Bespaar tot €400 op je volgende taalreis met de Espressokorting!

Bespaar flink op je volgende avontuur! Pak onze ongelofelijke kortingen uit en maak je dromen waar. Wacht niet; begin vandaag nog met besparen!

Meer informatie

Jongerenreis Engels op Malta

Een jongerenreis naar Malta is de ideale combinatie van Engels leren in combinatie met vakantie vieren. Malta is een zonnig eiland met veel gezellige baaitjes en strandjes in de Middellandse Zee. Het ligt onder de voet van Italië en er heerst altijd een heerlijk klimaat. De Maltezen zijn bovendien erg vriendelijk en gastvrij. Malta was vroeger een Britse kolonie en daarom zijn er twee officiële talen: het Maltees en het Engels. Onze taalschool op Malta bestaat uit een prachtig schoolcomplex met klaslokalen, accommodatie, restaurant en zwembad op één locatie. Malta is dus een ideale plek voor een jongerenreis Engels!

Wij bieden jongerenreizen naar twee bestemmingen in Malta. Onze taalscholen zijn internationaal georiënteerd. Er komen jongeren vanuit de hele wereld om hier Engels te leren.

Informatie Malta

Malta is uniek. Het is vroeger door verschillende landen veroverd geweest. Daarom zijn er vele verschillende invloeden terug te vinden, vooral in de historische bezienswaardigheden. Je vindt er zelfs eeuwenoude tempels en ruïnes. Tijdens de talloze activiteiten en excursies gedurende de jongerenreis maak je kennis met al het moois dat Malta biedt. Denk aan een excursie naar de hoofdstad Valetta, dat zelfs op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, met een bezoek aan de kathedraal, de haven en het paleis. Of een boottocht langs de prachtige baaien of een bezoek aan Mdina. Dit is een klein ommuurd stadje met prachtig uitzicht op de rest van Malta. Shoppen in het nabijgelegen Sliema is ook aan te raden.

Aangezien Malta in de Middellandse Zee ligt, worden er veel visgerechten gegeten. Daarnaast zijn er veel Italiaanse invloeden, zoals pizza's en pasta's. Malta is onderdeel van de EU en er wordt in euro's betaald. Het heerlijke klimaat, de verrassende keuken en de vele mogelijkheden voor sport en cultuur maken Malta tot een uitstekende plaats voor een jongerenreis Engels.