Engels leren met PLUS Taalreizen

Waarom Engels leren?

De Engelse taal, die haar oorsprong in Engeland vindt, is de meest gesproken taal ter wereld en speelt zowel privé als zakelijk een steeds grotere rol. Het is de officiële voertaal binnen vele internationale organisaties en de meest gebruikte taal binnen de wetenschap. Een goede basiskennis van het Engels is een pré voor iedereen die zich op internationaal gebied wil ontwikkelen en internationale contacten op wil doen.

Met PLUS Taalreizen kun je Engels leren in de volgende landen:

Malta St. Paul's Bay

Verbeter je Engelse vaardigheden en verken prachtige stranden.

Meer informatie »

Ontdek uw ideale taalreis in het Engels

Met succes Engels leren

Wij zullen u de beste manier laten zien om een wereldtaal te leren en u helpen om uw doelen te bereiken!

Meer info

Uw accommodatie

Maak kennis met het leven in een gastgezin of een appartement met andere studenten? Vind jouw juiste accommodatie!

Meer info

Taalcursussen voor iedereen

Of u nu een beginner bent, gevorderd of u voorbereidt op een taalcertificaat, kies de cursus die bij uw doelstellingen past.

Meer info

Onze diensten

Wij bieden taalreizen van de hoogste kwaliteit. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze tijd!

Meer info

Kies één van de 16 taalscholen voor uw taalreis Engels.

Wij bieden Engelse taalcursussen aan in Malta, Engeland, Canada, en Zuid Afrika We hebben een aantal droombestemmingen geselecteerd voor uw taalreis Engels! U kunt zich verheugen op een taalreis naar levendige wereldmetropolen zoals Londen, of Vancouver, waarvan het unieke karakter u gewoonweg zal overweldigen!

Uw voordelen van een taalreis Engels

In tegenstelling tot een normale taalcursus Engels, bent u tijdens een taalreis Engels constant in aanraking met de taal, ook buiten de cursussen om. U zult het geleerde in het dagelijks leven kunnen gebruiken en Engels spreken met de lokale bevolking en andere internationale studenten. U zult ook de cultuur van het land van uw keuze ontdekken, zinnen en spreektaal leren van moedertaalsprekers, en vertrouwd raken met de gewoonten en de manier van leven van het land.

Doordat u tijdens uw taalreis Engels voortdurend geconfronteerd wordt met de Engelse taal, treedt u voortdurend buiten uw comfortzone en vergroot u op deze manier uw zelfvertrouwen bij het spreken van de Engelse taal. Tijdens uw gehele taalreis Engels ondersteunen wij u bij het verbeteren van uw Engelse taalvaardigheden!

Voor wie zijn de Engelse taalcursussen geschikt?

Onze taalcursussen Engels zijn geschikt voor volwassenen en studenten die Engels willen leren in een ontspannen sfeer en een onvergetelijke vakantie willen hebben! Het maakt niet uit hoe oud je bent, of je een beginner bent en weinig tot geen voorkennis hebt of dat je al goed Engels spreekt maar het perfect wilt leren - wij hebben de juiste cursus voor jou.

Accommodatie en onderwijs tijdens uw taalcursus Engels

Onze docenten zijn moedertaalsprekers en hooggekwalificeerd, volgens strenge normen. Tijdens uw taalcursus Engels communiceert u uitsluitend met moedertaalsprekende docenten en andere internationale deelnemers. Het meest up-to-date lesmateriaal en de nieuwste taalkundige bevindingen zijn uw constante begeleiders tijdens uw taalstudiereis. Bovendien maakt u een plaatsingstest, zodat u kunt deelnemen aan de cursus die het beste bij u past.

U wordt tijdens uw taalreis Engels niet alleen goed gehuisvest in onze taalschool, maar ook in onze accommodaties.

Appartementen met andere studenten

Vind je accommodatie in een appartement of in een residentie met andere studenten van over de hele wereld. Zo maak je snel nieuwe vrienden en heb je de mogelijkheid om je pas geleerde Engelse vaardigheden meteen te gebruiken.

Gastgezinnen voor u geselecteerd

Vind uw accommodatie bij een gastgezin dat zorgvuldig voor u is geselecteerd. Leven bij een gastgezin geeft je het voordeel dat je constant omringd bent door de taal en tegelijkertijd de cultuur uit de eerste hand ervaart.

Onze huidige aanbiedingen voor taalreizen Engels

Profiteer van onze aanbiedingen en ga op een taalreis waarbij u uw droombestemmingen kunt bezoeken en tegelijkertijd Engels kunt leren. U kunt bijvoorbeeld op een geweldige Engelse taalreis gaan naar één van onze Engelse taalscholen in Engeland.

Heb je nog vragen of individueel advies nodig?

Wij staan altijd vriendelijk en deskundig tot jou beschikking!

Neem contact met ons op