VALENTIJNSDAG SPECIAL t/m 28 februari 2022: Boek nu en krijg de tweede accommodatie gratis! Meer info >>

Engels leren met PLUS Taalreizen

Waarom Engels leren?

De Engelse taal, die haar oorsprong in Engeland vindt, is de meest gesproken taal ter wereld en speelt zowel privé als zakelijk een steeds grotere rol. Het is de officiële voertaal binnen vele internationale organisaties en de meest gebruikte taal binnen de wetenschap. Een goede basiskennis van het Engels is een pré voor iedereen die zich op internationaal gebied wil ontwikkelen en internationale contacten op wil doen.

Met PLUS Taalreizen kun je Engels leren in de volgende landen:

Malta St. Paul's Bay

Verbeter je Engelse vaardigheden en verken prachtige stranden.

Meer informatie »

Taalcursus Engels

De meest aantrekkelijke en effectieve manier om Engels te leren of je Engelse taalkennis uit te breiden is door het volgen van een taalcursus in het buitenland! Leer Engels in een Engelstalig land en combineer een vakantie in het buitenland met een effectieve taalcursus. In gesprekken met de plaatselijke bevolking, leraren en medestudenten ontwikkel je gemakkelijk je Engelse spreek- en luistervaardigheden.

Een taalreis naar een land waar Engels de voertaal is draagt bij aan een snellere beheersing van de taal en biedt je tegelijkertijd de mogelijkheid om de cultuur, mentaliteit en gastvrijheid van de inwoners van je gastland te leren kennen.

PLUS Taalreizen biedt Engelse taalcursussen aan op 18 bestemmingen aan 19 verschillende taalscholen. Je kunt bijvoorbeeld Engels leren in St Julians op Malta, of in Engeland aan één van onze taalscholen in Brighton, Cambridge, Londen Ealing, Londen Centrum, Newcastle of Oxford. In Ierland kun je in Dublin een Engelse taalcursus volgen en in Schotland in Edinburgh. Ook bieden wij Engelse taalcursussen aan in de Verenigde Staten en Canada. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Engelse taalcursus in Boston, Los Angeles, LA Orange County, New YorkMontreal, Ottawa, Toronto, Vancouver of Victoria. In Australië kun je in Sydney Engels leren.

Heb je nog vragen of individueel advies nodig?

Wij staan altijd vriendelijk en deskundig tot jou beschikking!

Neem contact met ons op