Jongerenreizen Engels in Engeland

Als jij je Engels wilt verbeteren, is een jongerenreis naar Engeland de ideale oplossing. Je combineert een leerzame taalcursus Engels met een onvergetelijke vakantie. Uiteraard wordt in Engeland het mooiste Britse Engels gesproken. Je volgt de taalcursus aan één van onze eigen taalscholen in Engeland: Londen (2 bestemmingen), Eastbourne, Brighton, Bournemouth of bij onze partnerschool in Cambridge. Ook kun je kiezen voor de taalcursus in combinatie met sport op onze partnerschool vlakbij Petworth. Naast de lessen neem je met internationale leeftijdsgenoten deel aan georganiseerde activiteiten en excursies. Deze vinden ook in het Engels plaats. Je verblijft in een Engels gastgezin of schoolaccommodatie op basis van volpension. Op de jongerenreis in Engeland leer je Engels durven spreken en maak je vrienden voor het leven!

Wij bieden jongerenreizen naar zes bestemmingen in Engeland. Onze taalscholen zijn internationaal georiënteerd. Er komen jongeren vanuit de hele wereld om hier Engels te leren.

Informatie Engeland

Engeland vormt samen met Noord-Ierland, Schotland en Wales het Verenigd Koninkrijk. Met maar liefst 50,7 miljoen inwoners is Engeland het grootste land en tevens het thuisland van het échte Britse Engels. Engeland is een ideale taalreisbestemming voor jongeren. Het ligt op korte reisafstand van Nederland, per vliegtuig of boot. Ondanks dat Engeland onderdeel is van de EU, wordt er wel in Britse ponden betaald, maar je kunt overal makkelijk pinnen om geld op te nemen of te betalen. Tijdens de jongerenreis leer je meer over de gebruiken in Engeland, de festivals en de Engelse keuken. Ontdek het land van de high tea, rode telefooncellen en Engelse taxi’s met een jongerenreis Engels van PLUS Taalreizen!