Spaans leren in Cuba

PLUS Taalreizen heeft op Cuba haar eigen taal- en dansschool waar je Spaans kunt leren. Deze bevindt zich in Havana, zonder twijfel de meest interessante en swingende stad van Cuba! Naast Spaans leren in Cuba kun je ook salsa lessen volgen of een auto huren om meer van Cuba te zien.

Informatie Cuba

Cuba is gelegen in het Caribisch gebied en bestaat uit de eilanden Cuba, Isla de la Juventud en ruim 4000 kleinere eilanden. Havana is de hoofdstad van Cuba en tevens één van de grootste steden van het land. De rijkdom aan historische gebouwen, de uitgelaten vriendelijkheid van de bevolking en de schoonheid van het land is overweldigend. Fidel Castro, sigaren, rum en de bekende salsamuziek: Cuba is een aantrekkelijk land om Spaans te leren.

Cuba is een veilig land omdat er geen schrille tegenstelling is tussen arm en rijk, zoals in vele andere landen in Latijns-Amerika. Qua natuur heeft Cuba verrassend veel te bieden: een azuurblauwe zee met bounty-achtige stranden, onafzienbare suikerrietvelden, bergachtige streken en schitterende meren maken Cuba het meeste gevarieerde eiland in het Caribische gebied.