen. Voor deze cursus heb je een gemiddeld taalniveau nodig.De aanvangsdata staan onder de prijstabel vermeld. Het examengeld bedraagt ongeveer € 85 - € 150 en is niet bij de taalcursus inbegrepen.

IELTS examencursus Engels
Ook kun je op Malta deelnemen aan de IELTS cursus. Een IELTS cursus is de ideale cursus en test wanneer je wilt studeren of werken in Engeland of Ierland. De cursus duurt 12 weken en bestaat uit 4 lesuren per dag. Voor deze cursus heb je een gemiddeld niveau nodig.

Combicursus Engels
Een combicursus Engels is een combinatie van 4 groepslessen en 2 privélesuren per dag. Op deze manier volg je de standaard taalcursus in een groep en kun je daarna tijdens de privélessen extra focussen op je eigen leerbehoeften. Aanvangsdata staan onder de prijstabel vermeld. Het examengeld is niet bij de taalcursus inbegrepen.

Privélessen Engels
De snelste en meest intensieve manier om Engels te leren is door het volgen van privélessen. Het voordeel van privélessen is dat deze kunnen worden aangepast aan de interesses en behoeften van de student. Bovendien kun je elk moment met deze taalcursus starten. Je kunt kiezen voor privélessen van 2, 4 of 6 lesuren per dag. Over het algemeen vinden de privélessen 's middags plaats.

Tirza van Beurden (20)

Tirza studeerde 12 weken Engels in Malta, St Julians: ''Het leukste wat ik geleerd heb is denk ik alle mensen uit verschillende landen.  De mensen waar ik bij op school zat en in een huis woonde zijn super lief, omdat iedereen er alleen is gekomen maak je snel vrienden en help je elkaar altijd ook al is het midden in de nacht! 
>> Lees de volledige ervaring

Romy Staats (20)

Romy volgde een 8-weekse taalcursus in Malta, St Julians: ''Het leukste wat ik geleerd heb tijdens mijn taalreis is het kennismaken met allerlei nationaliteiten! Bij PLUS taalreizen is alles goed geregeld en met vragen kun je altijd terecht.''


>> Lees de volledige ervaring

Nathalie Roefs (24)

Nathalie leerde 3 weken Engels op Malta, St Julians: ''De combinatie van een taal leren, nieuwe mensen leren kennen en vakantie vieren vond ik heel erg tof. De taalschool in St. Julians is mij goed bevallen: het gebouw is groot, de receptie is 24/7 beschikbaar, het zwembad is chill, de Bistro serveert goede maaltijden en drankjes voor goede prijs, de appartementen zien er goed uit, de lessen zijn prima. Het heeft me positief verrast! Ik overweeg om volgend jaar terug te gaan, dat zegt eigenlijk al genoeg''.

>> Lees de volledige ervaring

Wil je nog meer lezen over andere studenten hun ervaringen ? Klik op deze link voor meer ervaringsberichten.


Engels leren op Malta St. Julians: Accommodatie

Accommodatie- mogelijkheden voor iedereen
Appartement, studio of gastverblijf
Contact met de lokale bevolking en internationale medestudenten
Gratis WiFi

Onze taalschool in St. Julians biedt diverse accommodaties aan. De accommodatie is beschikbaar van zondag t/m zaterdag (een dag voor- en na aanvang van de taalcursus). Wil je een extra nacht bijboeken, dan is dit altijd op aanvraag. In St. Julians kun je kiezen uit de volgende accommodaties:

Appartement
Op Malta kun je kiezen tussen een standaard en comfort appartement. Een comfort appartement bevindt zich altijd op de schoolcampus. Hier is gratis WiFi en tegen betaling kun je ook WiFi in je kamer ontvangen. Een comfort appartement is groter en luxer ingericht en wordt vaker schoongemaakt dan een standaard appartement. Ook is er airco aanwezig in het comfort appartement. Het appartement wordt gedeeld met maximaal 5 studenten. Een standaard appartement bevindt zich in het laagseizoen op de schoolcampus en in het hoogseizoen kan het zijn dat het op 15 minuten loopafstand van de school is. Dit appartement deel je met maximaal 8 studenten. Je kunt kiezen voor een één- of een tweepersoonskamer en deelt de badkamer en volledig ingerichte keuken. Wanneer je voor een tweepersoonskamer kiest, probeert de taalschool je in te delen met een medecursist van dezelfde leeftijd en een andere nationaliteit.

Gastverblijf/homestay
Op Malta is het mogelijk om op basis van halfpension (HP) bij een gastverblijf te overnachten. Het dagelijkse contact bij het gastverblijf zorgt ervoor dat je gemakkelijk je Engels kunt oefenen en geeft je de kans meer te weten te komen over de Maltese cultuur. Alle gastverblijven bevinden zich op maximaal 20 minuten loopafstand van de school en je kunt kiezen uit een één- of tweepersoonskamer. Wanneer je voor een tweepersoonskamer kiest, word je ingedeeld met een medecursist van dezelfde leeftijd en een andere nationaliteit. In het hoogseizoen is een éénpersoonskamer op aanvraag.

Studio
Als je in een studio verblijft, heb je je eigen badkamer en keukenblok. De studio's bevinden zich in het schoolcomplex en beschikken over airco. Hierdoor heb je ook gratis WiFi. Je kunt kiezen voor een één- of tweepersoonskamer. In zowel de studio als de appartementen is het mogelijk om logies en ontbijt (LO), halfpension (HP) of volpension (VP) bij te boeken. Je eet dan in het eetcafé van de school.

Hotel
Als je in een hotel verblijft kun je kiezen uit een één- of tweepersoonskamer. De tweepersoonskamer is alleen mogelijk als je met zijn tweeën boekt!

Per 1 juni 2016 heeft de overheid in Malta een 'Environmental Contribution' geïntroduceerd. Alle toeristen van 18 jaar en ouder dienen € 0,50 cent per nacht te betalen met een maximum van € 5. Deze kosten betaal je ter plaatse bij het inchecken.

In de reisinformatie die je voor vertrek ontvangt, geven we je tips over hoe je het beste van vliegveld of station naar de school/accommodatie kunt gaan. Het is ook mogelijk om je eigen accommodatie te regelen en bij ons alleen de cursus te boeken.


Engels leren op Malta St. Julians: Activiteiten

Vrije tijd in St. Julian's

★★★★★ Eten & Drinken

★★★★☆ Shopping

★★★★☆ Natuur & Recreatie

★★★★★ Zwemmen & Strand

★★★★☆ Cultuur

★★★★☆ Transport

Op cultureel en sportief gebied biedt Malta zeer veel mogelijkheden. Onze school organiseert dagelijks na de taalcursus activiteiten en excursies. De activiteiten zijn vaak gratis, soms tegen een studentenprijs. Voorbeelden van activiteiten zijn strandfeesten, surfen, karaoke- en filmavonden, excursies naar diverse bezienswaardigheden op het eiland, boottochten, voet- en volleybaltoernooien en barbecues.

Sporten
Op de campus vind je een zwembad en volleybalveld en studenten kunnen bij de school fietsen huren. Tennisbanen, een voetbalveld, een bowlingbaan en verschillende sportcentra liggen op ongeveer 10 minuten van de schoolcampus. Op ongeveer 30 minuten van de school kun je golfen, paardrijden of diverse watersporten beoefenen.

Duiken
De Mediterrane flora en fauna is bijzonder kleurrijk in de wateren rond Malta. Zo kun je vliegende vissen tegenkomen, octopussen en schitterende, felgekleurde koralen. Dit maakt Malta een paradijs voor duikers. Bovendien is Malta synoniem voor veiligheid in het water, omdat eb en vloed en sterke stromingen onder water hier praktisch niet bestaan. Het water is aangenaam van temperatuur, meestal rond de 23 graden. Op Malta werken we samen met een PADI (Professional Association of Diving Instructors) gecertificeerde duikschool met een jarenlange ervaring. Dit maakt het mogelijk om via PLUS Taalreizen diverse duikcursussen te boeken.


Engels leren op Malta St. Julians: Prijzen en data

Inbegrepen

Taalcursus Engels
Accommodatie
Niveautest en certificaat
Georganiseerde activiteiten

Hieronder vind je de data en prijzen voor de taalcursus inclusief accommodatie. Houd er rekening mee dat er, afhankelijk van de vertrekdatum, andere prijzen gelden. Deze vind je in de tabel wanneer je zoekt op datum.

De prijzen zijn per persoon in € en van toepassing op boekingen tot 1 juni 2022 met reizen t/m 31 maart 2023.

Optioneel bij te boeken bij jouw taalreis:

Het is mogelijk om vluchten, transfers en overige extra's via ons bij te boeken.

Cursusmateriaal

Cursusmateriaal (uitleen): € 7,50/week, € 30 borg, ter plaatse te betalen.
Cursusmateriaal Cambridge cursus (koop): € 50.

Cambridge examencursus

Examengeld verschilt per niveau en zal ter plaatse betaalt moeten worden. De examencursussen worden gevolgd over een periode van 12 weken. Voor meer informatie zie Cambridge examencursus.

Bestemming

Startdata 2023

FCE

9/1, 30/1, 20/2, 20/3, 14/8, 18/9

   

Examendata: 4/3, 22/4, 13/5, 6/6, 4/11, 9/12

 
   

CAE

9/1, 30/1, 20/2, 20/3, 14/8, 18/9

   

Examendata: 11/3, 22/4, 11/5, 7/6, 4/11, 9/12

 

IELTS examencursus

Examengeld verschilt per niveau en zal ter plaatse betaald moeten worden. Examendat op aanvraag. Voor meer informatie zie IELTS examencursus.

Bestemming

Startdata 2023

IELTS

9/1, 30/1, 20/2, 20/3, 14/8, 18/9

 

 

Seizoentoeslag

Voor de zomerperiode geldt een seizoenstoeslag die in de prijs wordt verrekend. Dit varieert per bestemming. Ook wordt in het voorseizoen al een seizoenstoeslag berekend!

Visum

Voor verblijf op Malta is een visum niet vereist. Zorg er wel voor dat je een geldig paspoort of geldige identiteitskaart meeneemt.