Engels leren op Malta

Met Plus Taalreizen kun je Engels leren op een mooie campus op het zonnige eiland Malta. Malta is gelegen midden in de Middellandse Zee, ten zuiden van Sicilië. Tot 1964 was Malta Engels grondgebied. De voertaal op dit prachtige eiland is Engels, naast het Maltees, het is dus een ideale plek voor een Engelse taalcursus. Naast standaard en intensieve taalcursussen biedt PLUS Taalreizen op Malta een 12-weekse Cambridge examencursus en diverse duikcursussen aan. Ook is het voor jongeren onder de 18 jaar mogelijk op Malta een taalcursus te volgen.

Prachtige stranden

De turquoise Middellandse Zee en de gouden stranden van Malta nodigen je uit om te zwemmen en te ontspannen.

Zonnig

Tot 12 uur zon per dag! Het ideale weer voor een perfecte vakantie, het hele jaar door.

Gemakkelijke communicatie

De meerderheid van de inwoners van Malta spreekt vloeiend Engels, dus je kunt meteen je taalvaardigheden oefenen!

Verscheidenheid aan activiteiten

Verken alles wat dit mediterrane paradijs te bieden heeft, van onderwatergrotten tot middeleeuwse architectuur!

Informatie Malta

Als taalreisbestemming is Malta uniek! Door de strategische ligging is Malta vele malen veroverd geweest: door de Arabieren, Noormannen, Fransen, Italianen en Spanjaarden. Allemaal lieten ze hun sporen achter en dat maakt dat Malta  een overvloed aan historische bezienswaardigheden heeft. Bovendien heeft de bevolking van al haar overheersers het beste overgenomen. Het is een combinatie van de Mediterrane gastvrijheid met de Engelse voorkomendheid. Daarnaast zijn de kosten van het levensonderhoud relatief laag.

Op onze taalschool kun je verschillende effectieve taalcursussen volgen om Engels te leren. Het heerlijke klimaat, de verrassende keuken (Italiaans met Arabische invloeden) en de vele mogelijkheden voor sport en cultuur maken Malta tot een uitstekende plaats om Engels te leren of om je Engels te perfectioneren.