Vriendenkorting

Boek met drie vrienden of met één familielid dezelfde jongerenreis en ontvang 5% korting per persoon op de cursus en de accomodatie!


VALENTIJNSDAG SPECIAL t/m 28 februari 2022: Boek nu en krijg de tweede accommodatie gratis! Meer info >>

Jongerenreizen (10-18 jaar)

Speciaal voor jongeren onder de 18 jaar bieden wij jongerenreizen naar een aantal geweldige bestemmingen. Tijdens een jongerenreis verbeter je je taalkennis en vier je vakantie met internationale jongeren. De jongerenreizen zijn volledig georganiseerd. Ze worden gescheiden van de volwassenen taalreizen en zijn onder begeleiding. Een jongerenreis met PLUS Taalreizen is een onvergetelijke ervaring!

Reizen naar Malta in tijden van Corona!

Dit is mogelijk met ons allesomvattende veiligheidsconcept! Om ervoor te zorgen dat u een veilige vakantie heeft in Malta, neemt PLUS Taalreizen passende maatregelen. Wij geven u dagelijks updates over de Corona situatie in Malta, zodat u met een gerust hart op reis kunt. Ontdek hoe u tot €700 extra kunt verdienen bovenop uw taalreis! Meer info

Taalcursus

De taalcursus vindt in kleine internationale groepjes met leeftijdgenoten plaats. Je kunt meestal kiezen voor 4 of 6 lesuren per dag. De docenten zijn gediplomeerd en speciaal getraind in het lesgeven aan jonge cursisten. Zij geven op een speelse en effectieve manier les, zodat je taalkennis snel verbetert.

Accommodatie

Tijdens de jongerenreis overnach je bij een gastverblijf of in een residentie/ college. Bij een gastverblijf deel je de kamer meestal met een andere internationale leeftijdsgenoot en leer je de cultuur en gebruiken van de lokale bevolking kennen. In een residentie/ college verblijf je met andere internationale leeftijdsgenootjes en de begeleiding.

Activiteiten

Naast de lessen blijft er meer dan genoeg tijd over voor gezellige activiteiten en interessante excursies. De school organiseert bijv. een welkomstfeest, volleybaltoernooi of een excursie naar een andere stad. Tijdens een jongerenreis leer je de taal spreken, maak je internationale vrienden en vier je vakantie!

Begeleiding en huisregels

De jongeren worden ter plaatse begeleid. Op de meeste scholen zijn de begeleiders tussen de 20 en 30 jaar. Zij hebben voorafgaand aan het seizoen een training gekregen. Elke begeleider is verantwoordelijk voor +/- 15 jongeren. Daarnaast staat ook het schoolteam altijd voor de jongeren klaar. Mocht er een noodgeval zijn, kan de deelnemer ter plaatse contact opnemen met zijn/haar begeleider of met PLUS Taalreizen (noodnummer 24 uur per dag). Op onze pagina jongerenreizen lees je meer informatie over de huisregels.

Reis en transfer

De retourvlucht en transfers van/naar de luchthaven zijn bij de jongerenreis inbegrepen. De vluchten zijn op basis van beschikbaarheid en onderhevig aan wijzigingen van tarieven en taxen van de luchtvaartmaatschappij.

Voor de jongererenreizen in de zomervakantie naar Malta en Engeland bieden wij op 21 juli en 4 augustus begeleide groepsvertrekken aan. Dit houdt in dat de Nederlandse jongeren in groepsverband met een begeleider heen naar de bestemming vliegen. Zo start je dit avontuur niet alleen. Kijk voor meer informatie bij de prijzen en data pagina per bestemming. 

Flexibel programma

Ook als je tussen de 18 en 21 jaar bent, is het mogelijk deel te nemen aan de meeste jongerenreizen. Het verschil is dat je met volwassenen de taalcursus volgt en in de accommodatie verblijft en de huisregels soepeler zijn. De voordelen zijn dat de begeleider 24 uur tot je beschikking staat, het activiteitenprogramma en de maaltijden geboekt zijn. Als je ouder dan 18 jaar bent, kun je ook een taalreis voor volwassenen boeken.

Heb je vragen of individueel advies nodig?

Wij staan altijd vriendelijk en deskundig tot jouw beschikking!

Neem contact met ons op