Duits leren met PLUS Taalreizen

Waarom Duits leren?

Duits is de officiële taal in Duitsland, Oostenrijk en Liechtenstein, en één van de officiële talen van Zwitserland, Luxemburg, België, Denemarken en Italië. Met ongeveer 105 miljoen moedertaalsprekers is het Duits de grootste taal in de Europese Unie en na het Russisch de grootste taal in Europa. Duits is tevens een erg belangrijke taal binnen de internationale handel aangezien Nederland het meeste zaken doet met Duitsland. Wanneer je in de internationale handel werkzaam bent is kennis van de Duitse taal en cultuur dus een pré.

Met PLUS Taalreizen kun je Duits leren in:

Taalcursus Duits

De meest aantrekkelijke en effectieve manier om Duits te leren of je Duitse taalkennis uit te breiden is door het volgen van een taalcursus in het buitenland! Leer Duits in een Duitstalig land en combineer een vakantie in het buitenland met een effectieve taalcursus. In gesprekken met de plaatselijke bevolking, leraren en medestudenten ontwikkel je gemakkelijk je Duitse spreek- en luistervaardigheden.

Een taalreis naar een land waar Duits de voertaal is draagt bij aan een snellere beheersing van de taal en biedt je tegelijkertijd de mogelijkheid om de cultuur, mentaliteit en gastvrijheid van de inwoners van je gastland te leren kennen.

PLUS Taalreizen biedt Duitse taalreizen aan op 3 bestemmingen in Duitsland. Je kunt bijvoorbeeld Duits leren in Frankfurt of München!

De perfecte Duitse taalreis met PLUS Taalreizen

Duits leren 

Duits leren met PLUS Taalreizen is niet alleen leuk, maar ook een goede investering in uw toekomst.

Meer info

Passende taalcursus

Wij bepalen uw taalniveau en u krijgt een taalcursus die bij u past - of u nu beginner of gevorderd bent.

Meer info

Accommodatie 

Onze taalscholen bieden een prettige leeromgeving. Om ervoor te zorgen dat u zich helemaal op uw gemak voelt, hebben wij de juiste accommodatie!

Meer info

Onze inbegrepen diensten

Bij PLUS Taalreizen hoeft u zich nergens zorgen over te maken wij bieden alles wat u nodig heeft met ons totaalpakket!

Meer info

Kies uit onze twee Duitse taalscholen

Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw Duits te verbeteren in één van de twee taalscholen in de Duitse metropolen Frankfurt am Main of München. De centraal gelegen taalscholen zijn het perfecte startpunt om de steden beter te leren kennen en contacten te leggen met de lokale bevolking en andere internationale studenten.

Uw voordelen van een taalreis Duits

Met onze taalcursussen Duits boekt u snel vooruitgang en ontdekt u ook de mentaliteit en gastvrijheid van de Duitsers. Ontmoet de lokale bevolking in de biertuin, bewonder de vele historische gebouwen en dompel uzelf onder in de bewogen geschiedenis van het land. Als u zich inlaat met de mensen en de cultuur van het land, zult u nog intensere resultaten boeken. Leer de taal waar die wordt geleefd! Met een taalreis naar Duitsland doet u waardevolle ervaring op, verdiept u uw Duitse taalvaardigheden en beleeft u een geweldige tijd.

Voor wie zijn taalcursussen Duits geschikt?

Als u uw Duits wilt verbeteren, maakt het bij PLUS Taalreizen niet uit of u een beginner bent of al een gevorderde kennis van de Duitse taal heeft. Door middel van onze niveautest, die u aan het begin van uw taalreis maakt, vinden we de juiste cursus voor uw taalniveau.

Accommodatie en lessen tijdens uw taalreis Duits

In onze taalscholen worden de lessen uitsluitend gegeven door moedertaalsprekers. Dit betekent dat u tijdens uw cursus voortdurend met de taal wordt geconfronteerd en grammaticaregels en woordenschat leert, maar ook spreektaal en verschillende idiomen. Aangezien de andere studenten op hetzelfde niveau zitten als u, zullen de taallessen aangepast worden aan uw leervorderingen.

Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, kunt u kiezen uit verschillende accommodaties:

Appartementen

Samen met andere studenten woon je in een appartement in een één- of tweepersoonskamer. Op deze manier kun je ook na de les uitwisselen met internationale studenten.

Gastgezinnen

Wil je de echte Duitse manier van leven ervaren? Als u tijdens uw taalstudiereis bij een Duits gastgezin woont, is dat heel eenvoudig!

Hotel

Als uw privacy belangrijk is kunnen wij voor u een verblijf in een hotel regelen.

Onze huidige aanbiedingen voor taalreizen Duits

Profiteer van onze last minute aanbiedingen en reis naar uw droombestemmingen voor het leren van een taal. Bijvoorbeeld een leuke taalreis naar één van onze taalscholen in Duitsland.

Heb je nog vragen of individueel advies nodig?

Wij staan altijd vriendelijk en deskundig tot jou beschikking!

Neem contact met ons op