Frans leren met PLUS Taalreizen

Waarom Frans leren?

Ongeveer 110 miljoen mensen ter wereld hebben Frans als moedertaal. Frans wordt o.a. gesproken in Frankrijk, Canada, België, Zwitserland en Luxemburg. Het Frans is nog steeds, ondanks de opkomst van het Engels, een belangrijke taal in het diplomatieke verkeer. Ook is het Frans nog altijd één van de officiële talen van de Verenigde Naties en speelt de taal een belangrijke rol binnen de Europese Unie. Een goede basiskennis van het Frans is een pré voor iedereen die zich op internationaal gebied wil ontwikkelen en internationale contacten op wil doen.

Met PLUS Taalreizen kun je Frans leren in de volgende landen:

Taalcursus Frans

De meest aantrekkelijke en effectieve manier om Frans te leren of je Franse taalkennis uit te breiden is door het volgen van een taalcursus in het buitenland! Leer Frans in een Franstalig land en combineer een vakantie in het buitenland met een effectieve taalcursus. In gesprekken met de plaatselijke bevolking, leraren en medestudenten ontwikkel je gemakkelijk je Franse spreek- en luistervaardigheden.

Een taalreis naar een land waar Frans de voertaal is draagt bij aan een snellere beheersing van de taal en biedt je tegelijkertijd de mogelijkheid om de cultuur, mentaliteit en gastvrijheid van de inwoners van je gastland te leren kennen.

PLUS Taalreizen biedt Franse taalreizen aan op 2 bestemmingen in 2 verschillende landen. Je kunt bijvoorbeeld Frans leren in de Franse kuststad Nice. Ga je liever wat verder weg dan kun je ook Frans leren in Rabat in Marokko.

Online cursussen Frans

Alle Franse cursussen kunnen ook online gedaan worden, begin met Frans leren in de gebruikelijke PLUS Taalreizen kwaliteit met gekwalificeerde Franse leraren in kleine groepen of individueel.

Leer nu Frans online

De perfecte Franse taalreis met PLUS Taalreizen

Frans leren

Met PLUS Taalreizen kunt u uw gewenste doelen bereiken. Wij laten u zien hoe u het beste kunt leren!

Meer info

Accommodatie

Voor onze Franse taalreizen kunt u kiezen uit vier steden waar we geschikte accommodatie voor u hebben!

Meer info

Cursussen

Kies de cursus die perfect bij uw behoeften past. Of je nu beginner of gevorderde bent!

Meer info

Onze diensten

Wij bieden taalreizen van de hoogste kwaliteit. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze tijd!

Meer info

Kies één van de 4 Franse taalscholen

Er zijn 29 landen waar Frans de officiële taal is. Wij hebben 4 geweldige bestemmingen geselecteerd voor uw taalreis: Leer Frans in Frankrijk, Canada of Marokko en word omringd door moedertaalsprekers. Onze taalscholen zijn gevestigd in de metropolen Parijs en Nice, de Frans-Amerikaanse stad Montréal en het oosterse Rabat. Er is gegarandeerd voor ieder wat wils!

Uw voordelen van een taalreis Frans

Frans is één van de belangrijkste talen in de politiek en het bedrijfsleven - u hoort zijn kenmerkende klank op veel plaatsen ter wereld. Met een studiereis Frans kunt u de taal leren in het romantische Frankrijk, het kosmopolitische Canada of in de levendige hoofdstad Rabat. Door een taalcursus in een Franstalig land te volgen, boekt u ongetwijfeld de snelste vooruitgang en ontdekt u ook de cultuur, mentaliteit en gastvrijheid. U zult nuttige ervaring opdoen over de taal, zoals idiomen of spreektaal van de lokale bevolking. Naast een leerzame cursus Frans, zult u ook een onvergetelijke vakantie beleven en internationale vrienden maken!

Voor wie zijn de Franse taalcursussen geschikt?

Of u nu een student of een volwassene bent, u kunt deelnemen aan een van onze Franse taalreizen! Het maakt niet uit of u een beginner bent of dat u al een goede kennis van de taal heeft. Een niveautest aan het begin van uw taalreis helpt ons om uw taalniveau te bepalen, zodat we de juiste taalcursus voor u kunnen vinden!

Accommodatie en lessen tijdens uw taalreis Frans

Om een goed leerresultaat te garanderen, geven alleen gekwalificeerde leraren met Frans als moedertaal les in onze cursussen. U leert de grondbeginselen van de Franse taal, maar ook populaire zinnen in het Frans en de cultuur van het land. Samen met andere internationale studenten die hetzelfde taalniveau hebben als u, zult u Frans leren met effectieve lesmethoden en veel plezier.

Ook na de lessen kunt u ideeën uitwisselen met de andere studenten of praten met moedertaalsprekers. Dankzij onze accommodatiemogelijkheden is dit niet moeilijk:

Appartementen

Je woont in een appartement of residentie met je medestudenten in een één- of tweepersoonskamer. Op deze manier krijg je niet alleen culturele inzichten in het Franstalige land, maar ook in de hele wereld door de internationaliteit van de studenten.

Gastgezinnen

Om nog meer inzicht in de cultuur van het land te krijgen, heb je de mogelijkheid om tijdens je taalverblijf bij een gastgezin te wonen. Dit biedt je een grote meerwaarde omdat je dan de hele dag de taal kunt gebruiken!

In een hotel

Als je wat meer privacy wilt, kunnen we een hotel voor je boeken in Parijs, Nice of Rabat.

Onze huidige aanbiedingen voor taalreizen Frans

Profiteer van onze last minute aanbiedingen en reis naar uw droombestemming om Frans te leren. Bijvoorbeeld een leerzame taalreis naar één van onze taalscholen in Frankrijk, Canada of Marokko.

Heb je nog vragen of individueel advies nodig?

Wij staan altijd vriendelijk en deskundig tot jou beschikking!

Neem contact met ons op