Jongerenreis Engels in Engeland: Londen

Engels leren in de wereldstad London

London, de bruisende hoofdstad van Engeland, is één van de metropolen in de wereld

Bezienswaardig- heden

Natural History Museum, Buckingham Palace, de Big Ben, London Eye, Tower Bridge en de Tower of London

Koningin van de buitenwijken

Ealing bekend als de 'Koningin van de buitenwijken' met zijn vele parken, is één van de groenste stadsdelen van London

Taalschool in rustige wijk Ealing

Historisch Victoriaans gebouw in het hart van Ealing, omringd door vele restaurants en winkels

Om het mooie Britse Engels te leren, ga je op jongerenreis naar Londen. Het is de hoofdstad en tevens grootste stad van Engeland. In Londen is altijd iets te beleven. Je vindt er de beste theaters van de wereld, beroemde musea en Londen is een paradijs voor shopliefhebbers. Onze taalschool ligt in een veilige buitenwijk Londen Ealing. Het is rustiger dan hartje Londen, maar het heeft uitstekende voorzieningen. Een jongerenreis naar Londen beidt je de kans om voor even in deze bruisende stad te wonen.

Wij bieden deze reis nu ook aan in de meivakantie. Begin jou reisavontuur in London en werk je Nederlandse accent weg!

Bezienswaardigheden Londen
Londen heeft wereldberoemde bezienswaardigheden die je gezien moet hebben. Tijdens de jongerenreis worden er vele activiteiten en excursies georganiseerd. De excursies zijn zeer divers, van een kijkje bij de London Bridge, de Big Ben en Buckingham Palace, tot een bezoek aan het het Aquarium en Madame Tussaud.  In je vrije tijd kun je natuurlijk ook zelf naar een bezienswaardigheid gaan of uitgebreid gaan shoppen aan bijvoorbeeld Oxford Street. Hier vindt je grote winkels als Zara, Bershka, Gap en Primark. Ook als je van musea houdt, kun je in Londen terecht, in bijvoorbeeld het British Museum en de National Gallery.
Londen Ealing
Onze taalschool ligt in Londen Ealing, een gezellige wijk in het westen van Londen. Het ligt in zone 3 op 30 minuten van het centrum van Londen en van Londen Heathrow. Het is rustiger dan hartje Londen en voelt veilig alsof je in een dorp bent. Er zijn voldoende faciliteiten als een eigen winkelcentrum, bibliotheek, Engelse pubs, een bioscoop en theater. Ook zijn er sportfaciliteiten en het Ealing Common Park ligt om de hoek van de taalschool.

Jouw middelbare schoolverblijf in Engeland

Wil je het Britse leven nog beter leren kennen? Met een high school verblijf in Brighton kun je genieten van het leven in de prachtige stad aan de zuidkust en je Engelse vaardigheden perfectioneren in één semester. Als hoogtepunt van je high school verblijf kun je de wereldmetropool verkennen met onze London Experience. Klik hier voor meer informatie »


Jongerenreis Engels in Londen Ealing: Taalschool

Kleine school in rustige wijk
Internationale klasgenoten
Docenten zijn gekwalificeerde 'native speakers'
Geaccrediteerd door de British Council
In West Londen, in de wijk Londen Ealing ligt onze taalschool. Het is opgericht in 1990 en gehuisvest in een Victoriaans gebouw. De taalschool is niet zo groot en een fijne plek om een taalcursus te volgen. De lessen vinden plaats in één van de 10 klaslokalen. De taalschool heeft een collectie van Engels (studie)boeken die je tijdens je taalcursus kunt lenen. Er is een receptie, een studieruimte, een studentenlounge, keukentje en een patio. Ook zijn er enkele computers met gratis internet aanwezig en is er WiFi op school. Onze taalschool is geaccrediteerd door de British Council. 

Begeleiding

Speciaal voor jou zijn er opgeleide, enthousiaste (Engelssprekende) begeleiders die fulltime tot je beschikking staan. Je kunt bij ze terecht met al je vragen en ze zorgen er voor dat je je geen moment verveelt! Mocht je een probleem hebben dan kun je altijd een beroep doen op je begeleider of docent(e). Natuurlijk mag je ook gewoon PLUS Taalreizen bellen of mailen.

  Onze taalschool in London Ealing wordt officieel geaccrediteerd door de British Council.

Jongerenreis Engels in Londen Ealing: Taalcursus

Programma voor 14-17 jaar
's Morgens en/of 's middags les van maandag t/m vrijdag
Niveau: A1-C1
Certificaat van deelname na cursus
Voor jongeren zijn er twee verschillende taalcursussen: de standaard Engelse taalcursus van 4 lesuren per dag of de intensieve Engels taalcursus van 6 lesuren per dag. De lessen zijn interactief en er komen verschillende onderwerpen aan bod. Grammatica, vocabulaire en communicatieve vaardigheden worden in de taalcursus verwerkt. De taalcursus wordt helemaal in het Engels gegeven. Zo gaat het niveau van je Engels snel vooruit. Voordat je op reis gaat, krijg je per e-mail een online taaltest. Op basis van het resultaat word je ingedeeld op het juiste niveau in de juiste klas. Aan het einde van de taalcursus ontvang je een certificaat met het door jou behaalde niveau erop.

Engelse taalcursus voor jongeren

Cursus Lessen per week * Minimum weken Grootte klas
Standaard cursus 20 (15 uur per week) 1 week Maximum 15**
Intensieve zomercursus 30 (22,5 uur per week) 1 week Maximum 15**
*   1 les = 45 minuten
** De taalschool behoudt zich het recht voor om de klasgroottes te verhogen in uitzonderlijke omstandigheden, maar streeft naar een maximum van 15 studenten per klas.
Standaard taalcursus Engels
De standaard cursus Engels bestaat uit 4 lesuren van 45 minuten per dag. Het biedt jongeren de perfecte balans tussen taalcursus en vakantie. In Londen vinden de lessen ’s middags plaats. ’s Morgens worden er activiteiten en excursies georganiseerd.  Intensieve zomercursus Engels
De intensieve cursus Engels bestaat uit 6 lesuren van 45 minuten per dag. Zo krijg je in kortere tijd het Engels nog sneller onder de knie. De lessen vinden ’s middags plaats. De intensieve cursus is alleen gedurende de zomer beschikbaar.

Accommodatie tijdens je jongerenreis in Londen Ealing

Naast je taalcursus is het kiezen van de juiste accommodatie cruciaal bij het plannen van je verblijf in Londen. Het is niet alleen een plek om tot rust te komen en na te denken over je studie en ervaringen; het is ook een ruimte om gedachten te delen met vrienden. Wij hebben de perfecte oplossing voor je.

In ons gastgezin arrangement deel je een slaapkamer met een student van dezelfde leeftijd, wat een unieke kans biedt om jezelf onder te dompelen in het dagelijks leven van een Londens huishouden. Gastgezinnen zijn inclusief ontbijt en avondeten en je krijgt ook een lunchpakket om mee te nemen naar de taalschool en op excursies.

Als je wilt ervaren hoe het is om met een groep studenten van over de hele wereld onder één dak te wonen, bekijk dan onze Residentie optie op de London Central campus".

Tweepersoonskamer

Dompel jezelf onder in de Britse cultuur en verbeter je Engelse taalvaardigheid door bij een gastgezin te verblijven. Onze lokale medewerkers controleren alle gezinnen zorgvuldig en zorgen ervoor dat ze in veilige en comfortabele buurten verblijven. De gastgezinnen bevinden zich binnen een straal van 40 minuten van de Ealing school. Het is belangrijk om te weten dat gastgezinnen alleen beschikbaar zijn voor studenten vanaf 14 jaar, met een maximale boekingsperiode van 28 dagen voor studenten onder de 16 jaar.

Transferopties: Kies tussen bus- of taxidiensten, met een maximale wachttijd van 2 uur voor vertrek vanaf het vliegveld voor kleine groepen of individuen. Er wordt een ontmoetingspunt geregeld waar families de studenten komen ophalen, of we kunnen taxi's organiseren om studenten naar hun respectievelijke gastgezinnen te brengen.

Diensten

 • Schoonmaak: Wekelijkse schoonmaak van de slaapkamer met bedlinnen; studenten moeten hun eigen handdoeken meenemen.
 • Toegankelijkheid voor studenten met een handicap: Niet beschikbaar.
 • Kluis: Niet beschikbaar.
 • Wasfaciliteiten: Eén keer per week voor verblijven van meer dan een week.
 • WiFi: Beschikbaar.
 • Borgsom: Geen (Verloren sleutel: £200.00).
 • Speciale dieetwensen: Op aanvraag.

Toezicht/Veiligheid

 • Minimale verhouding leiders/leraren/studenten: 1:15.
 • Avondklok <16: 22:00 (behalve tijdens begeleide activiteiten).
 • Avondklok >16: 23:00 (behalve tijdens begeleide activiteiten).
 • Let op: Extra nachten zijn beschikbaar op aanvraag.

Voor meer informatie over begeleiding, programma en huisregels, verwijzen we je naar de algemene informatie over jongerenreizen.


Jongerenreis Engels in Londen Ealing: Activiteiten

Vrije tijd in London Ealing

★★★★★ Eten & Drinken

★★★★★ Shopping

★★★☆☆ Natuur & Recreatie

☆☆☆☆☆ Zwemmen & Strand

★★★★★ Cultuur

★★★★★ Transport

Tijdens jouw taalreis naar Londen worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Aangezien de taallessen ’s middags worden gegeven, zullen de activiteiten in de ochtend en avond plaatsvinden. De taalschool zorgt voor een wisselend programma. Meestal is er op de eerste lesdag van de cursus een welkomstfeest en/of rondleiding. Verder bezoek je onder begeleiding bijvoorbeeld Madame Tussauds, een van de vele nationale musea of ga je gezamenlijk de stad ontdekken. Soms wordt er tegen betaling een musical bezocht, maar over het algemeen zijn alle activiteiten en excursies bij de prijs inbegrepen. Tevens worden er in het weekend excursies georganiseerd. Deze excursies brengen je vaak naar mooie steden in de omgeving van Londen, denk aan Brighton, Greenwich of zelfs Oxford. De activiteiten zijn niet alleen leuk, maar helpen je ook bij het maken van internationale vrienden en het oefenen van de Engelse taal. Naast de activiteiten zijn er per twee weken in ieder geval één dagexcursie en twee halve dagexcursies inclusief. Let op dat bij een 1-weekse reis de dagexcursie in het weekend vervalt en er slechts één halve dagexcursie inbegrepen is. Let op:
 • De activiteiten in onderstaand schema zijn voorbeelden van onze programma's en afhankelijk van het weer en andere onvoorziene omstandigheden.
 • Het inplannen van je vrije tijd wordt beoordeeld door je teamers en de avondklok geldt voor alle accommodaties voor studenten onder de 18 jaar. 

Voorbeeld activiteitenprogramma

Maandag

Ochtend:
Plaatsingstest & lessen

Namiddag:
Oriëntatie tour

Avond:
Welkomstfeest

Dinsdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
National Gallery

Avond:
Bowling night*

Woensdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Primrose Hill en Regents of Hyde Park*

Avond:
Vrije avond

Donderdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
British Museum

Avond:
Quiz Night*

Vrijdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Westminster Tour *

Avond:
Afscheidsavond

Zaterdag

Bij minimum verblijf van 2 weken, een dag excursie inclusief!

↪Vertrek bij 1-weekse jongerenreis

Zondag

Aankomst

Nog meer plezier met het Intensief Fun Pack!

Met het ultieme Fun Pack intensief activiteitenprogramma heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan meer excursies en activiteiten. "Dit pakket wordt aangeboden tegen een meerprijs van slechts £120 en is alleen beschikbaar in Seizoen A en C.

De data van de Harry potter tour in laagseizoen zijn 27/03/2024 and 16/10/2024. In het hoogseizoen: 26/07/2024, 02/08/2024, and 09/08/2024.

Van de levendige Londense straten tot de ontzagwekkende sfeer die je omringt in de aanwezigheid van ontelbare historische en grootse gebouwen, je zult versteld staan van de avonturen die je in het Verenigd Koninkrijk te wachten staan.. Alle verdere informatie over Engeland is te vinden in onze uitgebreide reisgids.


Jongerenreis Engels in Londen Ealing: Prijzen en data

Inbegrepen diensten

PLUS Taalreizen biedt je een compleet verzorgd pakket. Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle taalreis is bij de prijs inbegrepen. Of aankomst, een geweldig vrijetijdsprogramma, evenals excursies, begeleiding, accommodatie, taalcursus, lesmateriaal en natuurlijk een ervaring van onschatbare waarde.

Onze inbegrepen diensten

Reizen

Wij zoeken voor jou de goedkoopste vluchten met de beste vluchtverbinding.

Optioneel kun je een begeleide vlucht bijboeken: Een medewerker van PLUS Taalreizen zal je op de luchthaven ontmoeten. Je herkent hem of haar aan een teken of T-shirt. Het ontmoetingspunt is meestal direct bij de incheckbalie, maar het exacte ontmoetingspunt zal twee weken voor vertrek aan jou worden bekendgemaakt.

Hieronder vind je de prijzen en data voor de jongerenreizen in 2023 naar Londen Ealing. De prijzen zijn per persoon in € en van toepassing op reizen met onderstaande startdata. Deze zijn inclusief vlucht, o.b.v. beschikbaarheid en onderhevig aan wijzigingen van tarieven en taxen van de luchtvaartmaatschappij.

Boek hier jouw jongerenreis:

Unaccompanied Minor-service (UM-service)

Wordt er geen groepsvertrek georganiseerd en vind het kind of de ouders de reis een beetje spannend? (Bijvoorbeeld door de drukte op Schiphol). Dan kan er een UM-service worden geboekt bij KLM. Het kind krijgt dan begeleiding van het grond- en cabine personeel.

LET OP: Laat dit ons minimaal 48 uur voor de vlucht weten!! Anders kan deze dienst niet worden gegarandeerd. Vul dit formulier (voor zover kan) in en stuur naar info@plustaalreizen.nl. Betalingen worden gedaan bij de KLM desk op Schiphol.

Inclusief

 • 4 of 6 Lesuren van 45 min. in groepjes van 12-15 internationale jongeren
 • Accommodatie op basis van volpension
 • Fulltime supervisie door getrainde begeleiders
 • Begeleide excursies: één dagexcursie en twee halve dagexcursies per twee weken
  Bij een 1-weekse reis is slechts één halve dagexcursie inbegrepen en vervalt de dagexcursie
 • Standaard activiteiten als films, kleine excursies, BBQ, volleybal etc.
 • Retourvlucht Amsterdam - London Heathrow met KLM incl. hand- en ruimbagage
 • Transfer van en naar de luchthaven London Heathrow
 • Aankomst op zondag, vertrek op zaterdag
 • Lesmateriaal en certificaat

Toeslagen

 • Fun Pack' intensief activiteitenprogramma € 100
 • Unaccompanied Minor service luchtvaartmaatschappij + taalschool (verplicht t/m 14 jaar)*

Seizoentoeslag

Voor de zomerperiode geldt een seizoenstoeslag die in de prijs wordt verrekend. Dit varieert per bestemming. Ook wordt in het voorseizoen al een seizoenstoeslag berekend!

Minimaal aantal deelnemers

Voor deze reis geldt een minimum aantal van 4 deelnemers. Uit ervaring blijkt dat de reizen in het hoogseizoen vrijwel altijd doorgaan.

Visum

Voor verblijf in Engeland is een visum niet vereist. Zorg er wel voor dat je een geldig paspoort meeneemt. Een identiteitskaart (ID-kaart) is niet meer geldig.

* Belangrijke informatie omtrent vluchten bij KLM

Met de Unaccompanied Minor-service weet je zeker dat jouw kind veilig alleen op reis kan. Deze service is verplicht voor kinderen tot en met 14 jaar die alleen reizen. Voor vertrek en bij aankomst begeleidt het KLM-personeel, of personeel ingehuurd door KLM, jouw kind tijdens het in- en uitstappen, ook in het geval van eventuele vertraging. En tijdens de vlucht houdt het cabinepersoneel een extra oogje in het zeil.

Wanneer u uw kind naar de luchthaven brengt voor vertrek, moet u een geldig identiteitsbewijs meenemen voor zowel u als uw kind. Daarnaast dient u 4 ingevulde, ondertekende en uitgeprinte exemplaren mee te nemen van het formulier met de gegevens van de personen die uw kind komt brengen en ophalen. Meer informatie kunt u vinden op de volgende link: Meer informatie over de Unaccompanied Minor-service.

Voor gedetailleerde informatie over de Unaccompanied Minor-service kunt u contact met ons opnemen.