Engels leren in Engeland: Londen Ealing

Taalreis naar Londen

Trendy cultuurstad
Taalschool is centraal gelegen
Nuttige taalcursussen
De kosmopolitische hoofdstad Londen is één van de klassieke locaties voor een taalcursus Engels in Engeland. Londen is de grootste stad van het Verenigd Koninkrijk en er is altijd wel iets te zien en te beleven! Bovendien heeft Londen één van de meest uitgebreide transportsystemen ter wereld, je reist dus gemakkelijk van A naar B. Ervaar nu zelf de unieke atmosfeer van deze bruisende Engelse stad; internationaal maar toch typisch Brits.
Of je nu houdt van cultuur, natuur, winkelen, sport of uitgaan, Londen heeft iedereen wat te bieden! Bekijk de stad vanuit de London Eye, het grootste reuzenrad ter wereld, of breng een bezoekje aan één van de vele beroemde bezienswaardigheden als London Bridge, de Big Ben, Tower of Londen, of Buckingham Palace. Wil je even bijkomen dan kan dit in één van de vele stadsparken; in Londen vind je meer dan 100 parken, waarvan Hyde Park één van de grootste en bekendste is.
Ben je geïnteresseerd in kunst en cultuur dan zul je zeker tevreden zijn met het grote museumaanbod. Vooral het British Museum en de National Gallary zijn echte aanraders! Het overgrote deel van de musea in Londen is gratis toegankelijk. Later op de dag kun je een bezoekje brengen aan een van de vele theaters in het bruisende theaterdistrict West End of genieten van het grote aanbod aan traditionele Engelse pubs, internationale restaurants en uitgaansgelegenheden. 
De wijk Londen Ealing
Onze taalschool is gelegen in Londen Ealing, een wijk in het westen van Londen. Londen Ealing is een stuk rustiger dan hartje Londen, maar heeft een eigen centrum met shopping mall en restaurantjes. De wijk heeft goede verbindingen met het centrum van Londen. Zo ben je met de metro binnen ongeveer 25 minuten bij Picadilly Circus. Ook kun je gebruik maken van diverse trein- en busverbindingen. Ealing staat vooral bekend om zijn filmstudio’s, die in 1955 werden overgenomen door de BBC. Vandaar dat deze wijk vaak terug is te zien in Engelse films en televisieseries.

Taalreizen naar London Ealing voor volwassenen en studenten

Ervaar de Engelse taal met andere gelijkgestemden van over de hele wereld.

Volwassenenreis naar London Ealing

Taalreizen naar London Ealing voor jongeren & scholieren

Taalreizen naar London Ealing voor jongeren in de leeftijd van 14 tot 21 jaar.

Jongerenreis naar London Ealing


Engels leren in Londen: Taalschool Londen Ealing

Taalschool Languages Plus

Dichtbij het centrum

Taalschool in een rustige wijk op 25 miuten van het centrum

Persoonlijke aandacht

Kleine persoonlijke taalschool

Geaccrediteerd

De taalschool is geaccrediteerd door de Britisch Council

Jongerenreis

Jongerenreis onder de 18 jaar mogelijk

Onze taalschool ligt in Ealing, in West Londen. Ealing ligt in zone 3, op 25 minuten met de metro van het centrum van Londen. Het is een fijne plek om te wonen en te studeren. Er zijn uitstekende voorzieningen in de buurt zoals winkelcentra, sportclubs, bioscopen en theaters, talrijke restaurants met een groot assortiment aan internationale keukens. Ook vind je er natuurlijk veel traditionele Engelse pubs. De taalschool is gevestigd in een Victoriaans gebouw en beschikt over 10 klaslokalen, een studentenlounge en keuken, een bibliotheek, een studieruimte en een patio. Ook zijn er computers met gratis internet aanwezig en is er WiFi op school. Onze taalschool is geaccrediteerd door de British Council.

Engels leren in Londen Ealing: Taalcursus

Taalcursus Engels

Minimale leeftijd van 18 jaar*
's Morgens en/of 's middags les van maandag t/m vrijdag
Maximaal 15 studenten per klas
Certificaat van deelname na cursus

Voorafgaand aan de taalcursus wordt er een online niveautest afgenomen. Op basis van de resultaten van deze test word je vervolgens ingedeeld bij andere studenten met ongeveer hetzelfde niveau. Onze taalschool in Londen Ealing biedt de volgende Engelse taalcursussen aan:

Standaard cursus: Wil jij je engels iets verbeteren of opbouwen vanaf het begin? Ga dan voor deze optie. De standaard cursus biedt 20 lessen per week en heeft maximaal 12 studenten in een klas.

Intensieve cursus: Wil jij snel en goed engels leren? Dan is de intensieve cursus wellicht de juiste keuze. Deze cursus bestaat uit 30 lessen per week en heeft maximaal 12 studenten in een klas.

Super intensieve cursus: De Super Intensieve Cursus bestaat uit 40 lessen van elk 45 minuten, waarvan 10 begeleide zelfstudie. De minimale duur is 1 week en het kan worden erkend als educatief verlof. De groepsgrootte is beperkt tot 10-12 personen.

Examen voorbereiding cursussen:FCA, CAE of IELTS: 30 lessen per week- 20 standaard cursus en 10 lessen examen voorbereiding.

  • Deze cursus duurt minimaal 4 weken
  • Bestaat uit een klas van maximaal 10 studenten.

A1-A2: Eerste maandag van de maand
B1: Tweede maandag van de maand
B2: Derde maandag van de maand
C1: Vierde maandag van de maand

Privé lessen: De snelste en meest intensieve manier om Engels te leren is door het volgen van privélessen. Het voordeel van privélessen is dat deze kunnen worden aangepast aan de interesses en behoeften van de student. Bovendien kun je elk moment met deze taalcursus starten. Je kunt kiezen voor privélessen van 2 of 4 lesuren per dag. Over het algemeen vinden de privélessen ´s middags plaats.

*Deelname van studenten van 16 en 17 jaar oud is mogelijk wanneer je samen met een meerderjarig familielid of voogd verblijft. Deelname is op aanvraag.

Roos Verouden (20)

Roos verbleef 8 weken in Londen Ealing om Engels te leren: ''Wat een geweldige manier om de deze mega metropool te ontdekken en tegelijkertijd aan mijn Engels te werken! Het is een geweldige, kleine school met een intieme sfeer en geweldige docenten die je zoveel mogelijk binnen als buiten de lessen proberen te helpen.''


>> Lees de volledige ervaring

Olaf de Waal (20)

Olaf verbeterde zijn in Engels in Londen Ealing: ''Het leukste dat ik geleerd heb is het contact leggen met andere internationale studenten. Eigenlijk vind iedereen het fijn om contact te hebben en samen erop uit te gaan, maar vaak is het lastig om de eerste stap te zetten. Ik heb dus geleerd om gewoon maar mensen te 'inviten' om mee te gaan en je krijgt dan snel heel blije gezichten en positieve reacties!''

>> Lees de volledige ervaring

Wil je nog meer lezen over andere studenten hun ervaringen ? Klik op deze link voor meer ervaringsberichten.


Engels leren in Londen Ealing: Accommodatie

Accommodatie in Londen Ealing

Maximaal 35 minuten reistijd
Appartement of gastverblijf
Contact met de lokale bevolking
Internationale medestudenten

Onze taalschool in Londen Ealing biedt gastverblijven aan. De accommodatie is beschikbaar van zondag t/m zaterdag (een dag voor- en na aanvang van de taalcursus). Wil je een extra nacht bijboeken, dan is dit altijd op aanvraag. In Londen Ealing kun je kiezen uit de volgende accommodaties:

Gastverblijf
Wonen bij een gastverblijf is een leuke manier om 'the London way of life' van dichtbij mee te maken. Verblijf kan ook geboekt worden op basis van halfpension, dus inclusief ontbijt en diner. Je kunt kiezen voor een één- of tweepersoonskamer. Deze deel je met een student van de school van hetzelfde geslacht. De gastverblijven bevinden zich op 15 tot maximaal 35 minuten reisafstand van de school. Let op: je kunt geen gebruik maken van de keuken of wasmachine. De school kan je ter plekke adviseren waar de dichtstbijzijnde wasserette is.

Check-in tijden accommodatie

Je kunt tussen 11.00 en 18.00 uur inchecken bij je appartement en tussen 10.00 en 22.00 uur bij je gastverblijf.
In de reisinformatie die je voor vertrek ontvangt, geven we je tips over hoe je het beste van vliegveld of station naar de school/accommodatie kunt gaan.
Het is ook mogelijk om je eigen accommodatie te regelen en bij ons alleen de cursus te boeken.

Engels leren in Londen Ealing: Activiteiten

Vrije tijd in London

★★★★★ Eten & Drinken

★★★★★ Shopping

★★★☆☆ Natuur & Recreatie

☆☆☆☆☆ Zwemmen & Strand

★★★★★ Cultuur

★★★★★ Transport

De taalschool organiseert naast de taalcursus een leuk en afwisselend vrijetijdsprogramma. Voorbeelden van activiteiten die de school organiseert zijn: excursies naar de Big Ben, Winsor Castle, het British Museum, een BBC TV Centre Tour, een pub lunch en nog veel meer. Ook 's avonds hoef je je niet te vervelen, zo organiseert de school regelmatig film- en theateravonden of bijvoorbeeld een bezoek aan een musical. In het weekend kun je je vaak opgeven voor dagexcursies naar bijvoorbeeld Oxford, Stonehenge, Cambridge of Brighton. Sommige activiteiten zijn gratis en voor sommige activiteiten wordt een kleine vergoeding
gevraagd.

Ealing en omgeving
De medewerkers van de taalschool in Londen Ealing geven je graag advies over de vele mogelijkheden om uitstapjes te maken. Ook kun je bij hen terecht over tips met betrekking tot eten, uitgaan, sport en andere faciliteiten in de buurt van de school. In Londen zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van recreatie, winkelen, sport en cultuur. Je hoeft je echter niet te beperken tot Londen zelf. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om alleen of met medecursisten de omgeving van Londen te gaan ontdekken. Je vindt hier prachtige Engelse steden, elk met hun eigen charme.

De data van de Harry potter tour in laagseizoen zijn 27/03/2024 and 16/10/2024. In het hoogseizoen: 26/07/2024, 02/08/2024, and 09/08/2024.


Engels leren in Londen Ealing: Prijzen en data

Inbegrepen

Taalcurcus Engels
Accommodatie
Niveautest en certificaat
Georganiseerde activiteiten

Hieronder vind je de data en prijzen voor je taalreis naar Londen Ealing. Houd er rekening mee dat er, afhankelijk van de vertrekdatum, andere prijzen gelden in verband met seizoenstoeslagen. Zie de tabel voor de prijzen.

De prijzen zijn per persoon in € en van toepassing op boekingen tot 1 juni 2022, met reizen t/m 31 maart 2023.

Optioneel bij te boeken bij jouw taalreis:

Het is mogelijk om vluchten, transfers en overige extra's via ons bij te boeken.

Boek hier jouw taalreis:

Cambridge examencursus

Examengeld verschilt per niveau en zal ter plaatse betaalt moeten worden. De examencursussen worden gevolgd over een periode van 12 weken. Voor meer informatie zie Cambridge examencursus.

Bestemming Startdata 2022 Examendata 2022 Examengeld
FCE 3/1, 31/1, 21/2, 14 of 28/3, 18/7, 15/8, 19/9 5/3, 23/4, 14/5, 4 of 18/6, 8/10, 5/11, 10/12 Op aanvraag
CAE 3/1, 31/1, 14 of 21/2, 14 of 28/3, 1/8, 15 of 22/8, 12 of 19/9 12/3, 23/4, 7 of 14/5, 4 of 18/6, 22/10, 5 of 12/11, 3 of 10/12 Op aanvraag

Cursusmateriaal

Cursusmateriaal (uitleen): £ 4/week, £ 35 borg, ter plaatse te betalen.

Seizoentoeslag

Voor de zomerperiode geldt een seizoenstoeslag die in de prijs wordt verrekend. Dit varieert per bestemming. Ook wordt in het voorseizoen al een seizoenstoeslag berekend!

Visum

Voor verblijf in Engeland is een visum niet vereist. Zorg er wel voor dat je een geldig paspoort meeneemt. Een identiteitskaart (ID-kaart) is niet meer geldig.