Taalcursussen Engels in Malta voor jongeren

Wil je Engels leren op Malta of je taalvaardigheden verbeteren in een van de mooiste en meest geschiedenisrijke landen aan de Middellandse Zee? Dan is het zonovergoten Malta, met haar kristalheldere water en gouden stranden, de plek voor jou! Dit Engelstalige droomeiland is de ideale bestemming voor studenten die hun Engels willen verbeteren en zich willen onderdompelen in een jong en opwindend land.

Kies tussen de twee scholen van Sprachcaffe, St. Julian's en St. Paul's Bay, en breng een onvergetelijke tijd door met het maken van nieuwe vrienden en herinneringen in een prachtige en ontspannen omgeving.

Dus waar wacht je nog op? Kies Malta als bestemming voor je taalreis en leer Engels op een boeiende en leuke manier, terwijl je maar een paar stappen van het strand verwijderd bent!

Prachtige stranden

De turquoise Middellandse Zee en de gouden stranden van Malta nodigen je uit om te zwemmen en te ontspannen.

Zonnig

Tot 12 uur zon per dag! Het ideale weer voor een perfecte vakantie, het hele jaar door.

Gemakkelijke communicatie

De meerderheid van de inwoners van Malta spreekt vloeiend Engels, dus je kunt meteen je taalvaardigheden oefenen!

Verscheidenheid aan activiteiten

Verken alles wat dit mediterrane paradijs te bieden heeft, van onderwatergrotten tot middeleeuwse architectuur!

Je vorige schoollessen zijn niet te vergelijken met deze taalcursus Engels op Malta! Dankzij de uitgebreide kennis en jarenlange ervaring van onze taaldocenten zijn onze lessen Engels werkelijk uniek en de ideale manier om je taalniveau te verbeteren in de aanloop naar je schoolexamens of vervolgopleiding. De mix tussen theorie en praktijk die de PLUS Taalreizen leerervaring biedt is werkelijk ongeëvenaard, en de volledige onderdompeling in de Engelstalige omgeving van Malta is het recept voor succes voor al onze studenten.

Malta - het eiland voor vakanties met een leereffect

Onze twee top taalscholen in Malta liggen allebei direct aan zee en geven je de motivatie die je nodig hebt. Je kunt ook kiezen uit verschillende andere cursussen, zodat je voor elk niveau de juiste cursus kunt vinden. Of je nu een beginner of een gevorderde leerling bent, het leren van 's werelds nummer één taal in Malta is een heel bijzondere ervaring. En met een gegarandeerd hoge funfactor!

Als je geïnteresseerd bent in een taalreis naar Malta, moet je niet te lang wachten. Door je in te schrijven kun je een van de felbegeerde plaatsen bemachtigen! De combinatie van intensieve lessen in onze cursussen van hoge kwaliteit en je vrije tijd doorbrengen in de zon op het strand is erg populair bij Sprachcaffe!

Vragen en antwoorden over Malta

Hoe is de cultuur in Malta?

Laat je niet misleiden door de geringe afmetingen van Malta. Het eiland is een van de meest cultuurrijke eilanden van Europa. Met gebouwen en tempels die dateren uit 5000 voor Christus is Malta een openluchtmuseum dat klaar is om verkend te worden. De historische wortels van het eiland worden geëvenaard door de moderne locatie, waarbij de hoofdstad Valletta je het vermaak en de levenservaring van een grote stad biedt. Maar afgezien van de geschiedenis en de prachtige omgeving, zijn het vooral de mensen die Malta tot the place to be maken. De warmte en levensvreugde van de Maltezen werken aanstekelijk. Je zult je meteen thuis voelen in zo'n ruimdenkend en vriendelijk land, dat erom bekend staat mensen van over de hele wereld met open armen en een oprechte glimlach te verwelkomen.

Wat zijn populaire activiteiten in Malta?

Gezien de geringe afmetingen van Malta ben je nooit ver verwijderd van de prachtige stranden en eilanden. Enkele van de populairste zijn St. Peter's Pool, met zijn prachtige turquoise water, en de eilanden Comino en Gonzo, beroemd om hun Caribische stranden en de dromerige baai Blue Lagoon. Maar op Malta draait het niet alleen om zonnebaden en zwemmen! Als je je avontuurlijk voelt, waarom verken je dan niet de prachtige steden van het land? Maak een uitstapje naar de hoofdstad van het eiland, Valletta, en verken de betoverende straatjes helemaal te voet! Andere niet te missen locaties zijn Malta's pittoreske stadjes en vissersdorpjes, van Victoria en Rabat tot Mdina en Burgu.

Waarom is een taalreis naar Malta aan te raden?

Wat Malta de perfecte locatie maakt voor Engelstalige reizen, is het feit dat de inwoners er universeel Engels spreken. Bijna 90% van de bevolking spreekt Engels, dus je kunt je er volledig onderdompelen en je taalvaardigheden altijd oefenen. Malta is echt het beste van twee werelden: een prachtige plek om je vakantie door te brengen en de ideale omgeving om je Engelse taalniveau aanzienlijk te verbeteren!

Wat is traditioneel Maltees eten?

Before gaining independece, Malta belonged to several other countries. This resulted in a cuisine that is a combination of many different influences. Malta's "Cucina Povera" ("poor people's cuisine") is characterised by simple yet incredibly tasty foods. One of the island's most popular snacks is 'pastizzi', a filled puff pastry. A great summer snack is also the 'ftiraf', flatbread topped with tomatoes, onions, garlic, and covered in delicious olive oil. Maltese cuisine is heavily fish-based given its many fishing villages. Another typical Maltese food is 'aljotta', an incredibly tasty type of fish soup.

Wat zijn interessante feiten over Malta?

Door Malta's centrale ligging in de Middellandse Zee vochten vele landen eeuwenlang om het eiland te veroveren. Pas in 1964 werd Malta een onafhankelijke republiek die als volwaardig land werd erkend. Naast Engels heeft Malta nog een andere nationale hoofdtaal, Malti, een mengtaal van alle talen van de landen waartoe Malta in het verleden behoorde. Malta is niet alleen een combinatie van meerdere talen, maar ook van meerdere eilanden zoals Gozo, Comino en andere onbewoonde eilanden. Als je Malta te voet of met de bus of auto verkent, vergeet dan niet dat het verkeer links rijdt in plaats van rechts, een gewoonte die de Britten hebben overgenomen. En tot slot is Malta met meer dan 300 zonnige dagen per jaar een waar paradijs op aarde voor alle zonliefhebbers.

Welke accommodatie is er?

Tijdens je taalreis in Malta kun je kiezen tussen residentie in St. Paul's Bay of een residentie in St. Julian's in de directe omgeving van de klaslokalen. Dus of je nu het leven van echte Maltezen wilt ervaren of liever met andere studenten samenwoont, Sprachcaffe heeft een optie voor iedereen.