VALENTIJNSDAG SPECIAL t/m 28 februari 2022: Boek nu en krijg de tweede accommodatie gratis! Meer info >>

Duits leren met PLUS Taalreizen

Waarom Duits leren?

Duits is de officiële taal in Duitsland, Oostenrijk en Liechtenstein, en één van de officiële talen van Zwitserland, Luxemburg, België, Denemarken en Italië. Met ongeveer 105 miljoen moedertaalsprekers is het Duits de grootste taal in de Europese Unie en na het Russisch de grootste taal in Europa. Duits is tevens een erg belangrijke taal binnen de internationale handel aangezien Nederland het meeste zaken doet met Duitsland. Wanneer je in de internationale handel werkzaam bent is kennis van de Duitse taal en cultuur dus een pré.

Met PLUS Taalreizen kun je Duits leren in:

Taalcursus Duits

De meest aantrekkelijke en effectieve manier om Duits te leren of je Duitse taalkennis uit te breiden is door het volgen van een taalcursus in het buitenland! Leer Duits in een Duitstalig land en combineer een vakantie in het buitenland met een effectieve taalcursus. In gesprekken met de plaatselijke bevolking, leraren en medestudenten ontwikkel je gemakkelijk je Duitse spreek- en luistervaardigheden.

Een taalreis naar een land waar Duits de voertaal is draagt bij aan een snellere beheersing van de taal en biedt je tegelijkertijd de mogelijkheid om de cultuur, mentaliteit en gastvrijheid van de inwoners van je gastland te leren kennen.

PLUS Taalreizen biedt Duitse taalreizen aan op 3 bestemmingen in Duitsland. Je kunt bijvoorbeeld Duits leren in Berlijn, Düsseldorf of Frankfurt.

Heb je nog vragen of individueel advies nodig?

Wij staan altijd vriendelijk en deskundig tot jou beschikking!

Neem contact met ons op