Taalreizen in het buitenland voor volwassenen

PLUS Taalreizen biedt taalreizen voor studenten en volwassenen in 7 verschillende talen op de mooiste bestemmingen. Een taalreis is een uitstekende combinatie van een taalcursus en vakantie. Je leert de taal in het land waar deze gesproken wordt en maakt kennis met de cultuur en omgeving. Een taalreis voor volwassenen is al mogelijk vanaf een week tot een jaar.

Wij bieden taalreizen voor volwassenen in 7 talen:

Engelse taalreizen

Taalreizen naar Engeland, Duitsland, Malta, Amerika, Canada en Zuid-Afrika

Meer informatie »

Taalcursussen

PLUS Taalreizen werkt samen met internationale taalscholen die bekend staan om de goede kwaliteit en de vriendelijke sfeer. Wij hebben met hen een jarenlange relatie opgebouwd en wij bezoeken onze taalscholen regelmatig. De taalcursussen zijn voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Er is een groot aanbod aan type taalcursussen en voor iedereen een passende cursus.

Accommodatie

Tijdens je taalreis verblijf je in een accommodatie die bij jou past. Het verblijf bij een gastgezin is de meest ideale manier om de cultuur en gebruiken te leren kennen van de lokale bevolking. In een appartement of residentie verblijf je vaak met andere internationale studenten.

Activiteiten

Naast de taalcursus maak je makkelijk contact met internationale medecursisten en ben je ongemerkt de hele dag met de taal bezig. Er worden vaak leuke activiteiten en excursies georganiseerd, met als doel de taal, je medecursisten en het land te leren kennen. Zo heb je een onvergetelijke taalreis!

Heb je nog vragen of individueel advies nodig?

Wij staan altijd vriendelijk en deskundig tot jou beschikking!

Neem contact met ons op