Jongerenreis Engels op Malta: St. Julians

Eén van de beste plaatsen om Engels te leren is zonder twijfel St. Julian's op het prachtige mediterrane eiland Malta. Er is bijna geen andere plek waar je de belangrijkste taal ter wereld op een meer ontspannen en gevarieerde manier kunt leren. Tegelijkertijd is een reis voor taalstudenten naar St. Julian's zo rijk aan hoogtepunten dat ze niet op één hand te tellen zijn. Niet alleen het heerlijke klimaat of het charmante landschap zijn hier te noemen, de stralende zon en het zwemmen in de Middellandse Zee horen er zeker net zo goed bij.

De jongerenreis vindt plaats op onze taalschool in St. Julians. Dit is een bruisende badplaats aan de oostkust van Malta. Op korte loopafstand van de school vind je het gezellige centrum van St. Julians, het strand, winkels, bars en de grootste bioscoop van het land. De hoofdstad van Malta, Valetta, ligt op een paar kilometer afstand. Ga op jongerenreis en ontdek St. Julians en het eiland Malta. Nergens kun je Engels leren in zo'n heerlijk Mediterraans klimaat!

Wij bieden deze reis ook aan in de meivakantie. Leer in de zon en verbeter jou Engels in deze prachtige stad!

Het kloppende hart van Malta

Met de meest trendy restaurants, bars, winkels en uitgaansgelegenheden, is het een wijk die nooit slaapt

Bezienswaardig- heden

Balluta Square, Spinola Bay, Paceville, Portomaso Marina, St. George's Bay, St. Julian's Bay

Het beste van twee werelden

Er is een wereld aan entertainment en ook de rust van onze campus tijdens de nacht

Engels leren in de zon

Uitstekend klimaat, het hele jaar door zonneschijn en de mediterrane flair

Sprachcaffe Languages PLUS campus tour

Bekijk onze video, waarin wij jou meenemen op tour door onze prachtige campus op St. Julians, Malta! De campus van Sprachcaffe Languages PLUS is de ideale plek om jouw Engels te verbeteren en tegelijkertijd kun je genieten van al het mediterraanse wat Malta te bieden heeft, zoals zon, zee en strand!

Onze leraren zijn daarentegen 'native' speakers en in ons jongerenprogramma bieden wij een voltijds programma aan incl. vlucht, transferservice, activiteitenprogramma, verblijf en begeleiding! Je hoeft dus nergens meer over na te denken!

Een shopping tour is ook mogelijk, want het aanbod aan winkels is meer dan ruim - inclusief het populaire winkelcentrum. Ongetwijfeld zal het 's avonds ook niet saai worden, want de talenschool in St. Julian's heeft leuke activiteiten klaarstaan. Tijdens de georganiseerde excursies bekijk je o.a. de vele kleine vissersdorpjes langs de kust van het eiland of breng je een bezoekje aan de vulkanische bergen en indrukwekkende grotten en kloven. Wat dacht je van een bowlingavond of een bezoek aan de bioscoop? Natuurlijk is gezelligheid ook erg belangrijk - de taalstudenten komen tenslotte van over de hele wereld en er zijn altijd interessante verhalen te vertellen.

Bar & restaurant

Maaltijden, frisdranken en snacks op de campus.

Groot zwembad

Er is een groot zwembad op de campus dat perfect is om te ontspannen.

Beach Volleybal

Daag je vrienden uit in een beachvolleybaltoernooi.

Gratis WiFi

Surf niet te veel op het internet 😅


Jongerenreis Engels op Malta St. Julian's: Taalschool

Onze taalschool op Malta is ideaal voor een leerzame en zonnige jongerenreis. De taalschool ligt in St. Julians, vlakbij het strand, winkels en een bioscoop. Het schitterende historische schoolcomplex is ideaal voor jongeren, want op het complex is alles aanwezig. Je hoeft dus niet te reizen. De taalschool bestaat uit een grote campus met mooi zwembad, een restaurant met terras, schooldisco, overdekte zitjes in de tuinen, een 24-uurs receptie, een levensgroot schaakspel en een beachvolleybalveld. Op de taalschool zijn enkele computers aanwezig waar je kunt internetten. Er is ook WiFi voor je laptop of mobiele telefoon in de algemene ruimtes.

De klaslokalen bevinden zich op het schoolterrein. Als je kiest voor het verblijf op de campus, verblijf je samen met vele internationale deelnemers op de schoolcampus. De vele gratis sociale activiteiten vinden vaak ook plaats op de campus, zoals een bbq of filmavond. Zo maak je naast de lessen makkelijk contact met andere internationale leeftijdsgenoten. Je leert Engels op onze taalschool met internationale leeftijdsgenoten in een prachtige en veilige omgeving!

Locatie

De taalschool bevindt zich op de beroemde Sprachcaffe campus.

Voordelen

De campus biedt een residentie, restaurant, bar, zwembad, beachvolleybalveld, tuin en nog veel meer!

Lessen

Lesmateriaal wordt gratis ter beschikking gesteld.

Gratis WiFi

WiFi LAN is gratis op de campus.

FELTOM Geaccrediteerd

De kwaliteit van de taalschool wordt regelmatig gecontroleerd en bevestigd door FELTOM (Federation of English Language Teaching Organisations Malta) volgens strikte criteria. Het accreditatie systeem zorgt ervoor dat academische uitmuntendheid wordt bereikt en gehandhaafd. Wij streven ernaar om, samen met FELTOM, kwaliteitsnormen te stellen in alle aspecten die te maken hebben met het verblijf van de student in Malta, waaronder veiligheid, welzijn, accommodatie en vrijetijdsbesteding.

Cambridge Preparation Centre

Sprachcaffe Languages PLUS Malta is een Cambridge Preparation Centre. Bij ons kunt u zich voorbereiden op een specifiek certificaat Engels en vervolgens het Cambridge examen van uw keuze afleggen. Je kunt meer informatie vinden over taalcursussen ter voorbereiding op Engelse certificaten in de sectie over taalcursussen in Malta.

Begeleiding

Speciaal voor jou zijn er opgeleide, enthousiaste (Engelssprekende) begeleiders die fulltime tot je beschikking staan. Je kunt bij ze terecht met al je vragen en ze zorgen er voor dat je je geen moment verveelt! Een begeleider ontfermt zich over 15 jongeren. Mocht je een probleem hebben dan kun je altijd een beroep doen op je begeleider of docent(e). Natuurlijk mag je ook gewoon PLUS Taalreizen bellen of mailen.


Jongerenreis Engels op Malta St. Julians: Taalcursus

Op onze school in Malta bieden wij cursussen Engels aan voor studenten met verschillende taalniveaus - van absolute beginners tot gevorderden. Om het niveau Engels van elke student nauwkeurig te kunnen bepalen en hen in de juiste klas te plaatsen, vragen wij hen om een gratis online taaltest in te vullen voordat de cursus begint. Door jouw taalniveau voor aanvang van de cursus te bepalen, kunnen we voorkomen dat je te weinig of te veel wordt uitgedaagd.

Programma voor 14-20 jaar
's Morgens en/of 's middags les van maandag t/m vrijdag
Niveau: A1-C1
Certificaat van deelname na cursus

Hieronder lichten we de taalcursussen Engels toe:

Je kunt kiezen uit twee taalcursussen: de standaard Engelse taalcursus van 4 groepslesuren per dag of de intensieve Engelse taalcursus van 6 lesuren per dag. De lessen zijn grappig, levendig en spelenderwijs gaat je Engels met sprongen vooruit. De docenten zijn enthousiast en de taalcursus wordt helemaal in het Engels gegeven. Het gaat erom dat je in korte tijd zo goed mogelijk Engels leert spreken en verstaan. Wees niet bang voor saaie grammaticalessen, deze worden in de taalcursus op een leuke manier verwerkt. Aan het einde van de taalcursus ontvang je een certificaat met het door jou behaalde niveau erop.

Voordat je op jongerenreis gaat, krijg je per e-mail een online test. De uitslag bepaalt op welk niveau en in welke klas je wordt ingedeeld.

Hieronder lichten we de taalcursussen Engels toe:

Cambridge examencursus Engels
Ben je minimaal 17 jaar oud, dan kun je op onze taalschool op Malta een 12-weekse taalcursus volgen voor het Cambridge examen. Dit is een goede voorbereiding voor je vervolgopleiding of je carrière. Het slagingspercentage is hoog en je behaalt een internationaal erkend diploma. Aangezien je nog geen volwassene bent, dien je wel te verblijven bij een gastgezin. Ben je 18 jaar of ouder, kun je ook kiezen voor een appartement.

Standaard taalcursus Engels
De standaard groepscursus Engels van 4 lesuren per dag biedt jongeren de perfecte balans tussen taalcursus en vakantie. Meestal vinden de lessen 's morgens plaats, zodat je 's middags veel tijd hebt om deel te nemen aan de leuke activiteiten.

Intensieve taalcursus Engels
Wil je intensiever en serieuzer met de taal bezig zijn dan is een intensieve groepscursus van 6 lesuren per dag misschien iets voor jou. Met deze taalcursus krijg je in korte tijd nog sneller de taal onder de knie. Meestal vinden de lessen 's morgens plaats en een deel van de middag. Tijdens de middaglessen ligt de nadruk op het verbeteren van de spreekvaardigheid. Deze lessen worden vaak door een andere docent gegeven en er wordt vaak geen boek gebruikt. De georganiseerde activiteiten beginnen pas als deze taalcursus 's middags is afgelopen.

Elles' ervaring in Malta

In de video vertelt taalstudent Elles over haar taalreis naar Malta. Wil je graag meerdere ervaringen lezen van onze andere taalstudenten over hun ervaringen? Klik dan hier.

Fleur Baart (16)

Fleur ging op jongerenreis naar Malta: ''Mijn taalreis naar Malta met PLUS was goed geregeld. In het begin was ik bang om Engels te praten, maar door het gewoon te doen, gaat het steeds beter. Als ik een woord niet wist of fout uitsprak, hielpen andere studenten of leraren mij hiermee. Zo is Engels leren leuk en je maakt er internationale vrienden door!''

>> Lees de volledige ervaring

Emilie Otters (13)

Emilie verbeterde haar Engels op Malta: ''Ik heb een leuke tijd op Malta meegemaakt: ik had onderschat hoe leuk het zou zijn! Door deze reis heb ik allemaal nieuwe vrienden van verschillende nationaliteiten gemaakt, wat ik super leuk vind. Hierbij wil ik PLUS namens mijn zus en mij bedanken voor de leuke reis. Zie ik jullie volgend jaar weer? ''

 

Mike (17)

Mike ging op taalreis naar Malta: ''De reis naar Malta was echt een succes. Ik had voor de intensieve cursus gekozen. Ik ben nog steeds blij dat ik dit heb gedaan, want ik heb mijn Engels echt verbeterd.''

>> Lees de volledige ervaring


Jongerenreis Engels op Malta St. Julians: Accommodatie

Beach Club Residentie

Wat je te wachten staat

In de Beach Club Residence zit je direct aan het strand en de Sprachcaffe campus ligt op slechts een paar minuten afstand. Ons team begeleidt je elke ochtend en avond van en naar de Club Beach Residence. Je comfortabele kamer met uitzicht op de paradijselijke Middellandse Zee biedt je de beste omstandigheden voor een succesvolle dag op de taalschool.

Na de les kun je ontspannen bij het zwembad, op het strand of in de goed onderhouden tuinen van de residentie. Je woont centraal in Paceville, een van de populairste wijken van Malta. Dit maakt de residentie de perfecte uitvalsbasis voor een boeiende taalvakantie in Malta. Kies voor de Beach Club Residence en beleef een luxe taalvakantie in Malta!

Strand zicht

Je accommodatie ligt direct aan het strand.

In Paceville

Zorg dat je midden in de actie zit, midden in Paceville.

En-suite badkamer

Eigen badkamer in je kamer.

Teamer

Ochtend- en avondbegeleiding van en naar de residentie.

Club Village - Sprachcaffe Campus

Ons Club Village maakt deel uit van de Sprachcaffe campus. Je bevindt je hier in het centrum van je taalreis naar Malta. Je bevindt je direct in de taalschool. Ter plaatse heb je alles wat je nodig hebt voor je spannende taalvakantie. Naast goed uitgeruste cursusruimtes biedt de Sprachcaffe campus alles wat je nodig hebt om te ontspannen en plezier te hebben na een geslaagde taalcursus. Dit omvat een groot zwembad, een bar-restaurant en een beachvolleybalveld. Kies voor de Club Village op de Sprachcaffe campus en zit midden in de actie tijdens je taalvakantie in Malta!

Club Village in een oogopslag:

 • Groot zwembad
 • Cursus kamers
 • Tweepersoonskamer
 • Gedeelde flat met eigen badkamer
 • Wasmachines op campus

Gastgezin in Malta

Wil je de Maltese gastvrijheid, mentaliteit en tradities ervaren in je accommodatie? Privé-accommodatie bij een Maltees gastgezin biedt je precies dat! In het gastgezin kun je je pas verworven Engelse vaardigheden meteen in de praktijk brengen. Je woont samen met andere studenten van je eigen leeftijd. Je deelt je dagelijkse routine met anderen en maakt snel vrienden! Heb je speciale wensen wat betreft eten of kamers, of wil je graag met een vriend(in) in dezelfde accommodatie verblijven? Geen probleem, we houden graag rekening met je wensen!

Gastgezin in een oogopslag:

 • Eenpersoons-, tweepersoons- of gedeelde kamer
 • Volpension
 • 15 minuten van de Sprachcaffe campus
 • Typische kamerinrichting (kan variëren)
 • Inzicht in het dagelijks leven in Malta

Let op: volpension bestaat uit 3 maaltijden per dag, niet te verwarren met all-inclusive. Drankjes en tussendoortjes zijn er niet bij inbegrepen.

Voor meer informatie over begeleiding, programma en huisregels, verwijzen we je naar de algemene informatie over jongerenreizen.


Jongerenreis Engels op Malta St. Julians: Activiteiten

Vrije tijd in St. Julian's

★★★★★ Eten & Drinken

★★★★☆ Shopping

★★★★☆ Natuur & Recreatie

★★★★★ Zwemmen & Strand

★★★★☆ Cultuur

★★★★☆ Transport

Onze taalschool organiseert dagelijks na of voor de taalcursus leuke activiteiten en excursies. Deze worden in het Engels gegeven. Zo beginnen de activiteiten meestal al op de eerste lesdag met een rondleiding en/of een 'welcome party'. Daarnaast bezoek je samen met je medestudenten en begeleiders interessante plaatsen in de omgeving, maak je een boottocht, ga je bbq-en of film kijken, of doe je mee aan sport- toernooien. Samen met je nieuwe internationale vrienden en vriendinnen zul je je geen moment vervelen!

De activiteiten worden 's ochtends, 's middags en 's avonds georganiseerd, afhankelijk van wanneer je lessen plaatsvinden. In het weekend vinden er vaak excursies plaats onder begeleiding van een teamer. Per twee weken zijn er in ieder geval één dagexcursie en twee halve dagexcursies inclusief. Let op dat bij een 1-weekse reis de dagexcursie in het weekend vervalt en er slechts één halve dagexcursie inbegrepen is. Daarnaast zijn er elke dag wel gratis activiteiten als een welkomstfeest, museumbezoek, film, bezoek aan Valletta, beachvolleybal, games rond het zwembad etc. De avondactiviteiten vinden plaats op de campus. Op de vrije middagen en avonden worden er ook tegen betaling nog extra activiteiten en excursies aangeboden als een boottocht naar de Blue Lagoon of een BBQ op het strand. Alle activiteiten dragen er aan bij dat je internationale vrienden maakt en met de Engelse taal bezig blijft.

Je kunt er voor kiezen om je activiteiten uit te breiden en een intensief activiteitenprogramma bij je jongerenreis bij te boeken. Zo kun je ook deelnemen aan extra excursies waar je normaal gesproken extra voor dient te betalen ter plaatse, zoals Paintball, Bowling Competition en Boat Party.

Ons vrijetijdsprogramma

Onderstaande tabel toont enkele van de activiteiten die wij onze studenten aanbieden. Verschillende worden aangeboden in rotaties van twee of drie weken, zodat de studenten die kiezen voor onze langere programma's niet het risico lopen om zich te vervelen. Ons team in St. Julian's zal je elke dag op de hoogte houden van de activiteiten waar je aan kunt deelnemen.

Voorbeeld activiteitenprogramma

Maandag

Ochtend:
Plaatsingstest & lessen

Middag:
Oriëntatie tour

Avond:
Volleybaltoernooi & welkomstfeest

Dinsdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Malta Experience*: ontdek de mooiste plekjes van Malta

Avond:
Voetbal & Karaoke

Woensdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Nationaal Aquarium*

Avond:
Filmavond (in de bioscoop*)

Donderdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Excursie naar Golden Bay Beach*

Avond:
Thema-avond (bijvoorbeeld "Pimp my Teamer")

Vrijdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Speurtocht in St. Julian's: zoek verborgen schatten

Avond:
Afscheidsfeest

Zaterdag

Blue Lagoon bij minimum verblijf van 2 weken

↪ Vertrek bij 1-weekse jongerenreis

Zondag

Aankomst

Nog meer plezier met het Intensief Fun Pack !

Met het ultieme Fun Pack intensief activiteitenprogramma heb je de mogelijkheid om aan meer excursies en activiteiten deel te nemen, zoals de dagtrip naar Comino. Dit pakket wordt aangeboden tegen een meerprijs van slechts 70 euro.

Zoals je ziet, valt er in Malta heel wat te beleven en te ontdekken. Alle verdere informatie over Malta is te vinden in onze uitgebreide reisgids.


Jongerenreis Engels op Malta St. Julians: Prijzen en data

Als je iets speciaals wilt ervaren tijdens je vakanties, boek dan een taalreis naar St. Julian's! Wij van PLUS Taalreizen hebben een geweldig jongerenprogramma voor jongeren samengesteld, waar je niet alleen je taalvaardigheden kunt verbeteren op het zonnige eiland in de Middellandse Zee, maar ook veel kunt zien en ervaren!

Je leert in een ontspannen omgeving en je zult in staat zijn om je woordenschat en grammatica te verbeteren. Na de les zul je veel mogelijkheden hebben om iets te doen - we hebben een leuk vrijetijdsprogramma opgesteld! Je kunt ook kiezen uit verschillende soorten accommodatie met volpension waar je wilt wonen tijdens je taalreis.

Meld je aan voor ons jongerenprogramma en beleef een onvergetelijke vakantie in Malta! Ben je al 18? Dan kun je ook deelnemen aan onze programma's voor volwassenen!

Inbegrepen diensten

PLUS Taalreizen biedt je een compleet- en verzorgd pakket aan. Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle taalreis is bij de prijs inbegrepen. Of aankomst, een geweldig vrijetijdsprogramma, evenals excursies, begeleiding, accommodatie, taalcursus, lesmateriaal en natuurlijk een ervaring van onschatbare waarde.

Onze inbegrepen diensten

Reizen

Wij zoeken voor jou de goedkoopste vluchten met de beste vluchtverbinding.

Optioneel kun je een begeleide vlucht bijboeken: Een medewerker van PLUS Taalreizen zal je op de luchthaven ontmoeten. Je herkent hem of haar aan een teken of T-shirt. Het ontmoetingspunt is meestal direct bij de incheckbalie, maar het exacte ontmoetingspunt zal twee weken voor vertrek aan jou worden bekendgemaakt.

Boek hier jouw jongerenreis:

Groepsvertrek heenvlucht vanuit Amsterdam

Op de volgende datum worden er begeleide groepsvertrekken van Schiphol naar Malta georganiseerd:

-

Let op: op de terugvlucht vliegt er nooit begeleiding mee. Uiteraard worden de studenten wel onder begeleiding naar het vliegveld in Malta gebracht.

Groepsvertrek vindt plaats bij een minimum van 5 deelnemers, met een toeslag van € 50 p.p.

Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact met ons op.

Unaccompanied Minor-service (UM-service)

Wordt er geen groepsvertrek georganiseerd en vind het kind of de ouders de reis een beetje spannend? (Bijvoorbeeld door de drukte op Schiphol). Dan kan er een UM-service worden geboekt bij AirMalta. Het kind krijgt dan begeleiding van het grond- en cabine personeel.

LET OP: Laat dit ons min. 48 uur voor de vlucht weten!! Anders kan deze dienst niet worden gegarandeerd. Vul dit formulier in (zo ver dat kan) en stuur naar info_ett_@plustaalreizen_dot_.nl. Betalingen gaan telefonisch bij AirMalta met creditcard. Lukt dit niet? neem contact op.

Exclusief

Toeslagen per week

 • Fun Pack' intensief activiteitenprogramma € 70

Seizoentoeslag

Voor de zomerperiode geldt een seizoenstoeslag die in de prijs wordt verrekend. Dit varieert per bestemming. Ook wordt in het voorseizoen al een seizoenstoeslag berekend!

Minimaal aantal deelnemers

Voor deze reis geldt een minimum aantal van 4 deelnemers. Uit ervaring blijkt dat de reizen in het hoogseizoen vrijwel altijd doorgaan.

Visum

Voor verblijf in Malta is een visum niet vereist. Zorg er wel voor dat je een geldig paspoort of geldige identiteitskaart meeneemt.