Engels leren in Engeland

In Engeland kun je met PLUS Taalreizen Engels leren in de prachtige kuststad Brighton, de moderne havenstad Newcastle of in de indrukwekkende universiteitssteden Oxford en Cambridge. Ook kun je een taalcursus volgen op een van onze twee taalscholen in de Londen: Londen centrum of Londen Ealing.

Naast standaard en intensieve taalcursussen biedt PLUS Taalreizen in Engeland Cambridge examencursussen, IELTS examencursussen en cursussen zakelijk Engels aan. PLUS Taalreizen organiseert naast taalreizen voor volwassenen ook taalreizen voor jongeren naar Brighton, Londen Ealing en Cambridge. 

Informatie Engeland

Engeland maakt samen met Noord-Ierland, Schotland en Wales deel uit van het Verenigd Koninkrijk. Binnen het Verenigd Koninkrijk is Engeland met maar liefst 50,7 miljoen inwoners het grootste land en tevens het thuisland van het échte Britse Engels. Bovendien is Engeland vanuit Nederland gemakkelijk te bereiken; Londen is slechts een uurtje vliegen vanaf Amsterdam. Dit maakt het land van de high tea, rode telefooncellen, dubbeldekkers en bolhoeden dan ook een populaire bestemming voor een Engelse taalcursus.

In Engeland vind je prachtig natuurschoon, een rijke historie, indrukwekkende universiteitssteden en de bruisende metropool Londen. Engeland is de thuisbasis van een aantal prestigieuze universiteiten en hoger onderwijsinstellingen en het Engelse onderwijssysteem wordt gezien als één van de beste ter wereld.