Spaans leren met PLUS Taalreizen

Waarom Spaans leren?

Spaans is een van de meest gesproken talen ter wereld, in maar liefst 21 landen is het Spaans de officiële taal. De historische oorsprong van de taal ligt in Spanje, maar de meeste sprekers vind je in Latijns-Amerika. Spaans is, na Engels en Mandrijn Chinees, de derde wereldtaal. Het is tevens de op één na meest gebruikte taal in de internationale communicatie en een officiële taal binnen de VN en haar organisaties. Bijna 500 miljoen mensen over de hele wereld spreken Spaans, dus een goede basiskennis van deze taal is een pré voor iedereen die zich op internationaal gebied wil ontwikkelen en internationale contacten op wil doen.

Met PLUS Taalreizen kun je Spaans leren in de volgende landen:

Taalcursus Spaans

De meest aantrekkelijke en effectieve manier om Spaans te leren of je Spaanse taalkennis uit te breiden is door het volgen van een taalcursus in het buitenland! Leer Spaans in een Spaanstalig land en combineer een vakantie in het buitenland met een effectieve taalcursus. In gesprekken met de plaatselijke bevolking, leraren en medestudenten ontwikkel je gemakkelijk je Spaanse spreek- en luistervaardigheden. Een taalreis naar een land waar Spaans de voertaal is draagt bij aan een snellere beheersing van de taal en biedt je tegelijkertijd de mogelijkheid om de cultuur, mentaliteit en gastvrijheid van de inwoners van je gastland te leren kennen. PLUS Taalreizen biedt Spaanse taalreizen aan op 4 bestemmingen in 2 verschillende landen. Je kunt bijvoorbeeld Spaans leren in Havana in Cuba of ben je liever dichtbij huis dan kun je de Spaanse zon opzoeken, en dat kan op de volgende bestemmingen: Malaga, Madrid en Barcelona.

Online cursussen Spaans

Alle Spaanse cursussen kunnen ook online gedaan worden, begin met Spaans leren in de gebruikelijke PLUS Taalreizen kwaliteit met gekwalificeerde Spaanse leraren in kleine groepen of individueel.

Leer nu Spaans online

De perfecte Spaanse taalreis met PLUS Taalreizen

Spaans leren

Met PLUS Taalreizen kunt u uw gewenste doelen bereiken. Wij laten u zien hoe u het beste kunt leren!

Meer info

Accommodatie

Bij ons kun je Spaans leren in twee landen - en wij zullen de juiste accommodatie voor je vinden!

Meer info

Cursussen

Kies de cursus die perfect bij uw behoeften past. Of je nu beginner of gevorderde bent!

Meer info

Onze diensten

Wij bieden taalreizen van de hoogste kwaliteit. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze tijd!

Meer info

Kies één van onze 4 Spaanse taalscholen voor uw Spaanse taalreis.

2 landen. 4 scholen. Zo groot is de keuze voor volwassenen. Leer Spaans in Spanje of Cuba - wij hebben deze droombestemmingen geselecteerd voor uw taalreis Spaans. Onze Spaanse taalscholen in Spanje bevinden zich in de populaire bestemmingen Barcelona, Madrid en Málaga. Hier kunt u naast uw taalcursus genieten van de Spaanse sfeer. Of u kunt naar het paradijselijke Caribische gebied vliegen en uw taalreis in Havana doorbrengen! Onze studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan een taalreis in Spanje. Hier kunnen ze kiezen tussen Barcelona en Málaga.

Uw voordelen van een taalreis Spaans

Aangezien Spaans één van de meest gesproken talen ter wereld is, is het zeker de moeite waard om deze taal te leren! Talloze landen hebben de taal als moedertaal. Met Spaans kunt u gemakkelijk communiceren in vele delen van de wereld, zoals Zuid-Amerika of het Caribisch gebied. Bij PLUS Taalreizen bereiden we u voor op vele situaties in het leven door gebruik te maken van praktische lesmethodes, helpen we u uw niveau Spaans te verbeteren en houden we u in constant contact met de Spaanse taal buiten uw taalcursus om.

Voor wie zijn Spaanse taalreizen geschikt?

Bij ons maakt het niet uit of u een absolute beginner bent in het Spaans of dat u al een goede kennis van het Spaans heeft maar deze verder wilt perfectioneren. Door middel van de niveautest aan het begin van je taalreis kunnen we optimaal bepalen welke cursus je moet volgen die past bij jouw taalniveau.

Lessen en accommodatie tijdens uw Spaanse taalreis

De cursus Spaans tijdens uw taalreis Spaans wordt alleen gegeven door gekwalificeerde leraren die Spaans als moedertaal hebben en die u optimaal voorbereiden op echte situaties in het dagelijks leven. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het te moeilijk voor je zal zijn, aangezien een niveautest aan het begin je niveau zal bepalen. Je studeert dan samen met andere internationale studenten die hetzelfde niveau en dezelfde doelen hebben als jij.

Om ervoor te zorgen dat je je helemaal op je gemak voelt, kun je een accommodatie kiezen die bij je past:

Een gastgezin voor jou gekozen

Leven met mensen die Spaans als moedertaal hebben, stelt je in staat om het Spaans dat je tijdens de cursus hebt geleerd nog intensiever te gebruiken. Je maakt kennis met het leven van de lokale bevolking, hun cultuur en hun keuken. Dit is mogelijk in een leuk gastgezin dat we speciaal voor jou hebben uitgekozen!

Verblijf met internationale studenten

Je deelt een appartement of residentie met andere internationale studenten en slaapt in een één- of tweepersoonskamer. Op deze manier ben je constant omringd door de taal en maximaliseer je je leersucces! In Màlaga heb je ook de mogelijkheid om in een privé studio appartement te verblijven.

Onze huidige aanbiedingen voor Spaanse taalreizen

Profiteer van onze last minute aanbiedingen en reis naar uw droombestemmingen om Spaans te leren. U kunt bijvoorbeeld een van onze Spaanse taalscholen in Spanje of Cuba bezoeken tijdens uw taalreis Spaans.

Heb je nog vragen of individueel advies nodig?

Wij staan altijd vriendelijk en deskundig tot jou beschikking!

Neem contact met ons op