2 weken vanaf €1.570

Inclusief: vlucht en transfer, standaard taalcursus, accommodatie o.b.v. volpension, activiteiten, excursies, begeleiding van een teamer.

Alle aanbiedingen

Jongerenreis Engels op Malta: St. Julians

Taalreis voor Jongeren naar Malta

Het kloppende hart van Malta

Met de meest trendy restaurants, bars, winkels en uitgaansgelegenheden, is het een wijk die nooit slaapt

Bezienswaardig- heden

Balluta Square, Spinola Bay, Paceville, Portomaso Marina, St. George's Bay, St. Julian's Bay

Het beste van twee werelden

Er is een wereld aan entertainment en ook de rust van onze campus tijdens de nacht

Engels leren in de zon

Uitstekend klimaat, het hele jaar door zonneschijn en de mediterrane flair

De jongerenreis vindt plaats op onze taalschool in St. Julians. Dit is een bruisende badplaats aan de oostkust van Malta. Op korte loopafstand van de school vind je het gezellige centrum van St. Julians, het strand, winkels, bars en de grootste bioscoop van het land. De hoofdstad van Malta, Valetta, ligt op een paar kilometer afstand. Ga op jongerenreis en ontdek St. Julians en het eiland Malta. Nergens kun je Engels leren in zo'n heerlijk Mediterraans klimaat!

Wij bieden deze reis ook aan in de meivakantie. Leer in de zon en verbeter jou Engels in deze prachtige stad!

Reizen naar Malta in tijden van Corona!

Dit is mogelijk met ons allesomvattende veiligheidsconcept! Om ervoor te zorgen dat u een veilige vakantie heeft in Malta, neemt PLUS Taalreizen passende maatregelen. Wij geven u dagelijks updates over de Corona situatie in Malta, zodat u met een gerust hart op reis kunt. Ontdek hoe u tot €700 extra kunt verdienen bovenop uw taalreis! Meer info

Sprachcaffe Languages PLUS campus tour

Bekijk onze video, waarin wij jou meenemen op tour door onze prachtige campus op St. Julians, Malta! De campus van Sprachcaffe Languages PLUS is de ideale plek om jouw Engels te verbeteren en tegelijkertijd kun je genieten van al het mediterraanse wat Malta te bieden heeft, zoals zon, zee en strand!

Onze leraren zijn daarentegen 'native' speakers en in ons jongerenprogramma bieden wij een voltijds programma aan incl. vlucht, transferservice, activiteitenprogramma, verblijf en begeleiding! Je hoeft dus nergens meer over na te denken!

Tijdens de georganiseerde excursies bekijk je o.a. de vele kleine vissersdorpjes langs de kust van het eiland of breng je een bezoekje aan de vulkanische bergen en indrukwekkende grotten en kloven.


Jongerenreis Engels op Malta St. Julians: Taalschool

Schoolcampus met zwembad
Internationale klasgenoten
Gastverblijven op loopafstand van school
Gratis WiFi

Onze taalschool op Malta is ideaal voor een leerzame en zonnige jongerenreis. De taalschool ligt in St. Julians, vlakbij het strand, winkels en een bioscoop. Het schitterende historische schoolcomplex is ideaal voor jongeren, want op het complex is alles aanwezig. Je hoeft dus niet te reizen. De taalschool bestaat uit een grote campus met mooi zwembad, een restaurant met terras, schooldisco, overdekte zitjes in de tuinen, een 24-uurs receptie, een levensgroot schaakspel en een beachvolleybalveld. Op de taalschool zijn enkele computers aanwezig waar je kunt internetten. Er is ook WiFi voor je laptop of mobiele telefoon in de algemene ruimtes.

De klaslokalen bevinden zich op het schoolterrein. Als je kiest voor het verblijf op de campus, verblijf je samen met vele internationale deelnemers op de schoolcampus. De vele gratis sociale activiteiten vinden vaak ook plaats op de campus, zoals een bbq of filmavond. Zo maak je naast de lessen makkelijk contact met andere internationale leeftijdsgenoten. Je leert Engels op onze taalschool met internationale leeftijdsgenoten in een prachtige en veilige omgeving! 

Begeleiding

Speciaal voor jou zijn er opgeleide, enthousiaste (Engelssprekende) begeleiders die fulltime tot je beschikking staan. Je kunt bij ze terecht met al je vragen en ze zorgen er voor dat je je geen moment verveelt! Een begeleider ontfermt zich over 15 jongeren. Mocht je een probleem hebben dan kun je altijd een beroep doen op je begeleider of docent(e). Natuurlijk mag je ook gewoon PLUS Taalreizen bellen of mailen.

Voor meer informatie over begeleiding, programma en huisregels, verwijzen we je naar de algemene informatie over jongerenreizen.

 

Onze school is officieel erkend door Feltom.


Jongerenreis Engels op Malta St. Julians: Taalcursus

Programma voor 14-21 jaar
's Morgens en/of 's middags les van maandag t/m vrijdag
Niveau: A1-C1
Certificaat van deelname na cursus

Je kunt kiezen uit twee taalcursussen: de standaard Engelse taalcursus van 4 groepslesuren per dag of de intensieve Engelse taalcursus van 6 lesuren per dag. De lessen zijn grappig, levendig en spelenderwijs gaat je Engels met sprongen vooruit. De docenten zijn enthousiast en de taalcursus wordt helemaal in het Engels gegeven. Het gaat erom dat je in korte tijd zo goed mogelijk Engels leert spreken en verstaan. Wees niet bang voor saaie grammaticalessen, deze worden in de taalcursus op een leuke manier verwerkt. Aan het einde van de taalcursus ontvang je een certificaat met het door jou behaalde niveau erop.

Voordat je op jongerenreis gaat, krijg je per e-mail een online test. De uitslag bepaalt op welk niveau en in welke klas je wordt ingedeeld.

Hieronder lichten we de taalcursussen Engels toe:

Cambridge examencursus Engels
Ben je minimaal 17 jaar oud, dan kun je op onze taalschool op Malta een 12-weekse taalcursus volgen voor het Cambridge examen. Dit is een goede voorbereiding voor je vervolgopleiding of je carrière. Het slagingspercentage is hoog en je behaalt een internationaal erkend diploma. Aangezien je nog geen volwassene bent, dien je wel te verblijven bij een gastgezin. Ben je 18 jaar of ouder, kun je ook kiezen voor een appartement.

Standaard taalcursus Engels
De standaard groepscursus Engels van 4 lesuren per dag biedt jongeren de perfecte balans tussen taalcursus en vakantie. Meestal vinden de lessen 's morgens plaats, zodat je 's middags veel tijd hebt om deel te nemen aan de leuke activiteiten.

Intensieve taalcursus Engels
Wil je intensiever en serieuzer met de taal bezig zijn dan is een intensieve groepscursus van 6 lesuren per dag misschien iets voor jou. Met deze taalcursus krijg je in korte tijd nog sneller de taal onder de knie. Meestal vinden de lessen 's morgens plaats en een deel van de middag. Tijdens de middaglessen ligt de nadruk op het verbeteren van de spreekvaardigheid. Deze lessen worden vaak door een andere docent gegeven en er wordt vaak geen boek gebruikt. De georganiseerde activiteiten beginnen pas als deze taalcursus 's middags is afgelopen.

Elles' ervaring in Malta

In de video vertelt taalstudent Elles over haar taalreis naar Malta. Wil je graag meerdere ervaringen lezen van onze andere taalstudenten over hun ervaringen? Klik dan hier.

Fleur Baart (16)

Fleur ging op jongerenreis naar Malta: ''Mijn taalreis naar Malta met PLUS was goed geregeld. In het begin was ik bang om Engels te praten, maar door het gewoon te doen, gaat het steeds beter. Als ik een woord niet wist of fout uitsprak, hielpen andere studenten of leraren mij hiermee. Zo is Engels leren leuk en je maakt er internationale vrienden door!''

>> Lees de volledige ervaring

Emilie Otters (13)

Emilie verbeterde haar Engels op Malta: ''Ik heb een leuke tijd op Malta meegemaakt: ik had onderschat hoe leuk het zou zijn! Door deze reis heb ik allemaal nieuwe vrienden van verschillende nationaliteiten gemaakt, wat ik super leuk vind. Hierbij wil ik PLUS namens mijn zus en mij bedanken voor de leuke reis. Zie ik jullie volgend jaar weer? ''

 

Mike (17)

Mike ging op taalreis naar Malta: ''De reis naar Malta was echt een succes. Ik had voor de intensieve cursus gekozen. Ik ben nog steeds blij dat ik dit heb gedaan, want ik heb mijn Engels echt verbeterd.''

>> Lees de volledige ervaring


Jongerenreis Engels op Malta St. Julians: Accommodatie

Accommodatie- mogelijkheden voor iedereen
Campus of gastverblijf
Contact met de lokale bevolking
Gratis WiFi

Onze taalschool in St. Julians biedt diverse accommodaties tijdens je jongerenreis aan. De accommodatie is beschikbaar van zondag t/m zaterdag (een dag voor- en na aanvang van de cursus). De jongerenreis is georganiseerd op basis van volpension*. Dit wordt geserveerd in het restaurant van de campus. Op Malta kun je kiezen uit de volgende accommodaties:

Campus
Op de campus bevinden zich de klaslokalen, het zwembad, de bistro en natuurlijk de receptie van de school. Wanneer je voor deze accommodatie kiest heb je dus geen reistijd en spreek je constant Engels. Juist doordat je niet van het schoolterrein af hoeft, is dit een hele veilige manier van wonen. Er zijn verschillende kamers beschikbaar. Je beschikt hier ook over gratis WiFi.

Je kunt er voor kiezen om je kamer en badkamer te delen met 5-7 studenten. Ook zijn er drie- en tweepersoonskamers beschikbaar, ook dan deel je de badkamer met ongeveer 6 studenten. De school streeft ernaar om cursisten van ongeveer dezelfde leeftijd en verschillende nationaliteiten op een kamer in te delen. Het verblijf is op basis van volpension*. Als je met een vriend/ familielid de kamer wilt delen, is dit op aanvraag mogelijk.

Gastverblijf
Op Malta is het ook mogelijk bij een gastverblijf te overnachten. Het dagelijkse contact in het gastverblijf zorgt ervoor dat je gemakkelijk je Engels kunt oefenen en geeft je de kans meer te weten te komen over de Maltese cultuur. Alle gastverblijven bevinden zich op loopafstand van de school. Je wordt op de kamer ingedeeld met maximaal twee andere leeftijdsgenoten, meestal met een andere nationaliteit. Als je met een vriend(in)/ familielid de kamer wilt delen, is dit op aanvraag mogelijk.

Let op: volpension bestaat uit 3 maaltijden per dag, niet te verwarren met all-inclusive. Drankjes en tussendoortjes zijn er niet bij inbegrepen. Speciale dieetwensen op aanvraag en tegen toeslag.

Voor meer informatie over begeleiding, programma en huisregels, verwijzen we je naar de algemene informatie over jongerenreizen.


Jongerenreis Engels op Malta St. Julians: Activiteiten

Vrije tijd in St. Julian's

★★★★★ Eten & Drinken

★★★★☆ Shopping

★★★★☆ Natuur & Recreatie

★★★★★ Zwemmen & Strand

★★★★☆ Cultuur

★★★★☆ Transport

Onze taalschool organiseert dagelijks na of voor de taalcursus leuke activiteiten en excursies. Deze worden in het Engels gegeven. Zo beginnen de activiteiten meestal al op de eerste lesdag met een rondleiding en/of een ‘welcome party’. Daarnaast bezoek je samen met je medestudenten en begeleiders interessante plaatsen in de omgeving, maak je een boottocht, ga je bbq-en of film kijken, of doe je mee aan sport- toernooien. Samen met je nieuwe internationale vrienden en vriendinnen zul je je geen moment vervelen!

De activiteiten worden 's ochtends, ’s middags en ’s avonds georganiseerd, afhankelijk van wanneer je lessen plaatsvinden. In het weekend vinden er vaak excursies plaats onder begeleiding van een teamer. Per twee weken zijn er in ieder geval één dagexcursie en twee halve dagexcursies inclusief. Let op dat bij een 1-weekse reis de dagexcursie in het weekend vervalt en er slechts één halve dagexcursie inbegrepen is. Daarnaast zijn er elke dag wel gratis activiteiten als een welkomstfeest, museumbezoek, film, bezoek aan Valletta, beachvolleybal, games rond het zwembad etc. De avondactiviteiten vinden plaats op de campus. Op de vrije middagen en avonden worden er ook tegen betaling nog extra activiteiten en excursies aangeboden als een boottocht naar de Blue Lagoon of een BBQ op het strand. Alle activiteiten dragen er aan bij dat je internationale vrienden maakt en met de Engelse taal bezig blijft.

Je kunt er voor kiezen om je activiteiten uit te breiden en een intensief activiteitenprogramma bij je jongerenreis bij te boeken. Zo kun je ook deelnemen aan extra excursies waar je normaal gesproken extra voor dient te betalen ter plaatse, zoals Paintball, Bowling Competition en Boat Party.

Voorbeeld activiteitenprogramma's

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
OchtendLessenLessenLessenLessenLessen(naar huis bij
1 week)
Extra: Gozo Tour
MiddagWelkomst- tourValetta Tour*National Aquarium*Bezoek Golden Bay Beach*St. Julians Treasure HuntBlue Lagoon
(bij min. 2 wkn)
Extra: Cruise
AvondWelkomst- feestSoccer/ Karaoke NightFree nightInstagram CompetitionCinema Movie Night*
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
OchtendWelkomst- tourValetta Tour*National Aquarium*Bezoek Golden Bay Beach*St. Julians Treasure Hunt(naar huis bij
1 week)
Extra: Gozo Tour
MiddagLessenLessenLessenLessenLessenBlue Lagoon
(bij min. 2 wkn)
Extra: Cruise
AvondWelkomst- feestSoccer/ Karaoke NightFree NightInstagram CompetitionCinema Movie Night*

* Inclusief 'Fun Pack', intensief activiteitenprogramma


Jongerenreis Engels op Malta St. Julians: Prijzen en data

Inbegrepen diensten

PLUS Taalreizen biedt je een compleet- en verzorgd pakket aan. Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle taalreis is bij de prijs inbegrepen. Of aankomst, een geweldig vrijetijdsprogramma, evenals excursies, begeleiding, accommodatie, taalcursus, lesmateriaal en natuurlijk een ervaring van onschatbare waarde.

Onze inbegrepen diensten

Reizen

Vluchten zijn ten alle tijden inbegrepen in ons jongerenprogramma. Wij zoeken voor jou de goedkoopste vluchten met de beste vluchtverbinding.

Optioneel kun je een begeleide vlucht bijboeken: Een medewerker van PLUS Taalreizen zal je op de luchthaven ontmoeten. Je herkent hem of haar aan een teken of T-shirt. Het ontmoetingspunt is meestal direct bij de incheckbalie, maar het exacte ontmoetingspunt zal twee weken voor vertrek aan jou worden bekendgemaakt.

Hieronder vind je de prijzen en data voor de jongerenreizen in 2022 naar Malta St. Julians. De prijzen zijn per persoon in € en van toepassing op reizen met onderstaande startdata. Deze zijn inclusief vlucht, o.b.v. beschikbaarheid en onderhevig aan wijzigingen van tarieven en taxen van de luchtvaartmaatschappij.

Boek hier jouw jongerenreis:

Groepsvertrek heenvlucht vanuit Amsterdam

Op de volgende data worden er begeleide groepsvertrekken van Schiphol naar Malta georganiseerd:

17 juli + 31 juli + 14 augustus

Let op: op de terugvlucht vliegt er geen begeleiding mee. Uiteraard worden de studenten wel onder begeleiding naar het vliegveld in Malta gebracht. Groepsvertrek vindt plaats bij een minimum van 5 deelnemers, met een toeslag van € 50 p.p.

Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact met ons op.

Exclusief

Toeslagen per week

  • Speciale dieetwensen € 70
    (vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, etc.)
  • Fun Pack' intensief activiteitenprogramma € 70

Korting

Korting eigen vervoer v.v. € 280.

Minimaal aantal deelnemers

Voor deze reis geldt een minimum aantal van 4 deelnemers. Uit ervaring blijkt dat de reizen in het hoogseizoen vrijwel altijd doorgaan.

Visum

Voor verblijf in Malta is een visum niet vereist. Zorg er wel voor dat je een geldig paspoort of geldige identiteitskaart meeneemt.