Spaans leren in Spanje

In Spanje kun je met PLUS Taalreizen Spaans leren in de mooie kuststeden Alicante, Barcelona, Malaga en Valencia. De Spaanse hoofdstad Madrid ontbreekt natuurlijk ook niet. Daarnaast kun je er voor kiezen een Spaanse taalcursus te volgen aan onze taalscholen in Granada, Salamanca, Sevilla, of het prachtige eiland Ibiza.

Naast standaard en intensieve taalcursussen biedt PLUS Taalreizen in Spanje ook een DELE examencursus, cursussen zakelijk Spaans en diverse themacursussen (dansen, zeilen, toerisme) aan. Wij bieden naast taalreizen voor volwassen tevens jongerenreizen aan naar Malaga en Barcelona.

Informatie Spanje

Spanje is een land op het Iberisch Schiereiland in het zuidwesten van Europa. Ook de eilandengroep Belaeren in de Middellandse Zee, de Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan en een aantal Spaanse exclaves langs de Noord-Afrikaanse kust behoren tot het land. Spaans is de officiële nationale taal van Spanje, daarnaast worden er vier officiële regionale talen gesproken: Catalaans, Baskisch, Galicisch en Aranees. Het meest pure Spaans wordt volgens de Spanjaarden gesproken in en rondom Salamanca.

Spanje is een land met zeer uiteenlopende culturen, landschappen, eetgewoonten en klimaten. Je vindt er hoge bergen, prachtige steden met indrukwekkende architectuur en toeristische badplaatsen langs de Middellandse zee. Spanje is het perfecte land om een vakantie met een taalcursus te combineren!